Danimarka'dan Hz. Muhammed'e yine hakaret

yüce_türk

Banned
Reaction score
0
Danimarka'dan Hz. Muhammed'e yine hakaret

71hx.jpg

İslam dünyasında büyük tepki toplayan ‘karikatür krizi' farklı bir boyut kazandı. Karikatürlerden birinin bin adet kopyası Danimarka'da satışa çıkarıldı.

Hazreti Muhammed'e hakaret edilen karikatürlerden birinin kopyaları Danimarka'da satışa çıkarıldı. Danimarka Özgür Basın Derneği, Hz. Muhammed (s.a.v)'e hakaret edilen karikatürlerden birinin bin adet kopyasını, karikatürist Kurt Westergaerd'in imzasıyla 1400 Danimarka kronuna yani yaklaşık 400 liraya satışa çıkarıldığını duyurdu.

Westergaerd ve Danimarkalı diğer karikatüristlerin Hz. Muhammed (s.a.v)'e hakaret içeren 12 karikatürü, ilk kez 2005'de bir Danimarka gazetesinde, ardından başka ülkelerde yayınlanmıştı. Bunun üzerine İslam dünyasında protesto gösterileri düzenlenmişti.

Dönemin Danimarka Başbakanı Anders Fogh Rasmussen, bu konunun ifade özgürlüğü kapsamına girdiğini iddia ederek, karikatürlerden Danimarka Hükümeti'nin sorumlu tutulamayacağını söylemişti.

kaynak

sayın kasımpaşalı başbakanın başarılı diplomasisi sonuç verdi ...yakında bir roj tv 2 yide açarlar ..

hani bunlar özür dileyecekti sayın başbakan ..özrü geçtik yeniden adilik yapıyorlar sizin yüzünüzden ..madem bir yaptırım gücünüz yok neden davosta yaptığınız şovu peygamberimizin geçtiği bu olayda tekrarladınız ..hadi buyrun şimdi geri adım attırında görelim ..üstelik rasmusseni ağalar gibi karşıladınız burda ..

hadi görelim sizi

bu konuyu akp şakşakcısı medyada görebilecekmiyiz acaba ?

acaba akp nin fanatizme varan yandaşları ne derler başbakanın bu başarısı için ?

rasmussen resmen tayyiple ve dolayısı ile bizlerle dalga geçiyor ..

hadi son osmanlı padişahıı !! topla ordunuda yürü danimarkaya yetiyorsa gücün .sen o insanları kömürle blöfle yalanla kandırdıklarındanmı sandın ?

helal olsun kardesım cok guzel yazmıssın.

Tayyıp abı kalksın gıtsın bakaLım danımarkaya Davosa gıttıgı gıbı gercı davos mevzusu secım sovu gıbı bıseydı ısıne gelmez sımdı danımarkaya gıtmek =)

yüz milyonuncu fiyasko

bu akp nin kacinci fiyaskosu
su imamlarin yanina dis politikadan anlayan bi adam koyun
asiri fettullah corabi cigerlerde birikince fazla kafa yapiyo galiba
o puslu zihinle iste yok efendim davosta sarlamalar yok efendim vs.
politika dedigin bi sistematige göre yapilir, ilkeli oturakli olmak esastir, kasimpasada mahalleye racon mu kesiyon, yoksa bizim oralarin köcekligine mi soyundun heyde bre

"The Anatolian child does not eat these feet !..."

kimilerinin göznü boyasanda biz yemeyiz koç. hadi bakalım davos fatihi şimdi napcan????

evet tayyeap beklioz bakalım napcan bidahada danimarkaya gitmezsin heralde yada natoya fln.

akp lileri bekliyorum bu konuya ne diyeceklerini merak ediyorum ama nedense şuan itibarı ile uğrayan yok ???

Merak etme kardeşim bunun da açıklamasını yaparlar.
Ülke sevmek ayrı Parti sevmek ayrı bırak da aramızda fark olsun.

bu akp nin kacinci fiyaskosu
su imamlarin yanina dis politikadan anlayan bi adam koyun
asiri fettullah corabi cigerlerde birikince fazla kafa yapiyo galiba
o puslu zihinle iste yok efendim davosta sarlamalar yok efendim vs.
politika dedigin bi sistematige göre yapilir, ilkeli oturakli olmak esastir, kasimpasada mahalleye racon mu kesiyon, yoksa bizim oralarin köcekligine mi soyundun heyde bre

yardımcıları şeyh saitin torunu dengir fırat ve yine şeyh saidin yeğenlerinden cüneyd zapsu..dengir fıratın yolsuzluk paçasından aktığı için istifa etmek zorunda kaldı .zapsu desen tayyip için amerikada sifonu çekmeyin bu adamı kullanın diyen zat ..

eskiden danışmanlık yapmış mehmet metiner kürt ve şuanda kürcü islamcı bir çizgide yoluna bir yazar olarak devam ediyor ..tayyipin refah partisindeki meşhur devletin kürt politikası raporunu hazırlayan eleman

ben kürt düşmanı değilim yanlış anlaşılmasın kürtler kardeşimdir ama bölücüler hariç ..

bu saydığım kürt yardımcıların alayı federasyon yapısını isteyen tiplerdir ...

bu tür yardımcıların ve danışmanların genel başkanı olan kimse türkiyenin lehine politikaları tabi ki gütmeyecektir .bu nedenlerdir ki türkiyeliyiz türküz demekten aciz !!

€rd@ls10;4211517' Alıntı:
akp nin dış politika zaafıdır

pardon akp nin bir dış politikası varda bizmi bilmiyoruz ? abd bakmıyormu bizim dış işlerine yoksa bizmi yanlış biliyoruz :goz:

bu kaçıncı kardeş kaçıncı kardeş ??

ilk çuvalla başladı bu kepazelikler ..hergün biri ekleniyor .

daha dün akp yi savunan sen değilmiydin gözünü sevdiğim ..

içerde milletin anası ağladı işsizlikten ölüyor bir bakanı bulduğunda sitem ettiğinde adama şerefsizlik yapma artislik yapma diyorlar konusturmuyorlar bile ...

dini yönü olmasa iç kesimden de oy alamıcak ama dindarda değil bunlar .

şimdi ben sana yüzlerce dini anlamda yaptığı yanlışı koyarım buraya dindarmı değilmi hep beraber görürüz

Rasmussen bizim başbakanla alay ediyor. Eğer istenirse karikatürlerin tekrar satılması, yayınlanması engellenebilirdi.

ßen ßiLiyom Akp'nın Napıcaqını..ßi TopLantıda Tayyıp Çıkar One Minute Ayıptır Yapmayın Der,üLkesının YoLunu Tutar..Sonrada Kömür KarşıLıqı Oyunu Satan VatandaşLar Sevqi Gösterisi Yapar Konuda ßöLeLikLe Kapanır..

onların gucu Peygamber Efendimizi karalamaya gucu yetmez.Güneş balçıkla sıvanmaz.
Sizin şer bildiğiniz şeylerde hayır,hayır bildiğiniz şeylerde şer vardır.Hadisi şerifinde dediği gibi belki de bu tur karalama çalışmaları şer gorduğumuz eylemler sonucunda peygamber efendimizi merak edip araştırıp hidayete kavuşan insanlar vardır belki de kim bilir.nasıl olsa biz o karikaturler yuzunden peygamber efendimize şukurler olsun sevgimiz azalmaz ama bu şekilde merak edip de bi kişi bile hidayete erse işte o zaman onların silahı geri tepmiş olmaz mı ?

pardon akp nin bir dış politikası varda bizmi bilmiyoruz ? abd bakmıyormu bizim dış işlerine yoksa bizmi yanlış biliyoruz :goz:

Var Tabi Abd'den Emir alıp Sir Yes Sir ! Deyip Başını Aşağı Yukarı Sallamak .
:goz:

onların gucu Peygamber Efendimizi karalamaya gucu yetmez.Güneş balçıkla sıvanmaz.
Sizin şer bildiğiniz şeylerde hayır,hayır bildiğiniz şeylerde şer vardır.Hadisi şerifinde dediği gibi belki de bu tur karalama çalışmaları şer gorduğumuz eylemler sonucunda peygamber efendimizi merak edip araştırıp hidayete kavuşan insanlar vardır belki de kim bilir.nasıl olsa biz o karikaturler yuzunden peygamber efendimize şukurler olsun sevgimiz azalmaz ama bu şekilde merak edip de bi kişi bile hidayete erse işte o zaman onların silahı geri tepmiş olmaz mı ?

kardeş geride tepebilir haklısın olur belkide sen peygamberimizin tanıtımının bu yolla yapılmasını uygunmu görüyorsun yani ? bunu içine sindirebiliyormusun ?

mesele şu ;

başbakan karikatürden dolayı danimarkadan özür dilenmesini istedi .adamlar şartlara ok dediler nato dönem başkanı oldular ne özür dilediler nede roj tv yi kapattılar .üstüne bide dalga geçer gibi hala dalga geçiyorlar bizimle ..sen bunuda içine sindirebiliyormusun peki ?

eğer sindirebiliyorum yada yine farklı mazeretler sunacaksan bunca sözümün üstüne istediğin gibi düşün kardeş yanlış düşünüyorsun.

senin dediklerini çok iyi anladım ama bu kadar rezaleti içimize sindiremeyiz biz .bu milletin şerefini haysiyetini dini inançlarını kimse rencide edemez buna karşıyız biz..olayı alakasız başka yerlere çekmeyin ...

Danimarkayı yaptıgı hareketten dolayı kutluyorum.Sanat özgürdür kimi neyi nasıl cizecegime veya herhangi bi sanat eserini görüp göremeyecegime kimse karısamaz.

Roj tv konusunda da Yılmaz Özdilin 9 nisan 2009 tarihli yazısını okumanızı tavsiye ederim.

Danimarkayı yaptıgı hareketten dolayı kutluyorum.Sanat özgürdür kimi neyi nasıl cizecegime veya herhangi bi sanat eserini görüp göremeyecegime kimse karısamaz.

Roj tv konusunda da Yılmaz Özdilin 9 nisan 2009 tarihli yazısını okumanızı tavsiye ederim.

Şakamısın Sen Kardeşim ?? PeyqamßerımızLe DaLqa Geçiyor Orda ŞerefsizLer Sen İse ßurda Sanat ÖzqürLüktür Diyip OnLarı KutLuyorsun..Senin TürkLüqündende MüsLümanLıqındanda Şüphe Edıyorum...ßu SözLeri ßi MüsLüman Dıyemez....

Geri