Dünya Erdoğan'ı konuşuyor

Bence en güzelini yaptı...Bende Tayyip Erdoğan'ı sevmiyorum ama Türkiye başbakanı bugünkü gibi olmalı böyle oldukça her zaman arkandayız Türk milleti olarak....

lider dediğin peres 24dk konuşurken o 48dk konuşurdu ya da efendice susar gözleri ile herşeyi anlatırdı..

RTE için davos seçim öncesi güzel :D

samimi söylüyorum üzüldüm, sunucunun elinden mikrofonu zorla kapan, aşkım seni çok seviyorum diyen atılımcılar vardır ya, aşkına hiç bir zaman karşılık bulamayan :(

dünya Erdaoğanı konuşuyor görün bakın ki nasıl konuşuyor

Son Dk!! KarşıLama GörüntüLeri

Erdoğan'a muhteşem karşılama !
Davos'tan Atatürk Havalimanı'na gelen olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a görkemli bir karşılama töreni hazırlandı. İşte fotoğraflar...

erdogan_karsilama_1.jpg

erdogan_karsilama_2.jpg

erdogan_karsilama_3.jpg

erdogan_karsilama_4.jpg

erdogan_karsilama_5.jpg

erdogan_karsilama_6.jpg

KAYNAK

TEŞEKKÜRLER ERDOGAN​

:hhmanD:hhmanD

TüğLerim Diken Diken oLdu
Bu MiLLete SaLak Diyen İnsanLarın YorumLarından Sonra İyi GeLdi

TÜRKİYE SENİNLE GURUR DUYUYOR !!

Gurur duydum bu yaptığından iyi konuştu iyi posta koydu başbakanım ama sadece bununla da oy alamaz ( en azından benimkini :D :D ) ve bazıları gibi de oy için boyle yaptığını kesinlikle dusunmuyorum.... Ama İstanbul sokaklara dokulmuş mukemmel yaaa bole çıkışlar yapılmalı işte...

Farkli konularda ayni postlari kasmissin, anlami nedir acaba??
Insanlar genelde bir yerde birseyi okuduktan sonra akillarinda kaliyor..
Istersen bunu git HerTelden de yaz, spor bolumlerinde de yaz, belki
okumayan farkli muhitler vardir.. Bende ayni cevabimi yazayim..

Arkasinda uc kitaya korku salmis Osmanli tarihine guveniyor!

70 milyonluk Turkiye Cumhuriyetine guveniyor!

Ataturkun "Yurtta Sulh Cihanda Sulh" sozunu yerine getirecek genclere guveniyor!

Dunya platformunda prestij kazanmis Turk Silahli Kuvvetlerine guveniyor bu Tayyip!

güzel cevap..kapak olsun

Sene 1997 Konya Mevlana şenlikleri:

Biz öyle bir parti kuracağız ki;
Altenatiflerinden önde,zengin,sözü geçen ve dokunulamaz olacak ki;sağduyulu halkımız sömürüldüğünü ve kullanıldığını anlamasın...

Videosunu upload etmek isterdim ama başım belaya gider diye edemiyorum...

yüreğimizle, gönlümüzle, dualarımızla başbakanımızın yanındayız

lider dediğin peres 24dk konuşurken o 48dk konuşurdu ya da efendice susar gözleri ile herşeyi anlatırdı..

RTE için davos seçim öncesi güzel :D

samimi söylüyorum üzüldüm, sunucunun elinden mikrofonu zorla kapan, aşkım seni çok seviyorum diyen atılımcılar vardır ya, aşkına hiç bir zaman karşılık bulamayan :(

dünya Erdaoğanı konuşuyor görün bakın ki nasıl konuşuyor

bırak bütün dünya nasıl konuşuyorsa konuşsun.. peres benim ülkemin Başbakanı'na sesini yükseltecek çocuk azarlar gibi davranacak ve benim Başbakanımda orda gözleri ile anlatacak herşeyi öylemi.. işte bu ülke hep susturularak bu hallere geldi..

Helal olsun sana ERDOGAN..

muhalefete en güzel cevap: halk erdoğan'ın yanında..bir arkadaş :seçim zamanı bunlar gözönünde bulunacak demiş..gayette doğal diilmi? zülme karşı gelmek..sesini yükseltmek..peres dene moruk senin başkanına tavır koyacak ..başkanda suspus olacak..sussaydı bu sefer vaybe sesi bile çıkmadı diyeceklerdi..

Başbakan doğru oLanı Yaptı.
Ezilmek hiçbir TÜRK'e yakışmaz.Orada o moruk başbakanımızı ve Türkiye Cumhuriyetini ''Tİ''ye aLmaya çaLıştı
Ancak başbakanımız doğru oLanı yapıp tepkisini ortaya koydu.

Şimdiki konuşmasında da en iyisini dedi.."Ben orada ak parti değil t.c başbakanı sıfatıyla konuştum"

Ama bunu bir türlü anlayamıyoruz...İlla bir parti başkanı olarak görüyoruz....Başbakan olarak eleştirilerimizi yapsak herşey çok daha güzel olacak

Ben bu konuyu ilk gördüğümde her görüşteki insanın aynı kanaatte oLacağını ummuştum.
Ama haLa görüyorum ki bunu prim yapmak için söyLediğini düşünen arkadaşLar var.
Başbakanımızın bu çıkışından sonra haLa çıkarcı düşünceye sahip oLduğunu düşünen arkadaşLarımız var.
Gerçekten haLa böyLe düşünen arkadaşLarmızı görünce üzüLdüm ''nerdeymişiz'' dedim
Erdoğan orda bütün TürkLerin sözcüLüğünü yapıp tavrını ortaya koyarken
hala AKP için çaLıştığını düşünmeyeLim
Bu farkı ayırt edebiLecek kadar yürüdüğümüzü sanıyordum.Beni yanıLtmayın
Bari bu kadar büyük bir hadisede tek karar tek yoL oLaLım.
Bu kutupLaşmanın sebebini anLamak zor.Burda Konu TÜRKİYE'NİN GURURU'dur

hakkaten istanbul a roketler düşse biz ne yaparız hiç düşünen oldumu ?

oy kazanmak veya başka bişey ama sonucta dinyanıın merkezi olan bi yerde o sözleri söylerken bir kere oy kaygısıyla değil de gercekten filistinin kanayan bi yara oldugu için o şekilde sert cıktı. oy kaygısı ülkede olur. cıksın aynısını baykal da yapsın kim yaparsa yapsın. illa oy kaygısı olarak düşünmek acımasızlıktan başka bişey değil. adam orda türkiye cumhuriyetinin başbakanı sıfatında. orda parti başkanı sıfatında değil. abuk subuk oraya buraya laf yetştirmektense hiç olmazsa gercekten söylenmesi gereken yerde asıl söylenmesi gerekeni söyledi. yiğidi öldür ama hakkını yeme! cahil kesim diorsunuz ya o cahil kesim dediğiniz siz olmayasınız?

poseidon musun nesin israilimi destekliyon tayyibi mi? sana tayyibci ol diyon yok ama cocuk katillerine destek olma seni katil ilan ederler.

Peki ülkemizin bu saatten sonra filistin-israil barışı için arabuluculuğunda artık adam yerine konulmayacağını hiç düşündünüz mü?

Geri