Cumhuriyet coşkusunda tek CHP yoktu

Chp ile siyasi görüşüm çoğu yerde bağdaşmaz. Fakat akp nin yanlışlarımı chp nın yanlışlarımı dersen... Akp yi dağdan dağa taştan taşa vurur kutuplara sürgüne yollarım !

Şimdi hala sen ve senın gibileri ekonomi iyi müthiş güzellikte olduğunu söylüyor...
Birileri çıkıp rakamları göstersin. Ülkemde 2000 demi açlık sınırında yaşayan vatandaş çok 2007 demi.

Unakıtan ne diyor Sat Sat bitiremedik... Bende size öyle vatanı satarak mükemmel sözde bir ekonomi oluştururum... zenginin daha zengin fakirin daha fakir olduğu...

Şimdi birileri Anayasadan Darbe anayasası diye bahsetmiş.... Ve Bu anayasa sayesinde bu bölücülerin ortada olduğunu söylemiş....

YIL: 2000 zana naltağı diğer depliler nerede ?
YIL: 2007 zana naltağı ve depliler nerede ?(bir it geberdi sahnede)

YIL 2000 ne depliler ne hadepliler bırakın federe ülkeden bahsetmeyi ellerinde bir pkk yada sözde kürdistan yada köpek apo posteri olsun parti kapatılırdı..

YIL 2007 zana diyarbakırda ağrıda urfada federelikten bahsediyor. dtp millet vekilleri pkk ya terör örgütü diyemem kardeşim diyor. dtp gelecek senelerdeki parti programına federe devlet oluşturmayı alıyor.... apo itine kürt halkı lideri hatta diyor ki imralıdan cıkarılsın kürtlerle iltişime geçsin...

murat35 KARDEŞİM BU YANA BAK Bİ :

2000 deki darbeci dediğin anayasa bu adamları hapse götürdü parti kapattırdı...
2007 dede aynı anayasa var bu itler salındı bu itlerin çenesi açıldı...

Bizmi 2000 de anayasayı yanlış Yorumladık ? Yoksa 2007 de mi Anayasa Yanlış Yorumlanıyor ?

Darbeci dediğin Anayasayı öp öp başına koy..... akp nin sivil dediği anayasa bu ülkenin bölünme rehberi olur aman dikkatli ol !!!!

Görüşüne saygım var ama bende akp li degilim fazla uzatmak istemiyorum ama yıllardır kanımızı emen insanları kendince hesaplar yapıp böyle savunman çok mantıksz ben akp ye oy vermedim ki akpli hiç degilim ama artık olucam türkiye cumhuriyeti tarihine bi bak ama kendi açından degil genel olarak ben öyle yaptım öle baktım ve görüyorum ki atamızdan sonra gelen devirlerde hiç bir hükümet bu ülkeyi bu kadar ileri götürmedi görmek istemeyenler bu ülkenin geriye gitmesini isteyen kişilerdir.Şuda var tabiki bunlar herşeyi dogrumu yapıyorlar hayır hataları var ama o hatalar bizi 50 sene geriye götürecek şeyler degil savundugun insanlardır bunları yapanlar.

g haneli bölücü konular açmaktan bıkmadınmı bilader? eksiksiz her konunda olay çıkıyo yeter artık

Ne yani sen şimdi bana bölücü mü diyorun arkadaş:)

g.haneli o kafan almıyacak !

şuan konu Sezer Değil !
Sen TBMM de olmayan birini tartışıyosun !
TBMM de Olanları tartışmam diyorsun bu ne tas bu ne hamam.

yalnız ilk sözlerin çok dikkat çekici ahmet türk'e terörist muamelesi yapılamaz mış muş müş... Ne muamelesi yapıcaz insan Muamelesimi ? Kusura bakma ben ona insan muamelesi yapamam. Ancak Gül Yapar !

Bana diyorsun Klişe sözlerle savunma... :D Klişe sözlerle suçlama yapıyosun ! Bu da ayrı bir tas buda ayrı bir hamam hikayesi !

Boş teneke gibi tıngırdıyorsun..... her köşk konusunda senın o 270 terörist af edildi diyorsun.... maval okuyosun...
Sen erdoğanın eve dönüş yasasını ve televizyonda yaptığı konnuşmaya bak. Gel hakkını demokratik yöntemlerle savun... Şehirli ol.... Meclise gel... Olur da bu kadarı olur bu ülkenin başbakanı dağdaki teröriste meclise gel diyor... Cumhurbaşkanı meclisteki bölücüleri başının üstünde taşıyor

g.haneli beyde gelmiş chp yi eleştiriyor :D
g.haneli işin yok mu senin :D

CHP neyi temsil ediyor önce ona bakmak lazım her hangi degerimi kaldıki?

chp yi eleştirmek yerine sayın başbakanınızın 8 milyar doları nasıl aydın doğana bağışladını konuşun

ya arkdaşlar noolmuş bu güselim www.hackhell.com a
ya bakın arkdaşlar neyi paylaşamadığınız anlamış değilim
yani bu forum herkes yardımlaşması için varolduğunu biliyorum sizin yapmış olduğunuz bu durum çok ayıp hackhell üyelerinden böyle şeyler beklemiyordum...

DENİZ BAYKAL kendisi sorun zaten. içi kurtlanıyo abdullah gül cumhurbaşkanı oldu diye. resepsiyona rezalet diyenlerede gülüyorum :)

gülün posta gazetesine verdiği zamanındaki demeçten sonra refah partisi zamanında mecliste ATA dan için Sizin Atatürkünüz die bahseden bi adamdan bende kurtlanırım

CHP neyi temsil ediyor önce ona bakmak lazım her hangi degerimi kaldıki?

Chp faşist bir parti
Akp bölücülüğe oynayan parti
Mhp Abd işbirlikçisi
İslami partiler ve örgütler gerici yobaz ve arap kültürü için çalışan partiler
Diğer sol örgütler batının maşası
Dtp bildiğiniz gibi terörün siyasi vitrini
İşçi Partisi tıpkı çocukların evcilik oyunu gibi bunlarda kimi zaman pkkcı oluyor kimi zamanda en fanatik kızıl elmacı oluyor.

başkada geriye birşey kalmıyor.

Chp faşist bir parti
Akp bölücülüğe oynayan parti
Mhp Abd işbirlikçisi
İslami partiler ve örgütler gerici yobaz ve arap kültürü için çalışan partiler
Diğer sol örgütler batının maşası
Dtp bildiğiniz gibi terörün siyasi vitrini
İşçi Partisi tıpkı çocukların evcilik oyunu gibi bunlarda kimi zaman pkkcı oluyor kimi zamanda en fanatik kızıl elmacı oluyor.

başkada geriye birşey kalmıyor.

TKP kalıyor sevgili dostum devrimci partileri sadece işçi partisi gibi iceriksiz partilerle sınırılı tutma TKP ve diger bazı örgütler ciddiyetle yoluna devam ediyor bunu gürüp yardımlasmaya kosmak lazım

sanırım bazı fanatik arkadaşlar
CUMHURİYET kutlamalarının gülün verdiği davetle sınırlı olduğunu sanıyorlar,
diğer illerde neler oldu baktınız mı,
asker her yerde akp zihniyetli törenleri boykot etti,
kamusal alanda türban dayatmalarına askerin ve chp nin tavrı net ve bellidir,
bu tavır gül cumhurbaşkanı oldu diye değiştirilemez,
zamanında erbakan hocada başbakanlıkta şehleri,şıhları getirmişti,
şimdide cumhurbaşkanlığında türbanlılar gelmeye başladı
saygılarımla

Vaaayyyy

Yunanistanlı komünistler de artık bu ülke için çalışır olmuşlar. :durdurun

başlığı yanlış açmışın. türbanlı cumhutiyet resepsiyonuna olacaktı vede sayın genel başkanımız buna kesinlikle katılmaz

gül ve erdoğan cumhuriyetimi kutluyomus.atatürk düşmanı cumhuriyet düşmanı arap kıralina seref madalyası veren bunlr deilmiydi ya.valla baykali sevmem.yaptıklarınıtasvipte etmemişimdir.ama emin olun onu anliyorum.güldende erdoğandan da nefret ediyom.

CHP bu ülke için ne yapmışki içi gücü kriz tüccarlığı yapmak.seçimlerden önce yaptı ama havasını aldı.

bunların işi gücü kriz olduğu için ülkede kriz çıkmasa bu kezde kendi içlerinde kriz oluyor

Cumhuriyet bayramına
Diktatörlükle yönetilen bir partinin katılmaması doğaldır

efendi ol çakallaşma, Ulu öndere dikdatör deme cürretine sahip değilsin.

Dikdatör dediğin Yüce İnsan bu CUMHURİYETİ kurmasaydı , neyi kutluyor olacaktınız???merek ettim doğrusu?? .

İncubus84..... Tek kelimeyle seni tebrik ediyor ve sonuna kadar katılıyorum... işte kesin ve reel teşhis budur.

Yurtseven kardeşim sanırım yanlış anladın konuyu diktatör olan sevgili Atatürk ümüz değil... Onun gölgesinde geçinmeye çalışan Baykal efendi. Yoksa Atatürkümüze canımız feda bu tartışılmaz bile..

Mesajlara bakıyorumda nasıl laflar atılıyor ortaya. Yok işte Chp krizden nemalanan partiymiş, yok gerçek cumhuriyetçi bunlar değilmiş. Bırakın bu slogan lafları. Sorarım o zaman "Cumhuriyet dönemi artık bitmiştir." diyen kim acaba. Eğer ki bugün Chp krizden besleniyor olsaydı %20 değilde bunun üstünde bir oy potansiyeline sahip olurdu. Acaba AKP çok sevdiği dini kötüleyen bir yere girmeye çalışır mı?

Geri