aloneagle
New member
arkadaşlar bir kaç fıkrada benden daha önce verildiyse şimdiden özür
Temel bir gün afrikaya gitmeye karar verir ve yola cıkar
Ancak yolda kaza gecirir ve kolu bacagı ve penisi kopar
Afrikada ameliyata alınan temel in kopan kollarının yerine ayı kolu
kopan bacaklarının yerine ceylan bacagı ve kopan penisinin yerinede fil hortumu
takarlar temel artık cok güçlüdür tabi bu haber türk televizyonlarında yankı bulur neyse temel türkiye ye döneceği zaman havaalanına herkes birikir temelin yeni halini görmek için temel bir cırpıda fişek gibi iner ucaktan ceylan bacakları cok güçlüdür kimin elini sıksa yerden yere carpar ayı kollarıyla bi gazateci sorar :
Temel bey nasıl memnunmusunuz yeni organlarınızdan temel cevap verir :
Ya kolumdan cok memnunum tuttugumu koparıyorum,bacaklarımdan da cok memnunum anında hızır gibi her yere koşup yetişiyorum yanlız bu penisimden hiç memnun deilim nerde çiçek görse alıp götüme sokuyor...........
Temel bir gün afrikaya gitmeye karar verir ve yola cıkar
Ancak yolda kaza gecirir ve kolu bacagı ve penisi kopar
Afrikada ameliyata alınan temel in kopan kollarının yerine ayı kolu
kopan bacaklarının yerine ceylan bacagı ve kopan penisinin yerinede fil hortumu
takarlar temel artık cok güçlüdür tabi bu haber türk televizyonlarında yankı bulur neyse temel türkiye ye döneceği zaman havaalanına herkes birikir temelin yeni halini görmek için temel bir cırpıda fişek gibi iner ucaktan ceylan bacakları cok güçlüdür kimin elini sıksa yerden yere carpar ayı kollarıyla bi gazateci sorar :
Temel bey nasıl memnunmusunuz yeni organlarınızdan temel cevap verir :
Ya kolumdan cok memnunum tuttugumu koparıyorum,bacaklarımdan da cok memnunum anında hızır gibi her yere koşup yetişiyorum yanlız bu penisimden hiç memnun deilim nerde çiçek görse alıp götüme sokuyor...........