DİABLO II (Knıght'ın Atası Efsane Oyun :))

:D abi dalga gecmıs gıbı olcak ama alınma knight :D atasıda kendısıne benzıyo

Windows 7 de Diablo II oynamak için

Upload yapan arkadaşa teşekkür ederim we bu koyduğum dosyayı lütfen yanlış anlama dostum. Ewet başlıkta yazdığım gibi Windows 7 de Diablo II oynamak için bu uploadı yaptım arkadaşlar içindeki notepad de yazıyor nasıl yapıcağınız fakat ben genede yazayım.

Öncelikle Diablo 2 yi kurun(expansion olmadan)
Sonra B.net simgeli 1.12 patchini kurun
Şimdi Expansion'ı (Lord of Destruction) kurun
Sonra Lod 1.12 Patchini kurun.

Hepsini kurduktan sonra oyun çalışacaktır.
Sorular için?

CD yi siteden indirdik ama senin werdiğin program farklı diyen arkadaşlara?
Merak etmeyin bunlar sadece patch we eğer kurduğunuz cd yada iso hatasızsa oyunu normal oynayabiliyosanız kesin çalışır

B.Net patchi çalışıyormu?
Denemeye waktim olmadı kusura bakmayın.

Ha bide son olarak eğer çözünürlüğü sorun ediyorsanız.
İçindeki Multires patchinide kurabilirsiniz 1280x800 e kadar destekliyor.Ayrıca sadece çözünürlüğü arttırmıyor oyunu çok yukarıdan görüyorsunuz. Yani radiusunuz artıyor(oynayanlar bilir) Radius=oyundaki karakterin görebildiği alan. Sizin radiusunuz derken sizin görebildiğiniz alan artıyor. Yani çözünürlük birazda koridorun uzunluğunu görebilme demek. Buda oyunda avantaj sağlıyor.

İşte link: http://www.mediafire.com/?zzngzz2tjmd

Linkler ölü değil kontrol edildi. Mediafire da çalışma warmış :)

diablo 'nun gerzek knightın atası denilmesi bırak efsaneyle çöpü kıyaslamak dahi salakça. Biri dünya çapında efsanevi ve halen 10küsür yıldır oynanmaya çılgınlar gibi devam edilen bir oyun , diğeri oyun nedir bilmeyen bebelerin oynadığı hiç işte arkadaşa gösteriş yapmak için oynanan son derece salakça bir oyun.

diablo unv. yıllarımın oyunu ucu beklıyorum bu gıdısle cocuklarımla oynarım onuda

oyun kesinlikle süper bütün pc başında sıkılanlara tavsiye edilir. Sıkılmak diye bir şey yok bu oyunda

linkler ölmüş arkadaşlar bilginize sağolun...

Geri