Chp Tuncelİde Yuhalandi

Baykal'ı tabiki sevmezsinizz..Zira adı tayyip gibi yolsuzluk davalarına bulaşmadı...chp düşmanları baykal yuhalandı diye bi taraflarına kına yaksınlar...Ayrıca bugün haberleri izledinizmi bilmiyorum ama sizin ampul partiniz akp'nin önde gelen isimlerinden bülent arınç(ki adını zikrederken bile miğdem bulanıyor) bugün çiftçiyi azarladı..bide pişkin pişkin utanmadan, babası yaşında adama terbiyesizlik yapma dedi..Adamcağız sadece derdini söylemişti...Ama basiretsiz akp liler eleştiriye tahammül edemiyorlar...sadece bülent arınç değil...başta tayyip olmak üzere hepsi böyle...İşte sizler hala, hakkında sayısız sahtecilik ve yolsuzluk davası olan, kendi çiftçisini, kendi askerini ve kendi halkını hatta ve hattta Atatürkümüzü ve onun değerlerini aşşağılayan adamları savunabiliyorsunuzya...Çok yazık...

konuyu siyasi partiler bölümüne taşıdım..

Tunceli'nin pkk olayları meşurdur biraz araştırın...Tabiiki Chp'yi yuhalayacaklar,Çünkü pkk ,akpyi destekliyor....

Deff' Alıntı:
Baykal'ı tabiki sevmezsinizz..Zira adı tayyip gibi yolsuzluk davalarına bulaşmadı...chp düşmanları baykal yuhalandı diye bi taraflarına kına yaksınlar...Ayrıca bugün haberleri izledinizmi bilmiyorum ama sizin ampul partiniz akp'nin önde gelen isimlerinden bülent arınç(ki adını zikrederken bile miğdem bulanıyor) bugün çiftçiyi azarladı..bide pişkin pişkin utanmadan, babası yaşında adama terbiyesizlik yapma dedi..Adamcağız sadece derdini söylemişti...Ama basiretsiz akp liler eleştiriye tahammül edemiyorlar...sadece bülent arınç değil...başta tayyip olmak üzere hepsi böyle...İşte sizler hala, hakkında sayısız sahtecilik ve yolsuzluk davası olan, kendi çiftçisini, kendi askerini ve kendi halkını hatta ve hattta Atatürkümüzü ve onun değerlerini aşşağılayan adamları savunabiliyorsunuzya...Çok yazık...

Eh be kardeşim biyerden keseyimde kısalsın dedim ama hepsi çok güzel noktalar teşekkür ediyorum kesemedim yorumu..İşte bununla ilgili bir olay,adeta Atatürk akplilere ders vermiş :

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=286290

şaşırdım doğrusu ama 500 kişi nasıl gelmiş ona şaşırdım:D

'Erdoğan'ın saati 60 bin dolar'

TUNCELİ/ELAZIĞ - CHP lideri Deniz Baykal, seçim gezilerinde kendisini halkla ilişkisi olmamakla suçlayan Erdoğan'a "Benim kolumdaki saat 700 YTL, onun kolundaki ise 60 bin dolar" diye yanıt verdi. Baykal, sıkı güvenlik önlemleri altında yapılan Tunceli mitinginde yeni dönemde barış ve huzuru sağlayacakları sözünü verdi.
"Üniversite kurulmayı hak eden illerin başında Tunceli geliyor" diyen Baykal'ın buradaki mitingde verdiği mesaj özetle şöyle: "Benim siyasi yaşamımda Tunceli'nin hep özel bir yeri olmuştur, Tunceli'yi hep sevmişimdir, eksik olmasınlar Tuncelililer de beni sevmiştir. Sizin sorunlarınızı biliyorum. Hepsinin başında barış geliyor. Ayrımcılığı, buyurganlığı, dışlamışlığı reddedeceğiz ve barış da bu temelde şekillenecek. Önümüzdeki dönemde huzuru, barışı, kardeşliği getireceğiz."
Baykal, Tunceli gezisi sırasında gazetecilerin bir sorusu üzerine,"Başbakanın kolundaki saat 60 bin dolar. Benim kolumdaki saat ise 8 -10 yıl önce ailemden birinin hediyesi. O zamanki fiyatıyla 700-800 YTL'lik bir saat. Hangimiz halka uzağız?" dedi. Tunceli'deki mitinginde Baykal'ı bir grup DTP'li protesto etti.
Baykal, Tunceli'den sonra Elazığ'a geldi. Baykal, Elazığ'da, Erdoğan'ın '"Yaşı 70..." sözlerini hatırlatarak şunları söyledi: "Eğer bir siyasetçinin politikalarını değil de hastalığını, yaşını söz konusu yapıyorsa, o bir zavallıdır. Başbakan etik olmaktan söz etmiş. Etik sözü Başbakan'a yakışmıyor. Etik demek, ahlâk demek, arkasında dosyası olmamak demektir. "

radikal.com.tr​

anlaşıldığı üzere Sayın Baykal iyice çıkmaza girmiş.
artık söyleyecek kelime bulamıyor. adamın giyimi kuşamına bakacağına ciddi bir muhalefet yap. adamın yaptığı yanlış icratlar var ise onları halka anlat. eğer bir yolsuzluğunu gördüysen ondan bahset. ne o öyle kol saati yok ayakkabısı falan diye siyaset mi olur.
Sayın Baykal halka yakın olduğunu söylüyor. Soruyorum;
Acaba Sayın Baykal hangi ramazanda fakir bir ailenin sofrasına oturup iki kaşık çorba ile iftarını yaptı. acana Sayın Baykal ne zaman halkın arasına girerek insanların derdini ciddiye aldı. ben çok merak ediyorum acaba bu adama hala itibar edenler var mı ?
sonrada sosyal demokratan ve gerçek sosyal devletten bahsediyor.
Sayın Baykal artık rüyadan uyanın kimse sizi dinlemiyor.
Artık itibar etmiyorlar...

Deff' Alıntı:

yapma allah askına baykal değil miydi tayyibe meclis yolunu açan simdi de bu ülke tayyipten kurtulacak diyor ve siz hala bu adamın atatürkçü, solcu olduğuna inanıyorsunuz baykal bu ülke tarihinde neye hizmet ettiği belli olmayan belki de tek parti lideridir diğerlerinin neye hizmet ettiği en azından bellidir

scorpion81' Alıntı:
asıl bölücüler senin zihniyetinde olan insanlardır bu ülkenin gerçekleri vardır tuncelilerin hiçbir zaman bölücülükle alakası olmamıştır ben kendi adıma bu türkiyede yaşamaktan memnunum ama bu ülkede kürtlerin ikinci sınıf insan muamelesi gördüğünü kabul etmekle başlayabilirsiniz tabi demokrasiye inanıyorsanız bu ülkeyi düşmandan kurtuluş savasında türklerle kürtler ve diğer türkiyeye bağlı insanlar beraber kurtardı bu ülkede türkler her türlü kültürel hakka sahipken diğer milletler özellikle de kürtler ve aleviler kültürlerini istediği gibi yasayamıyorlar.

sen önce zihniyetini kontrol et sonra başkaları hakkında yargıda bulunma.eleştirebilirsin ama yargılayamazsın.senin suan yaptıgın gibi yargıda bulunana insanlar
12 eylül 1980 den sonra nice güzel insanı yok etti.bu ülkede bölücü varsa o da senin zihniyetinde olan ve buna devam edenlerdir.

yazmayayım dedim dayanamadım..
şimdi ne demektir bu ya 2. sınıf insan muamelesi ne alaka yani
aynı şeyLerden yararLanmıyormuyuz
eletriğimiz aynı,suyumuz aynı okuduğumuz okul aynı bir yere çalışmak için gittiğinde saan ayrımmı yapıyorLar.. yada sen kürtsün diye dışlanıyormusun ortamlardan lütfen arkadaşım yorumuna dikkat et..
Senin kültürün benim kültürümdür.. yaDa kültüR deRken neyi kastediyorsun..

DTP nin yaptıkLarınımı ?
yada doğuda olan oLayLarımı ?
yada mayınLarımı ?
Ölen şehitLerimizi ?
Vatan hainLerinimi

neyi kastediyosun ben senin yorumunu ters manada anLamadım beni yanLış anLama
Lakin düşün bu durumda böyLeyiz.. Yani Kürt Sorunu yaşayan bir üLkeyiz ..
bu şartLarda iyi kötü diye ayRım yapılamıyor.. yapılamadğı gibi kimsede linç edilmiyor..
yani o konuda o kadar demokratız.. emin oL

Gєηco' Alıntı:
eletriğimiz aynı,suyumuz aynı okuduğumuz okul aynı bir yere çalışmak için gittiğinde saan ayrımmı yapıyorLar.. yada sen kürtsün diye dışlanıyormusun ortamlardan lütfen arkadaşım yorumuna dikkat et..

DTP nin yaptıkLarınımı ?
yada mayınLarımı ?
Ölen şehitLerimizi ?
Vatan hainLerinimi

bu şartLarda iyi kötü diye ayRım yapılamıyor.. yapılamadğı gibi kimsede linç edilmiyor..

1- kürtler meclise girmesin diye yapılan %10 barajı adil mi?
2- cemevleri ne yasal statü verilmeli mi?
3- zorunlu din eğitimi kaldırılsın mı?
4- eğitim sağlık gibi temel haklar parasız olsun mu?
5- kürtler türkçe ile birlikte kendi dillerinde de eğitim görsünler mi?
6- yerel kürtçe radyo ve televizyonlar açılsın mı?
7- dünyanın parası ordu yerine ülkenin kalkınması için harcanmalı mı?
8- benim düşüncemden değil diye yakılan asılan işkence edilen öldürülen insanlar öldürülmeye devam edilsin mi?

daha da yazılır.ama ben kısa keseyim dedim.eğer bu maddeler sana göre bir sorun değilse evet bu ülkeden hiçbir sorun yoktur.ben bu ülkede yasamayı seviyorum kürdistan diye bir hayalimde yok.ama bu vatanı türkler,kürtler,aleviler ve diğer bütün etnik milletler kurtardıysa neden bu ayrımcılık.önemli olan anayasanın değişip değismemesi degil önemli olan insanların kafalarının değişmesi öncelikle.

scorpion81' Alıntı:
8- benim düşüncemden değil diye yakılan asılan işkence edilen öldürülen insanlar öldürülmeye devam edilsin mi?

daha da yazılır.ama ben kısa keseyim dedim.eğer bu maddeler sana göre bir sorun değilse evet bu ülkeden hiçbir sorun yoktur.ben bu ülkede yasamayı seviyorum kürdistan diye bir hayalimde yok.ama bu vatanı türkler,kürtler,aleviler ve diğer bütün etnik milletler kurtardıysa neden bu ayrımcılık.önemli olan anayasanın değişip değismemesi degil önemli olan insanların kafalarının değişmesi öncelikle.

1. Yüzde onluk barajla meclise giremeyen partilerdir, türkler veya kürtler değil. DTP den bahsediyorsan baraj yüzünden meclise BBP de SP de LDP de giremiyor.

2. Cemevleri nedir, neden yasal statü verilsin? Evvela cem evi yasak değilki çoğu yerde var, ayrıca cem evinden kastın alevilikse, aleviler islamı kabul ediyor, islamı kabul edenler bu ülkede azınlık değildir, bu yüzden azınlık hakları ister konumuna düşmekte yanlış olur. Cemevini ne olarak kabul edip statü verilecek ibadethanemi, dergahmı, tekkemi?

3. yüzde 99 müslüman bir ülkede yüzeyselde olsa din öğrenmenin neye zararı var? Üstelik din dersi değil din kültürü ve ahlak bilgisi.

4. Eğitim, Sağlık gibi haklar her vatandaşa eşit statüte hizmet verir.

5. Türkiyenin ana dili türkçedir, sen kürlere ana dilde yayın istersen aynısını laz, çerkez, gürcü, arnavutta ister. Tamamen saçma bir istek.

6.Beşinci konuda sebebi izah edildi.

7.Türkiye jeopolitik yapısı ve tarihden gelen ezeli düşmanları sebebiyle güçlü bir orduya sahip olmak zorundadır.

8.Kesinlikle hayır, ancak hoşgörü ve düşünce özgürlüğü ülkenin üniter yapısına zarar verecek düşüncelerle sınırlıdır.
Bu ülkede ayrımcılık yapanlar kendilerine etnik kimlik yakıştıranlardır, biz dedemizin dedesi kürtmüymüş, ingilizmiymiş bilmeyiz vede önemli bulmayız üst kimlik olan türklüğü kabul etmişiz. Ülkenin bölünmez bütünlüğü ve milli duyarlılığı için TÜRK kimliğinde buluşmaktan başka seçeneneğimiz yoktur.

scorpion81' Alıntı:

1. sorunun cevabı...%10 değil % 50 konuLması geRekiyor aRkadaşım lütfen ya anLama çalış şimdi ak partide kürt vatandaşlarımız yokmu chp de mhp de hepsinde var ama benim o dediğim %50 oRanı SalakLaşmış nerden geldiğini nereye gidiceğini bilmeyen ahmahkar insanLarın ermeni parasıyLa amerika parasıyLa seçime aday konulan piyonlara %10 az geLir % 50 oLması geRekir.. sen doğuda yaşıyorsun bende güneydoğuda yaşıyorum uzak diiliz yani istanbuLda konuşmuyorum yada batıdan görmeden kör gözLerLe atmıyorum yani gördükleri bunLar..

2. 3. 4. soruyu geçiyorum tartıştıgımız konu dışında

5. Güzel Türkçemiz yetmiyortmu ? bir ülKede iki diLden eğitim görülsün.. Dil bir ülkenin bağızmsızlıgındaki ilk etmenlerinde biridir.. iyi o zaman araplara arapça kürtlere kürtçe düşünsene noLur ? kimse kimsenin dediğinden bişy anLarmı ? yada nasıl iletişim kuRabiliriz o zaman dahada ayRım oLmazmı ?

6- açıldıgında görüyoruz ne oldugunu.. siyasi prokapanda yapmaktan başka bişy yok

7- eğerr bir ülkenin başında bu kadar sorun vaRken ordudan para kesmek yada orDu niye vaR diye saçma bir soruyuda geçiyorum..

8- bu kadarına pes diyorum kim yakılmış kim asıLmış... güLdürme beni..

Gєηco' Alıntı:

DTP nin yaptıkLarınımı ?
yada mayınLarımı ?
Ölen şehitLerimizi ?
Vatan hainLerinimi

Türk Kürt Ayrımı YapıLmıyor Demişsin.. Ahmet Kaya Tişörtünü Giyen İki DiyarbakırLı İşçiyi Linç Etmeye ÇaLışan BinLerce Kişiyi Ne Çabuk Unuttunuz.. Daha GeçenLerde OLmadımı?
Gerçi Şimdi Ahmet Kaya da Teröristti Dersiniz ya.. Neyse !

alish' Alıntı:
Türk Kürt Ayrımı YapıLmıyor Demişsin.. Ahmet Kaya Tişörtünü Giyen İki DiyarbakırLı İşçiyi Linç Etmeye ÇaLışan BinLerce Kişiyi Ne Çabuk Unuttunuz.. Daha GeçenLerde OLmadımı?

gülüyorum..şimdi ayrım bunLamı oluyor.. sen ahmet kayayı seversin ben sevmem..bu kadar basit. kürt,türk diye değil eğer o anda o kürt diye bu yapıldığına gönülden gerçekten inanıyorsan ben sana tek msg dahi atmıyorum..
o adamın yaptıklarını fransızı almanı çerkezi lazı yapsaydı aynı tepkiyi görürdü

başka öRnek verebilicenmi geRçeknte savunabiliceğin..

1. hiçbirşey yokken sırf askerler daha fazla para kazansın diye olağanüstü halin uzatılmasını sağlayan yalandan çatışmaları burada yaşasaydın anlardın.olağanüstü halin kalkacagı günün gecesi kesin silahlar patlardı burda.niye çünkü burada askerler daha çok para kazanır yazık değil mi bu milletin paralarına
2- sen daha nerede yasadıgını bilmiyorsun darbecileri unuttun galiba denizlerin idamlık sucu neydi mendereslerin idamlık sucu neydi
3- yüzde 10luk baraj sadece kürtleri engellemek için yapılmıs birseydir o sözünü ettiğin partiler bırak yüzde on yüzde 1 alcak kadar bile tabanı yoktur.
4- madımak otelini kim yaktı kardeşim o kadar aydını kim öldürdü
5- türkerin televizyon kanalları olacak kürtler bölücülük yapar diye olmayacak öylemi gölgelerinden korkan insanların lafları bunlar
6- kontrgerillalardan haberin varmı ne iş yaptıklarından gerilla öldürmekten başka görevleri yani
7- doğruları söyleyen insanlara terörist diyorsunuz ruslara göre çeçenler terörist ama bize göre çeçenler kahraman değil mi şu bakış açınızı lütfen kontrol edin

kendini kandırma arkadaşım nasıl oluyorda kürtlerle türkler aynı şeylerden yararlanıyor diyebliyorsun komik doğrusu..

ya hiç doğuda bulunmadın yada gerçekleri sorgulamadan kabul etmek sana kolay geliyor .)

karanlığı az kullanın / kirliler kokar birgün / birgün yanar bu ışıklar / sırıtır suratlarınız..

Son zamanlarda forumda TSK adına entel liboşlar gibi karalama yapılıyor..Askerleri, para için kendini satan düşüncesini satan siyasilerle karıştırmayın.!!!

Diğer yazılanlara gelince..Ahmet Kaya teröristtir.Neden teröristtir 30 000 kişinin katili Abo’ya beslediği sevgiden dolayı meydanlarda konserlerde anıra anıra söylediği Aboya yazdığı şarkılar için teröristtir.Almanya’da verdiği konser bunun kanıtıdır.!!Şarkısındaki cümlelerin bir kaçını yazayım.. ‘’Kürdüz ölene kadar.. Vallahi barisi özledik..Kürdüz sonuna kadar.. Vallahi APO ’yu’’ Hem Apo der hem barış der..!!%10 seçim barajından bahseden kişiler Turgut Özal kürttü ve başbakan+cumhurbaşkanı oldu..Her içişleri bakanı olduğunda aydınlarımızın katledildiği Abdulkadir Aksu’da kürttü..!!Yani devletin en üst kademelerinde de bulundular dolayısıyla mağdur edebiyatı yapmayın..!Kürtlerin televizyonundan bahsetmişin Roj Tv ve med tv ye noldu?Güneydoğu Anadoluda en fazla hangileri izleniyor?Diyarbakırda Hakkaride ‘’pkk ile tabanımız aynıdır’’ diyen DTP 1. parti oluyor Osman Baydemir gibi şahsiyetsizler devlete kafa tutuyor..Bu arada şuan Türkiye’de Türkler değil Kürtler ya da azınlıklar daha çok haklara sahip..Malum hepimiz şuyuz buyuz denilip taşlarla sopalarla sağa sola saldırıldığında yapılanlar demokratık hak oluyor..Ama biz Hepimiz Türküz dediğimiz zaman ırkçı oluyoruz!!

Antidepresan dostum gereken her şeyi söylemişsin..terörü destekleyen herkes teröristtir...dolayısıyla ahmet kayada teröristtir..kimse kimiseyi kandırmasın...hem barıştan söz ederler hemde askerlerimizi kahpece şehit ederler...sonra biz operasyon yapıncada "çözüm operasyonda değil barışta" diye nağra atarlar...

scorpion81' Alıntı:
1. hiçbirşey yokken sırf askerler daha fazla para kazansın diye olağanüstü halin uzatılmasını sağlayan yalandan çatışmaları burada yaşasaydın anlardın.olağanüstü halin kalkacagı günün gecesi kesin silahlar patlardı burda.niye çünkü burada askerler daha çok para kazanır yazık değil mi bu milletin paralarına
2- sen daha nerede yasadıgını bilmiyorsun darbecileri unuttun galiba denizlerin idamlık sucu neydi mendereslerin idamlık sucu neydi
3- yüzde 10luk baraj sadece kürtleri engellemek için yapılmıs birseydir o sözünü ettiğin partiler bırak yüzde on yüzde 1 alcak kadar bile tabanı yoktur.
4- madımak otelini kim yaktı kardeşim o kadar aydını kim öldürdü
5- türkerin televizyon kanalları olacak kürtler bölücülük yapar diye olmayacak öylemi gölgelerinden korkan insanların lafları bunlar
6- kontrgerillalardan haberin varmı ne iş yaptıklarından gerilla öldürmekten başka görevleri yani
7- doğruları söyleyen insanlara terörist diyorsunuz ruslara göre çeçenler terörist ama bize göre çeçenler kahraman değil mi şu bakış açınızı lütfen kontrol edin

Arkadaşım senin bahsettiğin istismardır, siyasi ranttır bunu önleyecek olanda siyasi erkandır, insanların yanlış düşünce ve tavırlarını koskoca orduya ve devlete maledemezsin. Devleti yönetenler veya devlet görevlilerinin yaptığı devletin büyüklüğüne gölge düşüremez. Sen devletin maaşlı insanlarının yanlışlarına bakıp devlet düşmanlığı yapamazsın.
Darbeleri hiç bir zaman tasvip etmedim, etmemde mümkün değildir.
Kürtleri engellemekten kastın ne? DTP kürt haklarını koruyan bir partimi eğer öyle olduğuna inanan bir taban varsa buyursun geçsin barajı varsa tabanları, geçemiyorsa eğer onlarında tabanı yok demektir.
Türklerin televizyonu ne demek türkçe yayın yaptı diye türklerin tv simi oldu siyonizme hizmetten başka birşey yapmamış boyalı basın türk televizyonu değildir. Ülkenin resmi dili türkçe olduğu için türkçe yayın yapılır buda gayet normaldir.
Gerilladan kastın ne? Açık konuş dağdaki çapulculardanmı bahsediyorsun? Eğer onlardan bahsediyorsan neden dağa çıktıklarınıda izah et ve şunu bilki hepimiz bu uğurda kontrgerillayız, vatanımızın hizmetindeyiz çünkü ekmek yediğimiz kaba pislemiyoruz, vatan hainliği yapmıyoruz, dedelerimiz ne yapmışsa onu yapıyoruz.
Allah aşkına hangi doğru? Lütfen açıkla cesurca çıktın ortaya aydınlat bizi, kürtlerin hangi hakkına tecavüz edilmiş söyle. Çeçenler vatan müdafası yapıyor rus zulmüne karşı koyuyorlar bahsettiklerin ise kendi vatanlarına silah doğrultuyor aradaki fark bu.
Madımak oteli başlı başına değerlendirililecek bir konudur bir halk ayaklanmasıdır tasvip edilecek bir şey değildir, bundanda devleti sorumlu tutmayacaksınız sanırım.

alish' Alıntı:

Bebek katilini savunan her kimse teröristtir başka bir tanımlama varsa buyur öyle hitap edelim. O tişörtü giyenler adam olsunda kendilerine ahmet kayayı örnek alacaklarına selahattin eyyubiyi örnek alsınlar. Kim linç ettiyse eline sağlık.

Geri