Cumhurİyet Devletİnİn Yikimi İÇİn Oylamayi Kabul EtmeyeceĞİz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sağol arkadaşım çok güzel bir yazı.ben gitmedim oy kullanmaya içim de çok rahat.

Arkadaşım sen kabul etsen ne olur etmesen ne olur.Millet kabul etttikden sonra.
Hem bu nasıl bir cumhuriyetmiş ki herşeyde yıkılıyor.
A.Gül cumhurbaşkanı olunca yıkılacak diyordunuz yıkılmadı.Şimdide refarandum için mi söylüyorsunuz.
aslında yıkılan Cumhuriyet depğil sadece sizin kafanızda putlaştırdığınız saçma ideolojik saplantılar yıkılıyor.

arkadaşım iyi niyetli olduğunu biliyorum, ama sana naçizane bir tavsiyem var: lütfen biraz oku. (sadece 100 kitap)
sonra görüşelim.

Halk istiyor çünkü halk kimin yalancı kimin dürüst olduğunu görüyo senin gibiler asıl gözlerini gerçeklere kapatan...Bu kadar tutarsız cumhuriyet anlayışı olabilir mi sen neden demokrasiden bahsediyosun diyo neymiş şeriatta bu yokmuş sanane şeriattan cumhuriyette bu var mı var öyleyse uygunması zorunludur ve halk ne isterse o olur sizin gibi halkın küçük bi azınlığını temsil etmeye çalıştığını iddia eden ama o azınlıktan çoook daha önce kendi koltuğunu düşünen insanlar değil..
Neden mi demokrasiyi konuşuyoruz çünkü demokrasi cumhuriyetin temel taşıdır o olmazsa cumhuriyetten bahsedemezsin sen... Senin gibi zihniyetler neden sürekli laiklliği ağzından düşürmüyo çünkü siz dini tanımıyosunuz onu öcü gibi görüyosunuz ama halk görmüyo siz böyle devam ettiğiniz sürece bu halk bigün laikliği de oylar ve onu da kaldırır...insanları daha fazla kendinizden soğutmayın biraz insanlara hitap etmesini öğrenin tavsiyem...

Ahhhhhhhhhhhh Ahhhhhh halk bir doğruları görebilseydi de ben ölseydim,,,aaahhhhhh
halk kendisine söylenen yalanları, entrikaları(bizans entrikaları çocuk oyuncağı ) eğriyi, doğruyu bir görebilseydi de ben hiç göremeseydim.
Atatürk işleri halka bıraksaydı bu günleri bile göremezdik......

Halk istiyor diye ben gözümü kapatamam. Doğrular söylendiğinde neden bu kadar rahatsız oluyorsunuz. Bence gözlerinizi açma zamanı geldi.

Cumhuriyet e karşı insanlar bana demokrasiden bahsediyor. Şeriatın içinde böyle bir kavram bulunmuyor. Niye demokrasiyi konuşuyorsunuz anlamıyorum.

Demokrasi Laik Türkiye Cumhuriyeti nin ayrılamaz bir parçası. Ne kadar bu ülkede beğenilmese de.

Anneler günü var çünkü Cumhuriyet var
Kadınlar sokağa çıkabiliyor çünkü Cumhuriyet var.
Kadınlarımız meclise girebiliyor çünkü Cumhuriyet var.
İnsanlar iftira yüzünden taşlanmıyor yine Cumhuriyet var.
Demek ki bu ülkede Cumhuriyet var Yaşasın Cumhuriyet

EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR
Burdan yola çıkarsan gerçekleri daha net görebilirsin üstelik gözündeki perdeyi kaldırda sağına soluna bakmanı tavsiye ederim

Arkadaşım sen kabul etsen ne olur etmesen ne olur.Millet kabul etttikden sonra.
Hem bu nasıl bir cumhuriyetmiş ki herşeyde yıkılıyor.
A.Gül cumhurbaşkanı olunca yıkılacak diyordunuz yıkılmadı.Şimdide refarandum için mi söylüyorsunuz.
aslında yıkılan Cumhuriyet depğil sadece sizin kafanızda putlaştırdığınız saçma ideolojik saplantılar yıkılıyor.

konuyu kapayalım bence...öyle güzel söylemişsin ki, artık bir şey söylemeye gerek yok.bravo arkadaşım...

bazı arkadaşlar cumhurbaşkanının halk tarafından seçileceğini sanıyorlar. cumhurbaşkanını halkın seçmesi konusuna açıklık getireyim. hiçbiriniz bilmiyorsunuz; çünkü, öğrenme alışkanlığımız yok toplumca. cumhurbaşkanı adayı olmak için önce 20 tane milletvekilinin onayı gerekiyor. yani, siz hükümete karşı biri iseniz ve muhalefet partileri 20 kişiyi bulamıyorsa siz kendiniz çıkıp da halka "ben cumhurbaşkanı adayıyım. bana oy verin." diyemeyeceksiniz malesef.

ayrıca bazılarının dediği gibi laiklik dini reddetmez. laiklik devletle ilgili işlerden dinin egemenliğini kaldırır. din ki zaten, kişinin ruhani yaşaması gereken bir olgudur; çünkü, din denilen olgu inançlarla ilgilidir. eğer ki müslümanlık, somut şeylere döndürülürse, o zaman müslümanlığa simgesel şeyler girmiş olur ki, bu da putperestlikle aynı şeye geleceğinden kişinin dinini doğru yaşamadığının belirtisidir.

Laiklik elden gidiyo diye bagıranlar zaten laik olmayan bir ülkede yaşadıklarının farkında degiller.En ufak bir örnek ülkemizde bu güne kadar din dersi zorunlu olmuştur(şahsen karşı degilim)laik bir ülkede tüm dinlere eşit uzaklıkta olmalısın yani din dersi seçmeli olmalı laiklik istiyorsak.Bu gün laikligi kaldırıyor dediginiz insanlar okullarda din dersini seçmeli hale getirmek için çaba gösteriyorlar.

Bu konuda yorum yapan arkadaşların oylarını saysak zaten türkiye genelindeki sonuçları elde ediyoruz yaklaşık olarak, Cumhuriyet ve demokrasi istiyorsak çogunluga kulak verelim!
Saygılar.

EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR
Burdan yola çıkarsan gerçekleri daha net görebilirsin üstelik gözündeki perdeyi kaldırda sağına soluna bakmanı tavsiye ederim

Cumhuriyet ten güzelini var mı da halk karar veriyor.

Halk sözünü söylemeden önce akp nin böyle bir parti olduğunu görmemişti.

Ben bakmaya çalıştıkça kör zihniyetler kapatmaya çalışıyor. Ama kolay değil.

Cumhuriyet ten güzelini var mı da halk karar veriyor.

Halk sözünü söylemeden önce akp nin böyle bir parti olduğunu görmemişti.

Ben bakmaya çalıştıkça kör zihniyetler kapatmaya çalışıyor. Ama kolay değil.
Bu parti kaçyıldır bu ülkeyi yönetiyor? Rejimde sorun varmı? Siz bu gerçekleri yediremeyince üste çıktığınızımı sanıyorsunuz? Cumhuriyetin koruyucusunun sadece chp ve deniz baykal olduğunumu sanıyorsun? Sizlerden daha başka cumhuriyetçi olamazmı? Kendi fikirlerinin ve düşüncelerinin doğru olduğu Cumhuriyet anlayışı nerede görülmüş kardeşim. Rejimde sorun yok hergün daha demokratik bir toplum anlayışına sahne oluyoruz (anayasa mahkemesinin verdiği karar örnek olarak) Baykal ve onun gibi düşünen insanların Cumhuriyete zarar verdiğini daha göremiyormusun.
Cumhuriyetten daha güzeli olmadığı için halk karar veriyor zaten kardeşim. Sen böyle zihniyetlere kör diyorsan sizin aydınlık zihniyetinizden fayda yoktur.

Bu parti kaçyıldır bu ülkeyi yönetiyor? Rejimde sorun varmı? Siz bu gerçekleri yediremeyince üste çıktığınızımı sanıyorsunuz? Cumhuriyetin koruyucusunun sadece chp ve deniz baykal olduğunumu sanıyorsun? Sizlerden daha başka cumhuriyetçi olamazmı? Kendi fikirlerinin ve düşüncelerinin doğru olduğu Cumhuriyet anlayışı nerede görülmüş kardeşim. Rejimde sorun yok hergün daha demokratik bir toplum anlayışına sahne oluyoruz (anayasa mahkemesinin verdiği karar örnek olarak) Baykal ve onun gibi düşünen insanların Cumhuriyete zarar verdiğini daha göremiyormusun.
Cumhuriyetten daha güzeli olmadığı için halk karar veriyor zaten kardeşim. Sen böyle zihniyetlere kör diyorsan sizin aydınlık zihniyetinizden fayda yoktur.

Cumhuriyet koruyucusu olarak kimse sana Chp yi göstermiyor ki ... Bunu kafanda sen oluşturuyorsun. Mhp de en az Chp kadar Laik ve Cumhuriyetçi...

Bana Cumhuriyet için ağlayan insanların Cumhuriyet e nasıl zarar vereceklerini anlatır mısın? Sen Cumhuriyeti kişiler üstüne yıkıyorsun. Cumhuriyeti tek başına alıp düşünmeni isterim.

Cumhuriyette rejiminde sorun yok sorun olması için uğraşanlar var...

2060 da Türkiye dünyanın hakimi olacak

Çünkü herkes uzaya gidecek bi biz kalçaz...

2060 da Türkiye dünyanın hakimi olacak

Çünkü herkes uzaya gidecek bi biz kalçaz...

Konuşulanlardan bu sonucu çıkartmanı anlamadım.

O zaman ben sana bişey daha söyliyeyim. Dünya yıkılsa Türkiye ye birşey olmaz.

Ülkenin gelişmesini sindiremeyenler var. Kusura bakmayın gerekirse sindirticeğiz.

arkadaş eyalet sisteminden falan bahsetmiş allah allah ben neden duymadım bunu şimdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri