Dünya bu bilmeceyi Çözemedi Çözülecek Gibi değil

insan hayretler içinde okuyor değil mi ...........:)

okumsutum daha one ılgıc olan kralın odasına doğduğu bırde oldugu yıl ısık gırmesı elıne saglık

İddia ediyorum bu piramitleri uzaylılar yapmıştır

Bende katılıyorum:D

Erich Von Daniken'in "Tanrıların Arabaları" adlı kitabıda böyle şeylerin uzaylılar tarafından yapılabilmiş olacağını söylüyor...kesinlikle okumanızı tavsiye edeceğim bi kitap kitabın içinde piramitler gibi hayret verici bir sürü konu war.....

cok enteresan bi durum. akıl mantık almıo.. okurken hayran oldum..muhteşem. tek kelimeyle muhteşem

uzaylılar saolsun maddi manevi dsteklerini esirgememişler. Sırf jüpiterden bi milyon altın yardımı yapılmış =) şaka bi yana açıklanması mümkün değil. o dönemd yaşayan insan o teknolojiyle bütün bunları hesaplayıp yapabiliyosa bu zamanda yaşasaydı ooff insan neler yapabileceğini düşünemiyo bile. belki şimdi diğer gezegenlere ufo olarak ziyarette bulunacaktık. :)

Vay Bea LOST adası gibi yer ama gerçeği.
Uzaylılar var mı yok mu bu konuda benimde şüphelerim var dinimizde bu konu ile ilgili bir ayet var mı bilmiyorum pozitif ve ya negatif yönde varsa lütfen biri yazsın buraya.
Ama Şöyle bir şey de var bizim atalarımızın bugün yeni keşfedilen matematik formullerini taa ne zamn keşfettikleri ve İstanbul un bazı mimari eserlerinde bu formulleri kullandıklarını biliyorum. Ama bize aktaramamışlar bugün avrupa keşfedio bizde onlardan alıyoruz.
Bu da öyle bir şey olabilir. Ama güneş e olan uzaklığı nerden öğrenmişler?

o değil çinin kuzeyinde bulunan 300 metre yükseklikte olan mısır piramitlerinden daha eski ve daha gelişmiş teknikle üretilen türk piramitlerini inceleyin asıl çin hükmetinin o bölgede bulunan yüzlerce atalarımızın inşa ettiğimi piramitleri tanlarca kumla kapatıp dağ süsü vererek gizlemeye çalışmalarını incleyin azcık

Denemesi Bedava
Arkadaşlar Bir Deney Yapalım
Bir Oda Içinde Bir Masaya , Ağaç çıtalardan Bir Piramit Yapalım
Sonra Bir Dilim Pasta Veya Bir Tabak Yemek Yada Bir Miktar Yoğurt Alalım .
Piramidin Içine Koyalım Aynı Miktarda Piramidin Dışınada Koyalım .
Bir Iki Gün öylece Normal şartlar Altında Bırakalım .
Sonra Kontrol Edelim
Inanın Piramidin Içindeki Gıda Hala Tazeliğini Korurken Hemen Yanındaki Gıdanın çoktan Bozulmaya Başladığını Göreceksiniz .

Bu Ne Demek
Mısırdaki Piramitlerin Bir özelliği Yok
Sadece Piramit şeklinin Bir özelliği Var
Nerden Kaynaklanır Nasıl Olur Bilemem . Ama Bu Bir Gerçek

Eğer Piramit şeklini Büyütürseniz ( Içine Yatak Sığacak Kadar ) Içinde Hayatınızda Hiç Olmadığı Kadar Dinç Uyandığınızı Göreceksiniz Hatta Gerekli Olan Sekiz Saat Uykuya Da Gerek Yok Dört Saat Yetiyor.

mezar odasına girmiştim bi kere
içerisi aşırı sıcak ve rutubetliydi nefes alınmıyordu

Yapılan arkeoloji kazılarında nükleer atıklar ve sarımsak depoları bulunuyor. Çok ilginçtirki o zamanlar nükleer çalışmalar adına bırakın çalışmayı bilgi bile mevcut değil zannediyoruz ancak bana göre o kalıntılar ve bu doğaüstü eserler gösteriyorki bir devir son bulmuş izleri kalmış yeni bir devir halen devam etmekte.

Muhabbetle

Benim şahsi görüşüm :D

UzayLıLar Yaptı bunu piramitLerin aLtında cok geLişmiş makineLerin ufoLarın buLunduğunu biLiyormuydunuz nasa tarafından buLundu basına bir dergi tarafından sızdı fakat dergi anında kapatıLdı 1 saat içinde hersey topLandı

Geri