DİABLO II (Knıght'ın Atası Efsane Oyun :))

Benden yıllardır oynuyorum geçrekten çok güzel bir oyun
Diablo 3 ün de çıkmasını sabırsızıkla bekiyorum.

Eline sağlık bu oyunu hiç bir zaman bitiremedim (oynucak vakit bulamadım fazla) ama genede çok zevkli bir oyun...

Hmm Bi BakaLım NasıL Oyunmus PayLasım İçin SaoL

install dosyasi bozuk dostum . 100 kere denedim her turlusunu denedim olmadi :((((((((((((((

teşekkürler ilk olarak 2 yıl önce oynamıştım çok süper bi oyundu

oyunu daha önce oynamayanlara (olacağını pek zannetmesem de) rahatça söyleyebilirim ki artık boş zamanınız olmayacak. Başından kaldırmıyor velet.:)

emegine sağlık

blizzard ile warcraft 1 oyunu sayesinde tanistim.blizzard in yaptigi tum strateji oyunlarini oynadim..hepsi birbirinden guzel.gerci-warcraft 2 den sonra warcraft 3 teki hero olayina alisamadim ve biraktim warcraft 3 oynamayi(orj.wow oynadim gerci,1 sene kadar)diablo ise;diablo 1 superdi,2 dahada superdi.kinayt gibi oyunlarin atasidir bence diablo..yakinda 3 cikacak..oynamamis olan varsa diablo 3 cikmadan alistirsin kendini oyuna,dikkat-kinayt gibi bagimlilik yapar,ona gore :)-tavsiyem hile kullanmadan zevkiyle oynamanizdir.d3 cikinca tam nostalji olacak bu oyun vallaa...herkese iyi eglenceler..

patch gerekmez ama patchlersen daha çok zevk alırsın çünkü yeni özel eşyalar geliyo(set,unique rune set,horadric cupe recipes felan falan) en son 1.12 patch çıkmıştı ve crack istemiyodu buna rağmen tek bilgisayardan eşya tranferi yapmak istersen 2 ekran birden ekran çamana yarayan d2loader programını şiddetle önerebilirim (d2event.net gibi bir sitede vardı bu programcık)

ayrıca bu oyuna Knight gibi aptal oğlu aptal sadece oyun bilmez oyun cahillerinin oynadığı bir oyunun atası benzetmesine tamamen karşıyım aptalca bir başlık olmuş kanaatimce. Bu oyun daha çok World Of Warcraft ın atası olabilir olursa da. Ayrıca Wow dan çıkan pekçok ücretsiz mmorpg ler wow taklidi malesef. Diablo, Knight gibi sersem bir oyunu evlatlıktan reddetmez sadece ayrıyeten direk doğmamış özürlü çocuk muamelesi yapar , kürtajla aldırır

Dostum Extract Calısmıyo Fıle Error Dıyo

Kardes Extract Dosyası Hata Verıyo Eror Fıle Dıyo Bı Yardımcı Olacabılecenmı

lise hayatim bunun yuzunden b.k yoluna gitti.kac kere okula gitmedim Necmi yuzunden.Necmi dedigim Paladinim.Cok iyi bir ikiliydik onunla.Sonunda oyunu bitirdim Necmi ile.Mayk vardi Necromencer'im buyu yapmak benim i$im degildi bunu anladim.Barbarim vardi UcanKafa diye.Bir Account bu kadar dehset yapamaz.30 skeleton icine dalardi ben sadece mouse ile tiklardim gerisini o hallederdi.Ama Necmi bir ba$kaydi Offansive Paladin bu kadar guzel olamaz.olamaz.Catara patara giri$irdim.Gunun biride eve mektup geldi.Gonderen Karata$ Lisesi sinifta kalmi$im.Bir buyuk actik Necmi ile dertler huzunler keyife donu$tu.Necmi dedi bir iki boss kesersek hic bi$eyin kalmaz tamam dedim 2 senemi harcadim necmi yuzunden.en sonunda Necmiye "Allah Belani Versin" cektim oyunu uninstall ettim.1 sene diablosuz kafayi yedim.$imdi Diabloyu tekrar indiriyorum.Necmiye notum.Kalbini kirdiysam ozur dilerim karde$im her$eye 0 dan ba$layalim senle.

yav saolda abi eski di bu gerçi hala müptelası var ama ne zaman çıkıyor peki bunu 3 oyunu her yerde fingir fingir videoları dolaşıyor

hahah güldürme beni Knight'ın atasıymış o ne öyle ya atari oyunu gibi...

Arkdaşlar madem bu kadar 29837429834729834 kere bitirdiniz benle bi pvp yaparmısınız ? Ben en fazla 15-20 defa bitirmişimdir.Birde server bulma diyor my story,yardımcı olusan ben battle.netten oynıyamadım da

Geri