ContractKiller - İrfanFatih

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hahaha senin irfan fatih olduğunu şimdi öğrendim, ben sizi ayrı kişilikler sanıodum =))
ikinizede oyum + :)
bolşans =)

hemşerim deilmisin ; ) +

hayırdır yatak olayı ne ?

gurup halinde başvuruyonuz zanettim başlığı ilk görünce. oyum + 1903

Orasi ile ilgilisin ve basarilisin benden +1

ContractKiller' Alıntı:
'Komik - İlginç Resimler' bölümüne Asistan Moderatör adayıyım. Yorumlarınızı, eleştirilerinizi, önerilerinizi bekliyorum. Saygılar.
bence en ıyı mod adayı sensın baba...bir numarasın:victory

Hakediyorsun dostum, En azından bir çok kişiden farklı olarak uzlaşmacı ve anlayışlı bir yapıya sahipsin,
hatalarımızı daha çabuk telafi edebiliyoruz bu sayede

124 Konundan 35'i Orda..

böLümLede iLqiLisin.. KişiLiqini biLmiıorum FarkLı böLümLerde takıLıoruz qaLiba :)

böLüm Bostu die HatırLıorum

HayırLı oLsun Diorum +1 :)

Hak Ettiğini Düşünüyorum +++

efendiliğin yeteR.. mod olabilicek kapasitedesin eksikLerin mutLar vaRdır..onLarı kısa sürede gidereceğinDen eminim.. +1

geyik mizahı çok iyi bilirim.benimde orada çok konum wardı.genel temizlik kapsamında çoğu gitti ama.
sadece resim vermek veya konu açmakla bitmiyor iş.verilen resimleri hatırlayıp konuyu düzenleyebilmek çok güç.komik resimlerde arama yapılamıyor malesef.bunun en iyi yolu ya eski üye olup herseyi hatırlıyıcan yada tek tek bütün konulara bakıp hafızana kazıcan.
ki gördüğüm kadarıyla oranın adamakıllı bi temizliğe ihtiyacı war.biçok resim ölmüş.daha önce verilen resim sayısıda çok.

EDİT: DAHA ÖNCE + VERMİŞTİM.AMA SON ZAMANLARDAKİ HAREKETLERİNE BAKINCA YANILDIĞIMI ANLADIM.
- 1907
SONUNA KADAR KARŞIYIM

hakkında hayırlı olması temennisi ile.... +571

+1453 konularını beğenerek okuyorum
Bence sana yakışır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri