Cumhuriyet coşkusunda tek CHP yoktu

Ülkede huzur güven coşku birlik varsa orda CHP yok tur ve olmamıştır.

Ülkede kriz kaos gerilim bunalım varsa CHP ordadır ve dahada çok kaşımakla meşguldur.

bu sözlere bazıları kızıyor ama boşuna kızmasınlar CHP budur.

Ülkede yalan,dolan,talan,kamu kuruluşu satışı ve hukuksuzluk varsa orda AKP vardır
Nerede üretim,refah,sosyal adalet,Atatürkçülük varsa, orda AKP yoktur
Akpli arkadaşlar küplere binmiş olabilir, ama AKP budur.

not:
sadece yaptığının ne kadar anlamsız bir parti propagandası olduğunu göstermek için yazdım :goz:

herkes Deniz Baykal hakkında ileri geri konuşa bilir ama CHP deyince o konuşanlar lütfen iki kere düşünsünler...

Gülünmeyecek bir başlık değil ya atılan başlığa baksen .
Cumhuriyet kurulduğundan beri Cumhuriyeti ve Onun düşüncelerini benimsemiş bir partiyi Cumhuriyete düşman gibi gösteriyorlar .

Buna ben inanmam ama ne yazıkki körü körüne parti propagandası ve çığırtkanlığı yapanlar bunları hemen benimseyip hemen kabullenebilir .

CHP'nin aldığı kararlar gereği bu uygulamayı bulduğu ve uyguladığını herkes biliyor .

CHP her zaman parti olarak Tüm milli bayramlarımızın öncülerinden olmuştur .

Varsın Köşke çıkmasın ne CHP misyonunu kaybede nede cumhur'a + misyon yükler bu davranış .

Peki bu haberi verenler Askerlerin dtp'lileri görünce hiç suratlarına bile bakmadıklarını , cumhur'un neden böyle davetlerde tek takıldığını , neden Askerimize kurşun sıkan dtp'nin orda olduğunu sormuyorlar da .
CHP neden yokta takılıp kalıyorlar ?

Körü körüne birşeylere bağlanmakla Cumhuriyetçi olunmaz .
Bir baloya katılmamakla Cumhuriyetçilikten çıkılmaz .

Onu bunu bilmem arkadaş Cumhuriyet bayramında köşke gelmediya dahada gelmesini istemem adamın işi gücü ayrımcılık Gerçek cumhuriyetçiler o gün köşte idi böyle bilir böyle yorumlarım arkadaş. Cumhurbaşkanını tanımayan ne adamı ne partiyi bende tanımam köşkün kapısına kurban olsun baykal

Onu bunu bilmem arkadaş Cumhuriyet bayramında köşke gelmediya dahada gelmesini istemem adamın işi gücü ayrımcılık Gerçek cumhuriyetçiler o gün köşte idi böyle bilir böyle yorumlarım arkadaş. Cumhurbaşkanını tanımayan ne adamı ne partiyi bende tanımam köşkün kapısına kurban olsun baykal

tabi tabi çok doğru

Baykal köşke gelmeyince, parti Cumhurbaşkanını ve Cumhuriyeti tanımıyor
köşke gelince de tanıyor :D
her şey bu kadar basit zaten

bence bu kadar hayalperest olmayın
sevmiyor olabilirsiniz tamam bunu anlıyorum ama gülünç iddialarda bulunmayın bari
Cumhuriyeti tanımayan bir partinin mecliste olması mümkün değildir.
Yok 2. cumhuriyet ten bahsediyorsanız 1 tek Cumhuriyetimiz olduğunu hatırlatırım :goz:

Şaka gibinisiniz ne diyim... Klasik akpli davranışları yalanla,inat et bir kaç sayfa sonra İNADINA AKP'de yazmaya başlarsınız :D

CHP yıllardır bu ülkede hep bize köstek olmuştur.Avrupalı devletler bizden daha fazla savaşa girdiler.Ama onlara bakın bizden her alanda çok ilerideler.CHP zihniyeti bizi yobazlaştırıyor.Hep CHP polemiklere girmiştir.Türban laiklik Atatürkçülük gibi tartışmalarla gündemi krize sürüklemiştir.Yüce TÜRK milleti artık uyandı bunlara prim vermiyor.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

ozaman senin bu söylediğinle ters orantı yaparsak ;

Ahmet Türk ve diğer tüm DTP'liler Cumhuriyet'imizi ve Bayrağımızı tanıyor ..

Meclis Ve Çankayadaki davetlerde çıkıp PKK propagandaları yapmıyor .. biz yanlış anlıyoruz sadece ??

+ g.haneli denen arkadaşın kac tane msj ını gördüysem 1inde bile delil / belge ile ispat yoluna gitme denen bişey yok ..sadece ve sadece laf kalabalığı yapıp CHP vs . karalama cabası var ..

Bakın ben akp lide deilim ama chp nin yaptiği hareketlere asla katılmıyorum yıllarca bu ülkeyi atatürkün arkasına ve cumhuriyetçilik adına sığınıp hep sömürdüler bırakalımda birazda başkaları sömürsün demi ama nasılsa her gelen sapıtıyo arkadaşlar ben başbakanlığa adaylığımımı koysam ne :D

Bakın ben akp lide deilim ama chp nin yaptiği hareketlere asla katılmıyorum yıllarca bu ülkeyi atatürkün arkasına ve cumhuriyetçilik adına sığınıp hep sömürdüler bırakalımda birazda başkaları sömürsün demi ama nasılsa her gelen sapıtıyo arkadaşlar ben başbakanlığa adaylığımımı koysam ne :D

chp ne zaman başa geldide sömürdü ? :D:D

elinde bir örnek varmı acaba ?

+ hadi chp sömürmüş olsun ... bu akp ye veya gene herhangi bi X partisine sömürme hakkımı tanır ?

valla katılmasın iyice kendini batırıyo:D

O halde PKK'nın borazanı DTP'de Cumhuriyetçi oluyor öylemi Türkiye Cumhuriyetini bölmek isteyen cumhuriyetçiler. Arkadaşım önce oraya katılanların siyasi kimliklerine ve şimdiye kadar ne söylemişler ona bakarak yaz. Bölücüden hiç cumhuriyetçi olurmu.

CHP yıllardır bu ülkede hep bize köstek olmuştur.Avrupalı devletler bizden daha fazla savaşa girdiler.Ama onlara bakın bizden her alanda çok ilerideler.CHP zihniyeti bizi yobazlaştırıyor.Hep CHP polemiklere girmiştir.Türban laiklik Atatürkçülük gibi tartışmalarla gündemi krize sürüklemiştir.Yüce TÜRK milleti artık uyandı bunlara prim vermiyor.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Şuna Türk milleti uyuşturuluyor desene.
Mazlumları oynayarak prim yapmaya çalışıyorlar sonrada CHP'yi toplumun gözünde öcü gibi gösteriyorlar.
CHP olmasaydı bugün vahhabi yobazlığıyla yaşıyor olurduk.
İslamiyet kılıfı altında Arap milliyetçiliği yapıyorlar Türklüğü sinsi bir şekilde yokediyorlar ve sizde kalkmış ben Türküm diyorsunuz, bugün Türkler ve Türkiye Cumhuriyeti ayakta kalabildiyse bu CHP ve Ordumuzun gücü sayesindedir.

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ;2263135' Alıntı:
tabi tabi çok doğru

Baykal köşke gelmeyince, parti Cumhurbaşkanını ve Cumhuriyeti tanımıyor
köşke gelince de tanıyor :D
her şey bu kadar basit zaten

bence bu kadar hayalperest olmayın
sevmiyor olabilirsiniz tamam bunu anlıyorum ama gülünç iddialarda bulunmayın bari
Cumhuriyeti tanımayan bir partinin mecliste olması mümkün değildir.
Yok 2. cumhuriyet ten bahsediyorsanız 1 tek Cumhuriyetimiz olduğunu hatırlatırım :goz:

Cumhuriyet vitrinlere oynamak değildir. 2. cumhuriyeti senin ve senin gibi düşünenler uyduruyor arkadaşım o da nerden çıktı bu cumhuriyet herkesindir ve birtek tir, bunu hatırlayarak yorum yaparsan kalbimizi kırmamış olursun.

O halde PKK'nın borazanı DTP'de Cumhuriyetçi oluyor öylemi Türkiye Cumhuriyetini bölmek isteyen cumhuriyetçiler. Arkadaşım önce oraya katılanların siyasi kimliklerine ve şimdiye kadar ne söylemişler ona bakarak yaz. Bölücüden hiç cumhuriyetçi olurmu.
Şüphesizki o iki mahlukat bölücüdür. Şunuda hatırlatırım o iki mahlukata zamanında Türk vatandaşlığı, bilmem ne renk pasaport veren siyasetçiler şuanki baykal gibi cumhuriyetçiyim diye geçinen o zamanın siyasetçileri idi, tarih sizi yanıltmasın kardeşlerim. Allahın selamı rahmeti ve bereketi üzerinize olsun

DENİZ BAYKAL kendisi sorun zaten. içi kurtlanıyo abdullah gül cumhurbaşkanı oldu diye. resepsiyona rezalet diyenlerede gülüyorum :)

chp li değilim ama

chp nin gül ün verdiği vereceği resepsiyonlara katılmayacağını çok önceden bildirmiş idi.
Fakat baykal ve partisi memleketin çıkarları doğrultusunda yapılan toplantılara katıldı.
Devletin kurallarını hiçe sayan erdoğan ve gülün bu bayramda yine kamusal alan yasasını delmesi ve yine sürekli kargaşa çıkarma uğraşısınıda pek anlamam...
Peki baykalın köşke çıkmamasını akp ve yandaşları nasıl kullanıyor. Nasıl ikilem yaratıyor ve seçime katılan halkın yüzde 20 sinden fazla oy almış partiyi genel başkanını ve oy veren kişileri nasıl elinin tersi ile itiyor....
Sayın gül devleti parçalamaya uğraşanlar cumhurbaşkanlığı forslu davetiye yollasın. Bu adamlar köşke cıksın tek laf yok.
Ülkeyi bir şekilde müdafe etmeye çalıştığından zerre kadar şüphe duymadığımız parti köşke çıkmadı diye bir ton küfür azar eleştiri...

dtp yi köşke çıkaranlar UTANSIN !

nerdesin akp li vatandaş ve genel başkan ve partinin genel yaveri g.haneli bölücü dtp köşke çıkıp BENIM ULUSAL BAYRAMIMDA hain düşüncelerle köşkte salınırken....[/Q

Chp li degilim diye belirtmişssin iyikide degilmişsin yani olsan neler yazacaktın acaba.
Chp yi savunan arkadaşlar bıktık artık bu yüzleri görmekten darbe siyesetçilerinden bu ülkeyi bu kadar batırdıkları yeter artık çekilsinler bir kenarıyada ülke bi rahat yüzü görse sadece chp degil diger tüm eski partileredir lafım yeni beyinler istiyoruz.Bu hükümet devralmadan önceki halimize bakın(kriz-kriz-paket paket zam)san ki bu hükümete güllük gülistanlık bir ülkemi devredilmişki bittiydik arkadaşlar uçurumun kenerından döndük.Kim yaptı bunları bu gün savundugunuz insanlar.

(dtp yi köşke çıkaranlar UTANSIN !)Çelişki içindesiniz bu cümleye bak savundugun insana bak chp nin destekledigi darbe anayasası sayesinde bu gün meclisteler ve bir çok yerde rahatça olabiliyorlar.Yani biri utanacaksa en başta chp ve diger eskimiş partiler ve destekçileri utanmalıdır.Saygılar.

Chp li degilim diye belirtmişssin iyikide degilmişsin yani olsan neler yazacaktın acaba.
Chp yi savunan arkadaşlar bıktık artık bu yüzleri görmekten darbe siyesetçilerinden bu ülkeyi bu kadar batırdıkları yeter artık çekilsinler bir kenarıyada ülke bi rahat yüzü görse sadece chp degil diger tüm eski partileredir lafım yeni beyinler istiyoruz.Bu hükümet devralmadan önceki halimize bakın(kriz-kriz-paket paket zam)san ki bu hükümete güllük gülistanlık bir ülkemi devredilmişki bittiydik arkadaşlar uçurumun kenerından döndük.Kim yaptı bunları bu gün savundugunuz insanlar.

(dtp yi köşke çıkaranlar UTANSIN !)Çelişki içindesiniz bu cümleye bak savundugun insana bak chp nin destekledigi darbe anayasası sayesinde bu gün meclisteler ve bir çok yerde rahatça olabiliyorlar.Yani biri utanacaksa en başta chp ve diger eskimiş partiler ve destekçileri utanmalıdır.Saygılar.

Chp ile siyasi görüşüm çoğu yerde bağdaşmaz. Fakat akp nin yanlışlarımı chp nın yanlışlarımı dersen... Akp yi dağdan dağa taştan taşa vurur kutuplara sürgüne yollarım !

Şimdi hala sen ve senın gibileri ekonomi iyi müthiş güzellikte olduğunu söylüyor...
Birileri çıkıp rakamları göstersin. Ülkemde 2000 demi açlık sınırında yaşayan vatandaş çok 2007 demi.

Unakıtan ne diyor Sat Sat bitiremedik... Bende size öyle vatanı satarak mükemmel sözde bir ekonomi oluştururum... zenginin daha zengin fakirin daha fakir olduğu...

Şimdi birileri Anayasadan Darbe anayasası diye bahsetmiş.... Ve Bu anayasa sayesinde bu bölücülerin ortada olduğunu söylemiş....

YIL: 2000 zana naltağı diğer depliler nerede ?
YIL: 2007 zana naltağı ve depliler nerede ?(bir it geberdi sahnede)

YIL 2000 ne depliler ne hadepliler bırakın federe ülkeden bahsetmeyi ellerinde bir pkk yada sözde kürdistan yada köpek apo posteri olsun parti kapatılırdı..

YIL 2007 zana diyarbakırda ağrıda urfada federelikten bahsediyor. dtp millet vekilleri pkk ya terör örgütü diyemem kardeşim diyor. dtp gelecek senelerdeki parti programına federe devlet oluşturmayı alıyor.... apo itine kürt halkı lideri hatta diyor ki imralıdan cıkarılsın kürtlerle iltişime geçsin...

murat35 KARDEŞİM BU YANA BAK Bİ :

2000 deki darbeci dediğin anayasa bu adamları hapse götürdü parti kapattırdı...
2007 dede aynı anayasa var bu itler salındı bu itlerin çenesi açıldı...

Bizmi 2000 de anayasayı yanlış Yorumladık ? Yoksa 2007 de mi Anayasa Yanlış Yorumlanıyor ?

Darbeci dediğin Anayasayı öp öp başına koy..... akp nin sivil dediği anayasa bu ülkenin bölünme rehberi olur aman dikkatli ol !!!!

Cumhuriyet vitrinlere oynamak değildir. 2. cumhuriyeti senin ve senin gibi düşünenler uyduruyor arkadaşım o da nerden çıktı bu cumhuriyet herkesindir ve birtek tir, bunu hatırlayarak yorum yaparsan kalbimizi kırmamış olursun.

Eğer cumhuriyet vitrinlere oynamak değilse CHP yi katılmadığı için suçlamaman gerekir

ayrıca,
İkinci Cumhuriyeti savunan ben değilim,ben tek bir cumhuriyeti savundum bugüne kadar
bunu savunanlar Mehmet Altan, Hadi Uluengin, Cengiz Çandar gibi kişiler
Hürriyeti ya da Star gazetesinde bu yazarların köşeyazılarını bulabilirsin
İlginç bir tesadüf: İkinci cumhuriyeti savunan kişilerin şu anda hepsi AKP den yana
hatta Akp ile birlikte ikinci cunhuriyetin geleceği heyecanı içerisindeler

örneğin şu yazısında ikinci cumhuriyet için kutlama yapıyor Hadi bey! http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=7214472&yazarid=22

bu kadarda tesadüf üst üste gelmez ki!

yehovan Zana ve diğer DTP lileri ilkdefa meclise taşıyarak bu ülkenin başına bela eden ozamanın SHP si şimdinin CHP si değil mi

Deniz baykal ozamanlar SHP nin genel sekreteriydi ve bu teröristlerle el ele kolkola meclise girip aynı sıralada oturdu

hatta ozamanlar Deniz baykalın sıra arkadaşı Zübeyr AYDAR şimdilerde Kongragel PKK terör örgütünün abrupadaki sorumlusu

kimler zamanında kimleri nerelere taşımış biraz daha araştır istersen

birini eleştirirken dikkat et onun yaptığını sen yapma !

ahmet türk nerede köşkte Cumhuriyet Bayramını Kutluyor.

Akpnin güneydoğuda ki vekillerine bak hepsi toprak ağasıdır ! ve bu toprak ağası olan adamlar pkk nın baş sempatizanıdır !

zana mecliste tek kürtçe yemin etmeye kalkıştı al aşşağı edildi ! Benim orda bahsettiğim anayasaya getirilen eleştiri idi ! Anayasa işlevini zamanında yerine getirmişti...

Şimdi zana naltağı federeee fedeeree diye bağırıyor apo ya önder diyor latifeler yapıyor... Aynı anayasa onlara bir şey yapamıyor :)

Görüyoruzki akp her yeri kuşattı...

Yargıyı Anayasa Mahkemesini Polisi herşeyiii

Eee böyle oluncada Bölücü Bölücülere niye Kışt Desin

birini eleştirirken dikkat et onun yaptığını sen yapma !

ahmet türk nerede köşkte Cumhuriyet Bayramını Kutluyor.

Akpnin güneydoğuda ki vekillerine bak hepsi toprak ağasıdır ! ve bu toprak ağası olan adamlar pkk nın baş sempatizanıdır !

zana mecliste tek kürtçe yemin etmeye kalkıştı al aşşağı edildi ! Benim orda bahsettiğim anayasaya getirilen eleştiri idi ! Anayasa işlevini zamanında yerine getirmişti...

Şimdi zana naltağı federeee fedeeree diye bağırıyor apo ya önder diyor latifeler yapıyor... Aynı anayasa onlara bir şey yapamıyor :)

Görüyoruzki akp her yeri kuşattı...

Yargıyı Anayasa Mahkemesini Polisi herşeyiii

Eee böyle oluncada Bölücü Bölücülere niye Kışt Desin

Arkadaşım ben sana ahmet türk denen PKK lıyı savunacak değilim ama sonuçta o kişi bu meclise seçilerek geldi.Teröriste yapılan muamele ona yapılamaz

Ahmet türk ün köşk te bulunmasını eleştirel malzeme yapma gerek yok çünkü bu adam zaten seçilerek gelip en büyük organ olan TBMM de görev yapıyor.

dolayısı ile TBMM de olan birisinin Köşkte olup olmaması nı tartışacak değilim.

Yasal yollardan seçilerek gelmiş birissinin köskteki davete katılmasını bırakta daha önce O köşkte oturan A.N Sezerin neden özell affıyla 270 terörsiti afeetiğini bir açıklmasan

ama şimdi yok adalet bakanı istedi diye yine bildik o kilişe açıklamalarla değil.

Çünkü herkes biliyorki bu hak cumhurbaşkanlarına tanınmış özel yetkidir. Kullanıp kullanmamak onun insiyatifindedir.isterse kullanır isterse kullanamz. ve kimse cuhurbaşkanına bu insiyatifinden dolayı hesap soramaz. adı üzerinde mecburieyt değil özel bir yetki.

Nasıl ki yine aynı yöntemlerle önüne gelen 8-10 tane af dosyasını veto ettiği gibi.

Geri