Dünden Bugüne "HackHeLL" [Bilinen ve Bilinmeyen Gerçekler]

okudukça duyguLanıyorum vay bea :sigara:

Vay be zaman ne çabuk geçiyor...

Gerçekten takdire değer bir çalışma olmuş. Ellerine sağlık kardeşim :)

hackhell bende hastalık oldu zaten 4-5 saatim geçmezse uyuyamıyorum

saat 05.00 ocak çarçamba sabahıı
bu topic i okumaya başaladığımda saat 03:45 felandı herhalde
erinmedim her mesajı her ayrıntıyı okudum erinme gibi bir lüxümde yok zaten
reactor hazırlamış gerçekden mükemmel bi olay her satırını okurken gözlerim nemleniyor her noktada yutkunuyordummm.
2005 te fln uye oldum mesaj sayım belkı okadar aşırı değil tşklerde devamında bı o kadar düşük neden diye sorgulamadım kendımı hıc bır zaman
hh den almak ıstedıklerımden her zaman fazlasını aldım

hiç tanımadıgım bır ınsanın bana burdan photo shop öğretmesi camsplitter in serial ını nasıl işleme sokacağımı söylemesi,bilgisarımdaki sorunlara sanki kendi sorunlarıymış gıbı sahip çıkması sorunu çözene kadar bana yardımcı olması ve daha sayamayacağım bir sürü örnek; hiç bir karşılık gözetmeden hiç bir yararı olmadan bunları yapması , beni acaip düşündürüyordu..
dunyada böyle ınsanlar varmıymış dıyordum vede o ana kadarki insanlığımdan utanıyordum boşa yaşamışım diyordum her defasında :(
chat sayfalarından tanıdığım bazı ınsanların adına dost yada kanka dediğim bazı ınsanların bana bes dk tahammül edememeleri mesgul modlarına gırmelerı gelıyordu aklıma
ama burda hıc tanımadıgım bırısı bana saatlerini ayırıyor , ilgi gösteriyor, yardım edıyor olması benı her defasında düşündürüyordu
şimdik daha da ıyı anlıyorumkı hackhell gerçek bir aile her bireyiyle üzerine düşen vazifeyi en iyi şekilde yerine getiren gerçek bir aile
bu aileden birisi olabilmek ne kadar farklı ne kadar yaşanılası bir duygu; içinde olanlar bilir bulaşan asla uzaklaşamaz hackhell i anlayan hackhell i tanıyan herkez gerçekden aradığından fazlasını kazanmıştır
nice senelere böylesine güzel duygularla böylesine heycanlı hep beraber olmak dileğiyle
iyiki varsın hackhell

ruLet güzel yazmışın walla

bende yaklaşık 5-10 dakkadır göz gezdiriom başlığa
bazı KOLPALAR var
şu anda bu sitede yoklar
zamanında sonuna kadar burdayız çekmişler
çoğu da banlı zaten :)
söyleyeceğim şu;

neyi bıraktıklarını gittiklerini görebilolardır umarım :)

bi de

son pişmanlık fayda etmez

Hh bir aile dedim ya flecth gercek bir aile

evden kaçan bir çoçuğu düşünn ailesine ne zarar verebilir üç gün beş gün ağlar ana babası gerideki ewlatlarına sarılarak dindirir acısını ve giden ewlat her zaman her yerde sürünmeye mahkumdur bir insanın arkasında ailesi yoksa hiç kimse yok demekdir...

hackhell terkedilmez sadece terk eder hackhell bırakan kendini kandırır sadece kendi kaybederr hh hiç bir şey kaybetmez onbinlere yüzbinlere giden kocaman akla mantığa sığmayan dew bir aile hh
asla gidenlerin arkasından düşünmez hh den gidenler aptalca düşünür ben yokum şimdik ne yapacaklar diye sadece kendini kandırır kimse vazgeçilmez değildir vazgeçilmez olan hackhell dir bu ortamda sadece hackhell

ruLet' Alıntı:
Hh bir aile dedim ya flecth gercek bir aile

evden kaçan bir çoçuğu düşünn ailesine ne zarar verebilir üç gün beş gün ağlar ana babası gerideki ewlatlarına sarılarak dindirir acısını ve giden ewlat her zaman her yerde sürünmeye mahkumdur bir insanın arkasında ailesi yoksa hiç kimse yok demekdir...

hackhell terkedilmez sadece terk eder hackhell bırakan kendini kandırır sadece kendi kaybederr hh hiç bir şey kaybetmez onbinlere yüzbinlere giden kocaman akla mantığa sığmayan dew bir aile hh
asla gidenlerin arkasından düşünmez hh den gidenler aptalca düşünür ben yokum şimdik ne yapacaklar diye sadece kendini kandırır kimse vazgeçilmez değildir vazgeçilmez olan hackhell dir bu ortamda sadece hackhell

iyi döktürmüşün doğru demişin(uyanınca tekrar okuycam)
uykundan ölmesem güzel güzel yazabilirdim bende daha fazla :D

imagehell tekrar devreye girse güzel olur bütün resimler gümledi

sigara bırakılır herşey bırakılır ama hackhell bırakılmaz :D

ey gidi günler eyy...!

daha dün gibi... dark_angel neredesin...gözlerinden öpecem.. bize böle bir virüs aşıladığın için....

:hhuzgun :hhcool :hhter :hh?

bunu gördükten sonra, hackhell'e ve hackhell'cilere olan saygım bin kat daha arttı.
bütün samimiyetimle aktif ve paylaşımcı bir hackhell'ci olma hevesim dahada yükseldi. emeği geçen herkese saygılarımı sunarım.

bu siteye her forum gibi normal girdim ama şu an bundan önce başladığım forumlardan koptum ve burdayım hep artık pc açıldığında explorer a ilk şunlar
yazılıo
-www.hackhell.com
-klansavasları
teşekkürler HH...

ölümüne kankayız....

elmir kardeşiniz emrinizde.....

gerçekten burası bi aile ben yanılmamışım çok iimiş ya bravo valla ben bunları ördümya artık hayatta gitmem burdan

Bunlarda Benden...

11 Ocak 2006
11 Ocak 2006.JPG

15 Temmuz 2005
15 Temmuz 2005.JPG

19 Şubat 2006
19 Şubat 2006.JPG

25 Kasım 2005
25 Kasım 2005.JPG

Geri