Dünden Bugüne "HackHeLL" [Bilinen ve Bilinmeyen Gerçekler]

ne günlerdi be, bir an o anları tekrar yaşadım.
bi gececi başlığımız vardı, makaranın kralı dönerdi:D
özledim o günleri :(
sayı arttıkça samimiyet azaldı sanki...

ilk geldiğim zamanlar yeni adsl almıştım :) cahillikle hack sitesi falan öğrenirim bişeyler msnde 1 kişi bile ekli değildi netten adam arıyordum ekleyek konuşak diye çok şey öğrendim bu siteden hack falan olmasada bana neti öğretti :) forumda reklam yapmamayıda uzaklaştırma almıştım cahilliğimden :) benim için hayatımın iyi noktalarından biri hh bu kadar güçlü kalıp yoluna devam etmesinede çok seviniyorum HH Türkiyede ilklerden...
**Uzaklaştırma aldığım forumda hiç bir moda bu kadar yüklenmemiştim çok seviyordum burayı o zamanlar hala seviyorum ama gereksiz post kasmayıda sevmiyorum :p

Wawe.. Saolasın iyi Çalışma..

eline sağlık güzel olmuş üstadım

Hackhell'in bu kadar sorunun üstesinden gelerek Buralara ulaşması çok güzel birşey Teşekkürler Dark_Angel, Teşekkürler Tüm Ekip :clap:clap:clap:clap

bırakılmasın tabiki bir sebebi varsa bırakıl sın yoksa neden bırakılsın anlayamadım dogrusu bırakmayın sakın tşk ler

ben siz hackerlara çok büyük saygı duyuyorum nedenmi atik pıratik ve akıllısınız sizlere imrenmemek içten degil ben sizin gibi olmak için tüm hayatımı vere bilirim onun için sizlere sonsuz teşekkür ediyorum saygı ve sevgilerimle iyi akşamlar

Harikasın React0r =)

Geri