kanaryam12
New member
sağol arkadaşım çok güzel bir yazı.ben gitmedim oy kullanmaya içim de çok rahat.
Arkadaşım sen kabul etsen ne olur etmesen ne olur.Millet kabul etttikden sonra.
Hem bu nasıl bir cumhuriyetmiş ki herşeyde yıkılıyor.
A.Gül cumhurbaşkanı olunca yıkılacak diyordunuz yıkılmadı.Şimdide refarandum için mi söylüyorsunuz.
aslında yıkılan Cumhuriyet depğil sadece sizin kafanızda putlaştırdığınız saçma ideolojik saplantılar yıkılıyor.
Halk istiyor çünkü halk kimin yalancı kimin dürüst olduğunu görüyo senin gibiler asıl gözlerini gerçeklere kapatan...Bu kadar tutarsız cumhuriyet anlayışı olabilir mi sen neden demokrasiden bahsediyosun diyo neymiş şeriatta bu yokmuş sanane şeriattan cumhuriyette bu var mı var öyleyse uygunması zorunludur ve halk ne isterse o olur sizin gibi halkın küçük bi azınlığını temsil etmeye çalıştığını iddia eden ama o azınlıktan çoook daha önce kendi koltuğunu düşünen insanlar değil..
Neden mi demokrasiyi konuşuyoruz çünkü demokrasi cumhuriyetin temel taşıdır o olmazsa cumhuriyetten bahsedemezsin sen... Senin gibi zihniyetler neden sürekli laiklliği ağzından düşürmüyo çünkü siz dini tanımıyosunuz onu öcü gibi görüyosunuz ama halk görmüyo siz böyle devam ettiğiniz sürece bu halk bigün laikliği de oylar ve onu da kaldırır...insanları daha fazla kendinizden soğutmayın biraz insanlara hitap etmesini öğrenin tavsiyem...
Halk istiyor diye ben gözümü kapatamam. Doğrular söylendiğinde neden bu kadar rahatsız oluyorsunuz. Bence gözlerinizi açma zamanı geldi.
Cumhuriyet e karşı insanlar bana demokrasiden bahsediyor. Şeriatın içinde böyle bir kavram bulunmuyor. Niye demokrasiyi konuşuyorsunuz anlamıyorum.
Demokrasi Laik Türkiye Cumhuriyeti nin ayrılamaz bir parçası. Ne kadar bu ülkede beğenilmese de.
Anneler günü var çünkü Cumhuriyet var
Kadınlar sokağa çıkabiliyor çünkü Cumhuriyet var.
Kadınlarımız meclise girebiliyor çünkü Cumhuriyet var.
İnsanlar iftira yüzünden taşlanmıyor yine Cumhuriyet var.
Demek ki bu ülkede Cumhuriyet var Yaşasın Cumhuriyet
Arkadaşım sen kabul etsen ne olur etmesen ne olur.Millet kabul etttikden sonra.
Hem bu nasıl bir cumhuriyetmiş ki herşeyde yıkılıyor.
A.Gül cumhurbaşkanı olunca yıkılacak diyordunuz yıkılmadı.Şimdide refarandum için mi söylüyorsunuz.
aslında yıkılan Cumhuriyet depğil sadece sizin kafanızda putlaştırdığınız saçma ideolojik saplantılar yıkılıyor.
EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR
Burdan yola çıkarsan gerçekleri daha net görebilirsin üstelik gözündeki perdeyi kaldırda sağına soluna bakmanı tavsiye ederim
Bu parti kaçyıldır bu ülkeyi yönetiyor? Rejimde sorun varmı? Siz bu gerçekleri yediremeyince üste çıktığınızımı sanıyorsunuz? Cumhuriyetin koruyucusunun sadece chp ve deniz baykal olduğunumu sanıyorsun? Sizlerden daha başka cumhuriyetçi olamazmı? Kendi fikirlerinin ve düşüncelerinin doğru olduğu Cumhuriyet anlayışı nerede görülmüş kardeşim. Rejimde sorun yok hergün daha demokratik bir toplum anlayışına sahne oluyoruz (anayasa mahkemesinin verdiği karar örnek olarak) Baykal ve onun gibi düşünen insanların Cumhuriyete zarar verdiğini daha göremiyormusun.Cumhuriyet ten güzelini var mı da halk karar veriyor.
Halk sözünü söylemeden önce akp nin böyle bir parti olduğunu görmemişti.
Ben bakmaya çalıştıkça kör zihniyetler kapatmaya çalışıyor. Ama kolay değil.
Bu parti kaçyıldır bu ülkeyi yönetiyor? Rejimde sorun varmı? Siz bu gerçekleri yediremeyince üste çıktığınızımı sanıyorsunuz? Cumhuriyetin koruyucusunun sadece chp ve deniz baykal olduğunumu sanıyorsun? Sizlerden daha başka cumhuriyetçi olamazmı? Kendi fikirlerinin ve düşüncelerinin doğru olduğu Cumhuriyet anlayışı nerede görülmüş kardeşim. Rejimde sorun yok hergün daha demokratik bir toplum anlayışına sahne oluyoruz (anayasa mahkemesinin verdiği karar örnek olarak) Baykal ve onun gibi düşünen insanların Cumhuriyete zarar verdiğini daha göremiyormusun.
Cumhuriyetten daha güzeli olmadığı için halk karar veriyor zaten kardeşim. Sen böyle zihniyetlere kör diyorsan sizin aydınlık zihniyetinizden fayda yoktur.
2060 da Türkiye dünyanın hakimi olacak
Çünkü herkes uzaya gidecek bi biz kalçaz...