Davetiye ile üye olunmasını sağlayan php nuke scripti

DirtyZen

New member
Reaction score
0
Bildiğiniz gibi bu aralar indexde kullanıcı girişi olan ama üye ol seçeneği olmayan siteler meşhur. Davetiye ile uye olunan bi php nuke site kurmak için gerekli scripti berden bulabilirm?

banada lazım burası için bulursan haber ver :)

azcik ugrasilirsa kolay bi sistem aslinda,

gmail misali dusunsek, rasgele uretilen bi rakam davetiye olarak kullaniliyor, bi kere o numara kullanilirak kaydolursa kullanici o numara yeni bi hesap acilirken kullanilamiyo.

davetiye vermek istediginiz zaman belli kriterlere gore (mesela mesaj sayisi / uyelik tarihi / vb.) uyelere belirli sayida davetiye dagitirsiniz. mevcut uyelik sistemine ekleyeceginiz ekstra bir check ile bu verilen davetiyelerin gecerliligini kontrol edip kullanicinin uyeligini acarsiniz. ekstra bi tablo ve uyelik sisteminde minor bi modifikasyona bakar.

h.

hatred' Alıntı:
azcik ugrasilirsa kolay bi sistem aslinda,

gmail misali dusunsek, rasgele uretilen bi rakam davetiye olarak kullaniliyor, bi kere o numara kullanilirak kaydolursa kullanici o numara yeni bi hesap acilirken kullanilamiyo.

davetiye vermek istediginiz zaman belli kriterlere gore (mesela mesaj sayisi / uyelik tarihi / vb.) uyelere belirli sayida davetiye dagitirsiniz. mevcut uyelik sistemine ekleyeceginiz ekstra bir check ile bu verilen davetiyelerin gecerliligini kontrol edip kullanicinin uyeligini acarsiniz. ekstra bi tablo ve uyelik sisteminde minor bi modifikasyona bakar.

h.

yanı bu yapacagın anlamınamı gelıyor? ;)

Dark_Angel' Alıntı:
yanı bu yapacagın anlamınamı gelıyor? ;)

bilmem, talep olursa neden olmasin? :)

php-nuke tan kesinlikle hoslasmiyorum, ama yinede talep olursa 1-2 hafta sonra detaylari konusmaya baslayabiliriz. kafami kaldiricak vaktim yok su anda.

h.

arkadaşlar zaman oldukca v.bulleten ıcın yazıyorum.en zor kısım bulleten ıle nasıl baglıyacaz zor olacak ama yapacaz:)

zuken' Alıntı:
arkadaşlar zaman oldukca v.bulleten ıcın yazıyorum.en zor kısım bulleten ıle nasıl baglıyacaz zor olacak ama yapacaz:)

vbulletin database inde yeni bi tablo icinde calis. tablo yapin soyle olsun:

Kod:
----------------------------
| davetiye | sahip | onay  |
| 2354223 | 13     | true  |

davetiye adli alanda rasgele generate ettigin rakam kombinasyonu dursun, sahip te o davetiyeyi verdigin kisinin user id si onayda da bu davetiyenin daha once kullanip kullanilmadigini belirten deger olsun.

simdi, uyelik sisteminde registration kisminda yeni bi field yaratip (ismi davetiye olsun diyelim) bu field in degerini yeni yaratttigin tablodakilerle karsilastirip eger buna uygun bi deger bulursan ikinci kontrole gecmen lazim. ikinci kontrol dedigim bu davetiyenin daha once kullanilip kullanilmamis olmasi. (onay = true/false). eger onay da true ise kullanici hesabini acarsin.

sahip diye bi alan var, onu bosuna mi koyduk? hayir -- eger birazcik daha modifikasyon yapmayi goze alirsan yeni kaydolan kullanicini kimin tarafindan davet edildigini de gorebilirsin. (bunun icin ana kullanicilar tablosuna yeni bi field eklemen lazim, uye kaydolurken bu fielde davetiyedeki sahip degerini ataman lazim, member profile goruntulenirken database den o degeri okutarak kimin tarafindan davet edildigini gosterebilirsin, bi cesit referral sistemi de denilebilir.)

davetiye dagitma kisminda istedigin kombinasyonu kullanabilirsin :)

(cumle dusuklugu vb. hatalar icin ozur dilerim, hafif aceleyle yazdim.)

benim aklimdaki fikir budur, eksik gordugunuz yerler varsa lutfen belirtiniz, tartisalim ;)

h.

Walla bence hackhell'e davetiye sistemi yapmanın tam zamanı , duyması gerekenler duydu zaten , bundan sonra gelenlerde seçici olmak lazım , kolay gelsin size , yapabi,lirseniz güzel olur...

evet gelen geldi artık bundan sonra geleceklerde seçici olmak gerek sonra durumumuz wardom'a döner valla........

Abi müdale etmiş gibi olmayım ama davetiye gönderen adam davetiye gönderdiği kişiden sorumlu olsun. Davet ettiği sitenin düzenini bozduğunda falan davet gönderende ceza alsın. Öyle her önüne gelene davetiye verilmesin. Sadece bir öneri Hackhell in iyiliği için

eurasia' Alıntı:
Abi müdale etmiş gibi olmayım ama davetiye gönderen adam davetiye gönderdiği kişiden sorumlu olsun. Davet ettiği sitenin düzenini bozduğunda falan davet gönderende ceza alsın. Öyle her önüne gelene davetiye verilmesin. Sadece bir öneri Hackhell in iyiliği için

bencede bolece uyeler iyice secilmis olur

lem ben ne dedim siz nereye taşıdnız :D dark beni sen anladın baba bulursam sana haber veririm sende bulursan bana haber ver :D ben biraz ilerleme kaydettim ama adamlar para ile yapıyo bu işi :D

hehehe konuyu katletmişsiniz valla adam nerden nasıl bulurum demiş adamlar hackhell de bunu uygulayalım demişler daha sonra uygulayıp neler yapacaklarının hayllerini bile yazmıslar:D kardes yabancı php dağıtan sitelerde gez eminim gözüne bi kaç tane takılacak sonrada onu acıp tr ye cevir benden bu kadar ama bi link bulursam sana yollarım:D

eyw. ben çok gezdim yok :D

lahomenia' Alıntı:
hehehe konuyu katletmişsiniz valla adam nerden nasıl bulurum demiş adamlar hackhell de bunu uygulayalım demişler daha sonra uygulayıp neler yapacaklarının hayllerini bile yazmıslar:D kardes yabancı php dağıtan sitelerde gez eminim gözüne bi kaç tane takılacak sonrada onu acıp tr ye cevir benden bu kadar ama bi link bulursam sana yollarım:D

hackhell e bunu uygulayalim derken sistemin nasi calisicagini, neler gerektigini de anlattik di mi?

neyse umarim bulursun hazir scripti.

h.

sadece seni kastedmedim aga saten sen sistemi dökmüşsün orataya ben dier elemanlardan bahsettim adamlr hayal kurmaya başladılar bile:D yanlış anlama oki?

lem hala dır dır :D ama bi scrity bulamadınız :D amma zımbırtı işmiş deli olacam he

valla Dark Şu işe bi ara el at sen istersen...Biliyosun bi wardom tecrübesi war ortada... :D

hatred' Alıntı:
bulmadik yazdik desem? :)

h.

evet arkadaslar davetıye sıstemı hazır 1000'ncı uyeye ulastıgımızda davetıye sıstemını sokucaz devreye ;)

Geri