cokkkk komik ( +18 )

aloneagle

New member
Reaction score
0
arkadaşlar bir kaç fıkrada benden daha önce verildiyse şimdiden özür

Temel bir gün afrikaya gitmeye karar verir ve yola cıkar
Ancak yolda kaza gecirir ve kolu bacagı ve penisi kopar
Afrikada ameliyata alınan temel in kopan kollarının yerine ayı kolu
kopan bacaklarının yerine ceylan bacagı ve kopan penisinin yerinede fil hortumu
takarlar temel artık cok güçlüdür tabi bu haber türk televizyonlarında yankı bulur neyse temel türkiye ye döneceği zaman havaalanına herkes birikir temelin yeni halini görmek için temel bir cırpıda fişek gibi iner ucaktan ceylan bacakları cok güçlüdür kimin elini sıksa yerden yere carpar ayı kollarıyla bi gazateci sorar :
Temel bey nasıl memnunmusunuz yeni organlarınızdan temel cevap verir :
Ya kolumdan cok memnunum tuttugumu koparıyorum,bacaklarımdan da cok memnunum anında hızır gibi her yere koşup yetişiyorum yanlız bu penisimden hiç memnun deilim nerde çiçek görse alıp götüme sokuyor...........

ülkenin birinde insanlar çalışmak için yabancı ülkelere giderlermiş karılarınıda rahip e teslim ederlermiş ancak her döndüklerinde karılarını hamile bulurlarmıs ancak rahip bunu hiç bir zaman kabul etmezmiş neyse adamlardan biri diğerine ''bakk sen benim karım olacaksın sana bayan kıyafeti giydirces ve ben seni ona teslim edecem o zaman anlarız demiş'' adamda olur diye cevaplamış
neyse rahip in yanına gelmişler ''rahip bey ben karımı sana emanet edecem bi işim varda yurtdısında rahip te hemen gülerek ''hayhay'' diyerek cevaplamıs ve karı kılıgında ki adamı teslim almıs teslim eden kişi cıkar cıkmaz rahip hemen saldırmıs başlamıs okşamaya o sırada aşşagıdan bir ARMUTCU ARMUTCU diye yükselmiş karı kılıgındaki adam kurtulmak için yahu rahip bey ben armut yemeden bu işi yapamam bana şurdan 2 kilo alsana demiş rahip hemen pencereye kosmus ve armutcuyu durdurmus bu sırada pencereden eğilen rahipi gören adam hemen arkasına atlamıs vee senmisin bizim karılarımızı düdükleyen demiş ve gecirmiş rahip aşşağıya bakaraktan DUR KOYMA KOYMA diye basmış feryadı armutcuda rahip e bakarak ulennn 2 tane cürük koyduk onuda gördü a....na ko.... herifi demiş .....

Temel,ingiliz ve almanın yanına birer tane maymun koyarak uzaya yollamıslar amac hangisi yanında kac maymunla geri dönecek neyse aradan 15 sene gecmiş ve herkes beklemede dünyanın bütün tv ve gazeteleri orda ilk ingiliz iner yanındada bir büyük maymun 20 tanede ufak cocuk vardır orda bekleyen ingilizler HELAL HELAL diye baslarlar alkıslamaya ardından alman gelir geminin kapısı bir acılır 1 büyük maymun 30 cocuk almanlar kahkaha atarlar ingilizlerle dalga gecerler sıra temele gelmiştir uzay gemisi iner ve temel gözükür yanında sadece 1 büyük maymun birde bebek vardır orda bekleyen türkler buyuk hayal kırıklıgına ugrarlar herkes temeli yuhlar ingilizler ve almanlar türklerle baslarlar dalga gecmeye
temel dayanamaz ve derki : ne gülüyosunuz ulan erkek maymundan bu kadar cocuk oluyo.....

eline saglık baya güldük yane :D

hehehehe güzelmiş ya sagolasın.. yokmuydu başka

He he he çok güzellerdi..sağol kardeş

Geri