Dünya Erdoğan'ı konuşuyor

ISHYnum846

New member
Reaction score
0
Dünya Erdoğan'ı konuşuyor

82127.jpg

Erdoğan İsrail'e sert çıktı, tüm dünya bu haberi flaş koduyla geçti! İşte Erdoğan hakkındaki o yorumlar;

Başbakan Erdoğan'ın İsrail'e katil diye seslendiği konuşması, tüm dünyada günün konusu haline geldi. İşte Erdoğan tepkileri;

AP, Başbakan Erdoğan'ın panelde İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'le Gazze'deki çatışmalar konusunda "sözlü olarak tartıştıktan sonra" paneli terk ettiğini belirtti.

Ajans, Başbakan Erdoğan'ın, Peres'in İsrail'in Gazze saldırısını heyecanlı bir şekilde savunan monoloğunu dinledikten sonra, panel yöneticisinin sözünü kesmesi üzerine kızdığını kaydetti.

Haberde Başbakan Erdoğan'ın Peres'e "İnsanları öldürüyorsunuz" dediği, Peres'in ise parmağı ile işaret ederek, "İstanbul'a roketler düşse siz de aynısını yaparsınız" dediği kaydedildi.

EL CEZİRE: FIRTINALI TARTIŞMA

Katar merkezli Arap televizyonu El Cezire, "Davos'ta Gazze yüzünden fırtınalı tartışmalı" başlığı ile gelişmeyi duyurdu. El Cezire, moderatörün sözünü kesmeye çalışması nedeniyle toplantıyı terk ettiğini bildirdi. Kanal Erdoğan'ın, İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'e de "İnsanları öldürüyor" dediğini kaydetti. Kuveyt haber ajansı da Erdoğan'ın toplantıyı terk ettiğini belirtti.

JERUSALEM POST: ERDOĞAN TERKETTİ

Erdoğan'ın toplantıyı terk etmesi İsrail basınında da yer aldı. Jerusalem Post gazetesinin web sayfası Başbakan Erdoğan'ın paneli terk etmesini "manşet haber" olarak duyururken, Erdoğan'ın İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres ile girdiği tartışma ve ardından sözünün panel moderatörünce kesilmesine sinirlenerek sahneden yürüyüp gittiğini bildirdi.

Haaretz gazetesinin web sayfası da aynı haberle okuyucularını durumdan haberdar etti.

İki gazetenin İngilizce web sayfası da Amerikan AP ajansının haberini kullandı. Merkezi Katar'da bulunan uluslararası Arap haber kanalı El Cezire de internet sitesinde haberi acil haber olarak tek cümle olarak verdikten sonra, geniş bir haber yayımladı.

Konuşacak Tabi Bütün Dünya Üç Maymunu Oynarken Başbakanımızın BöyLe Bi Tavır Koyması Şaşırttı Dünyayı :hhmanD

Neyine Güveniyo Bu Tayyip...

Farkli konularda ayni postlari kasmissin, anlami nedir acaba??
Insanlar genelde bir yerde birseyi okuduktan sonra akillarinda kaliyor..
Istersen bunu git HerTelden de yaz, spor bolumlerinde de yaz, belki
okumayan farkli muhitler vardir.. Bende ayni cevabimi yazayim..

Arkasinda uc kitaya korku salmis Osmanli tarihine guveniyor!

70 milyonluk Turkiye Cumhuriyetine guveniyor!

Ataturkun "Yurtta Sulh Cihanda Sulh" sozunu yerine getirecek genclere guveniyor!

Dunya platformunda prestij kazanmis Turk Silahli Kuvvetlerine guveniyor bu Tayyip!

Agzını yorma kardeş
Yıne atarlar ortaya bişey derlerki;
Taklıt yapıyo :]
Halkı kandırıyo vs vs
Herzamankı b.k atmaları,ama bılmıyolarkı bu b.k aynı yerden cıkıyo :]

Konuşmalarının tamamını canlı olrak izledim, Perez resmen sınıfta bilmişlik taslayan öğretmen edasıyla hitapta bulundu, diğer yandan moderatr Erdoğana karsı yapılan söylemlere karsı Erdoğanın cevap hakkını engelledı durdu .Binlerce insanın öldüğü tüm dünyaya canlı olarak inadına izletilen bi katliyamı Filistinlilerin arap soydaşları savunmazken Tüm insanlık canlı yayından izleyip sadece seyirci kalırken, bu insanlık ayıbını israillilerin en yüksek merkezinde birinin yüzüne çarpıcak kadar cesaretli olmasından hayranlık duydum. Bunun secim yatırımı oldgunu düşünenler kusra bakmasın dünyanın hiç bir lideri böylesine riskli bir işe böylesine yüksek bir düzeyde söyleyemezdi.(NTV Siyaset yorumcularını baştan aşağıya dinledim kimse bu şekilde bir Davos toplantısı bu tavırla görmediklerinde hem fikir tabi Elbette uzamanlardan daha iyi bilen arkadaşlar forumda çıkıcaktır) Bu ancak şu sekılde acıklanabılır: Yanında binlerce müslüman öldürüp karşıdakine yaptığı katliamı uyduruk iki seöylemle mesru kılmya çalışana Pereze karşı, yalanını tüm dünyanın sessiz kaldığı bu ayıbı yüzüne vurma isteğinde olan bir müslüman. Ben bu duyguyu ancak böyle açıklayabilirim.

En güzelini yaptı. Tebrikler. Böyle katil bir millete tüm dünya önünde katil demek hiçbir milletin harcı değildir. Ama o rezil millet hala haklılığını savunuyor. Acaba fosfor bombasıyla öldürülen çocukları unutmaya başladığımızı mı sanıyor bu utanmazlar.

tayyip arkasındaki yürekli ve inançlı türk milletine güveniyo,şundan emin olki oy için bişe yapmasına gerek yok muhalefet o işi zaten yapıyo ,,,anlayana......birazcık hazım lütfen ,,soda falan için....

soruyorum size ne yapsaydı. sussaydı niye sustu nasıl müslüman bu , türkiyeyi temsil edemiyor derdiniz. adam konuştu bunu da oy için yaptı diyorsunuz .
Böyle bi başbakanımızın olması beni gururlandırdı. sevin ya da sevmeyin sizde gururlanın çünkü orada sadece beni temsil etmedi sizi ve tüm Türkleri temsil etti.

soruyorum size ne yapsaydı. sussaydı niye sustu nasıl müslüman bu , türkiyeyi temsil edemiyor derdiniz. adam konuştu bunu da oy için yaptı diyorsunuz .
Böyle bi başbakanımızın olması beni gururlandırdı. sevin ya da sevmeyin sizde gururlanın çünkü orada sadece beni temsil etmedi sizi ve tüm Türkleri temsil etti.

işte bu kardeşim...alkışlıyorum seni...

baba büyüksünnnnn......tayyip baba kadar sen de büyük konuşmuşsun.ama kızdığım şey de var....anti tayyipçiler türklüklerini unutup hala ve hala başbakanımızın yaptığına bir kılıf uyduruyorlar........

ya arkadaş yuhhh yaaaaa!!!!!!! karşında gazzede ki çocukların üzerine fosfor bambası atarak , 400 çocuğu ve yüzlerce insanı yakmış bi adam var ve sen hala nerede anti tayyipciler diye yazıyorsun. yuhhhh artık!!! bunu da siyasete oyun yapıyorsunuz yaa, söylenecek bir söz varsa oda '' bu katliamı alkışlayanlar ,bu İNSANLIK SUÇUNU işleyenler kadar suçludur'' sözüdür herhalde.
tayyibe oy vermedim vermemde ama helal olsun.

Başbakanımız yeni bir çağ başlattı, el pençe divan durma devri bundan böyle olayacağını gösterdi. Tayyip Erdoğan'dan sonraki başbakanlarda bu yolu izleyecekler çünkü bu inancı yıllar sonra Tayyip Erdoğan sayesinde kazandığımızı düşünüyorum.

Başbakanı sevebilirsinizde sevmeyebilirsinizde, en azından bu konuda fanatizm yapmayalım arkadaşlar birlik olalım.

Geri