Dünden Bugüne "HackHeLL" [Bilinen ve Bilinmeyen Gerçekler]

eski hallerini gordum duygulandım :D hani banner da bi tane kadın wardı ya :D ah ahhhh:D

inşallah beraber sitede takılırız yıllarca

Diyecek bir sözüm yok.Sadece kendime acıyorum.Bu aileye önceden giremediğim için....

HH nin o zmandaki tadı yok,

ozmanlar bşkaydı,

Bu forumla tanışmadan önce forumun dogru düzgün işe yarayan bi şey olmadığını düşünüyordum google dan bi şey arattığımda bi forum çıkıyor karşıma tıklıyorum istediğimi indirip (genelde de problem çıkıyodu link bozuk oluyo trojan felan) tüyüyordum ordan bazen üyelik istiyordu hemen üye oluyodum bi daha uğramıyordum yani forumlara kıl oluyodum..
bu siteye ilk geldiğimde oyun emulator ü arıyordum bi baktım bi ton konu var paylaşımı yapan arkadaşlar sanki para almışlarda hazırlamışlar gibi paylaşım yapmışlar dedim helal olsun buraya üye olmam lazım dedim ondan sonra üye oldum sonra kime söylediysem "abi deli bi forum orası ne ararsan war olm kedi olalı bi fare tuttun" gibi tepkiler gelmeye başladı yani ben böyle bi forum görmedim gerçekten paylaşım var modlar sürekli çalışıyor seviyeli insan sayısı çok yani uzun lafın kısası artık bir arama yapacağımda ilk öne Hackhell bakıyorum yani google ın bile pabucunu dama atabilen bi site yapımda ve yayında emeği geçen herkese teşekkürler

saolasın dostum keske bende bu siteyi daha onceden kesfetseydim:(

ana eski yönetim kadrosunda bende varmışım ya vay be bayaa oldu ha ne güzel günlerdi

sagol reaktor uğraşmışın ama çok güzel olmuş eline saglık

mart 2006 kayıt tarihim keşke daha önce tanıyabilseymişim HH i .. HH gerçekten çok ama çok hızlı bi şekilde büyümüş .. emeği gecen herkese tekrar çok teşekkürler ..

üstad cok gusel olmuş eline saglık..... baya hızlı buyumus hackhell . tabii iceri girince daha iyi anlıyo insan sebebini . hackhell i hayat geciren arkadasların ellerine , emeklerine saglık...:) :) :)

guzel olmis yani...
bende ilk w..m dan buraya gelislerini hatirliyorum.. tabi benimde gelisimi her ne kadar fazla takilmasakda bizde eskilerden sayiliriz...
neden soyledigimi de bilmiyorum su an cok uykum var sacmalamaya basladim herhalde saat de 3 olmus .. oo yatmak lazim en kisa zamanda..

tekrardan tskler..
nice hayirli gunlere aylara senelere........

helal olsun kardes gercekten guzel dokuman olmus
epey ugrasmısssın vallah
gıden gıder kalan kalır
sana bı sey olmasın

Buraya gelmeden önce normal bi pc im vardı. Şimdi windows kayıtlarında lisanslı vista görünümlü gayet de hızlı bir pc im var. Bana bunları verebilcek ve yardım almak için sorduğum soruya 15 dk içinde doru cvbın gelebileceği başka bir site biliyorsanız oraya gitmek istiyorum. (Google de aradım bulamadım da) :D

hh farkı burda olsa gerek...

paylasım güzeldi eline sağlık

Nerelerden Nerelere...
Bana Forum Kültürünü
Paylaşımı, Dostluğu vs.
Öğreten HackHeLL'

Nerelerden Nerelere...
Bana Forum Kültürünü
Paylaşımı, Dostluğu vs.
Öğreten HackHeLL'

Nerelerden Nerelere...
Bana Forum Kültürünü