Cs Tarihinin En Büyük Damage'si

helallll

nası wurdun len.. :durdurun

sıze soruom cold la 924 DMG atılırmı eleman gozumun onunde arkadasa 924 dmc caktı ya :S sansın bukadarı dedım

Arkadşım Colt da En Fazla Atacağı Damage 400 bilemedin 500 ama bilmiom bi ss koy

Bende öyle sıradan bir cs oynayıcısıyım ama bir ara bıcakla 682 vurdugumu hatırlıyorum kanıt derseniz kanıtım yok ss almadım ister inanın ister inanmayın. bunny yaparak gidiyordum ve adam birden karşıma çıkdı o korkuyla sağ tuşa bastım ve adama 682 vurdugumu gördüm ben bile inanamamışdım :)

aaaah aah anlıom deRDini bak

awp le wuRmuş baseyi [LyMeR] sora hemen bıcak almş yemezLeR

:vur:vur:vur

2lxjeja.jpg

akLı sıRa beni yick :D

orda benım adım recoo____?____Recoo iyi bak hem bıkere daha yaptım böle 780 ama onu cekmedım fotosunu hem orayı oku recoo mukemmel bı knıfe yazıyo anla artık

LaN:D noob :D sen ona damagemı dıyon 5 mermıyle :D coluk cocuk oun oynuyor:D ondan sonra hava atıyor cs sızın bıldıgınız gıbı lamer ısı deıldır pro adamlar takılmadıgı suruce :(

benim arkadaşım awp inida da awp ile 855 vurmuştu ve arkadaşımız onu internetten bulmuş yani kendisi yapmamş internette aynı resmi buldum

:hhmencool: :hhmencool:

İŞTE BURDA DA TAM TAMINA 912 DAMAGE

c5b4m.jpg

RESME TAM BOYUTUNDA BAKIN VE TAM TAMINA 912

Evet Arkadaşlar Yanlış Duymadınız!!!
Burada Bir Cs Destanının Öyküsü Sergilenmektedir.
782 DaMaGe VuRMaK HeR BaBaYiĞiDiN HaRCı DeĞiL
2nk7zwx.jpg

TeŞeKKüRLeRiNiZi BeKLiYoRuM...

Kardeş ben 1612 hit (damage) yedim kafadan :( | bi adamda Colt la kafadan 1 kere sıktı :( 1000 vurdu :( Gerçek şaka değil

Geri