Cs Tarihinin En Büyük Damage'si

alın size benim rekorum bıcakla yaptgım rekor:D

2welvgk.jpg

yaaaaaaaaaaaaaaaaaa:D öle dona kalırsınız:D

aaaah aah anlıom deRDini bak

awp le wuRmuş baseyi [LyMeR] sora hemen bıcak almş yemezLeR

:vur:vur:vur

2lxjeja.jpg

akLı sıRa beni yick :D

mükemmelsin playboY ama benımkı gercektı walla:) kayıyodum adama kaydım:D

benım anlamadıgım adam awp ile nasıl 780 yapsın bıcaqla yapmıstır işte:D

ben bıcakla 776 dmg wurdum bunlarda neymıs :D adamın ustune cıkın egılın ustunde sag clıck ıle kafasını kesın xD

ben tek mermiye 692 wurdum pompalıyla. surf_skı_2 de adamla aynı anda kafese cıktık bi wurdum 692 hp getti :D

Oyunu oynayan bütün arkadaşları serverda görmek isteriz. Vurmak kolay kendinizi kanıtlamak için servera gelin. Orada görelim hünerinizi.. =)

85.153.15.130:27015

Arada sırada böyle yüksek dmj oluyor ya ice world de normal.

aaaah aah anlıom deRDini bak

awp le wuRmuş baseyi [LyMeR] sora hemen bıcak almş yemezLeR

2lxjeja.jpg

akLı sıRa beni yick :D

HLL KnK BndE ble vrdum bi kere sırttan beyin :) keske daha önce görseydim böle konu 1200 küsürlük awp ile beyin foto çekerdim. :vur:victory

Arkadaşım yakından Kafaya m3 le vurdugunda Vuruyor ztn ...

5 kurşunda 782 yapmışsın ben awp battle da tek kursunda kafadan zoomshoot yaptım! 472 mi ne yapmıştım ! buda bişey mi!?!

ii parcalamıssın helal olsun
arkadaslar tek mermi 1100 damage i gordum (pompalı) ama malasef ben vuran degil vurulandım...
işin garip yanı ÖLDÜM :D:D:D

Bu Birşey deil
Biçakla hiç 452 damage vuran birini gördünüzmü siz hiç ? + Yan tarafta 5 kursun yazıyo yani hepimizin bildiği gibi playerlerde 100 can oluyor bi admin amx_heal komutunu kullanıp adama hp vermiştir bilerek izin vermiştir senin vurmana...

Arkadaşım İddayla atladığın damage bu mu yani biz kör bıçakla yapıyoz bunu + -2hp olabilir ama xD...

Geri