Chp ile siyasi görüşüm çoğu yerde bağdaşmaz. Fakat akp nin yanlışlarımı chp nın yanlışlarımı dersen... Akp yi dağdan dağa taştan taşa vurur kutuplara sürgüne yollarım !
Şimdi hala sen ve senın gibileri ekonomi iyi müthiş güzellikte olduğunu söylüyor...
Birileri çıkıp rakamları göstersin. Ülkemde 2000 demi açlık sınırında yaşayan vatandaş çok 2007 demi.
Unakıtan ne diyor Sat Sat bitiremedik... Bende size öyle vatanı satarak mükemmel sözde bir ekonomi oluştururum... zenginin daha zengin fakirin daha fakir olduğu...
Şimdi birileri Anayasadan Darbe anayasası diye bahsetmiş.... Ve Bu anayasa sayesinde bu bölücülerin ortada olduğunu söylemiş....
YIL: 2000 zana naltağı diğer depliler nerede ?
YIL: 2007 zana naltağı ve depliler nerede ?(bir it geberdi sahnede)
YIL 2000 ne depliler ne hadepliler bırakın federe ülkeden bahsetmeyi ellerinde bir pkk yada sözde kürdistan yada köpek apo posteri olsun parti kapatılırdı..
YIL 2007 zana diyarbakırda ağrıda urfada federelikten bahsediyor. dtp millet vekilleri pkk ya terör örgütü diyemem kardeşim diyor. dtp gelecek senelerdeki parti programına federe devlet oluşturmayı alıyor.... apo itine kürt halkı lideri hatta diyor ki imralıdan cıkarılsın kürtlerle iltişime geçsin...
murat35 KARDEŞİM BU YANA BAK Bİ :
2000 deki darbeci dediğin anayasa bu adamları hapse götürdü parti kapattırdı...
2007 dede aynı anayasa var bu itler salındı bu itlerin çenesi açıldı...
Bizmi 2000 de anayasayı yanlış Yorumladık ? Yoksa 2007 de mi Anayasa Yanlış Yorumlanıyor ?
Darbeci dediğin Anayasayı öp öp başına koy..... akp nin sivil dediği anayasa bu ülkenin bölünme rehberi olur aman dikkatli ol !!!!
Görüşüne saygım var ama bende akp li degilim fazla uzatmak istemiyorum ama yıllardır kanımızı emen insanları kendince hesaplar yapıp böyle savunman çok mantıksz ben akp ye oy vermedim ki akpli hiç degilim ama artık olucam türkiye cumhuriyeti tarihine bi bak ama kendi açından degil genel olarak ben öyle yaptım öle baktım ve görüyorum ki atamızdan sonra gelen devirlerde hiç bir hükümet bu ülkeyi bu kadar ileri götürmedi görmek istemeyenler bu ülkenin geriye gitmesini isteyen kişilerdir.Şuda var tabiki bunlar herşeyi dogrumu yapıyorlar hayır hataları var ama o hatalar bizi 50 sene geriye götürecek şeyler degil savundugun insanlardır bunları yapanlar.