Demokratik Açılım [ Tek Başlık ]

Yine söylüyorum ve devamlı söylüyeceğim.

TÜRKİYE TÜRKLER'İNDİR.BAYRAĞIMIZ BEYAZ AY YILDIZLI AL BAYRAKTIR.DİLİMİZ TÜRKÇE'DİR.MARŞIMIZ İSTİKLAL MARŞI'DIR.KURUCUMUZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'TÜR.

VE KÜRT AÇILIMINA GELİNCE:

BUGÜN KENDİLERİNE YENİ BİR TV KANALI İSTEDİLER.YARIN İSE KENDİLERİNE DİL BAYRAK TOPRAK İSTEYECEKLER.AMA BUNLARIN HİÇBİRİ OLMAYACAK.

BENİM DAĞDA ASKERİM ŞEHİT DÜŞERKEN BENİM ASKERİMLE PKK İTLERİNİ KIYASLIYORSUNUZ.SİZ KİMSİNİZLAN KİM.BU ÜLKE TÜRKLERİNDİR.YA ADAM GİBİ YAŞAYIN YA DA ÇEKİP GİDİN.BU ÜLKENİN BU MİLLETİN HUZURUNU BOZMAYA HAKKINIZ YOK.SİZ KENDİNİZE TÜRKLÜĞÜ KABUL ETMİYORSANIZ ÇEKİN GİDİN BU ÜLKEDEN.

BENİM BAYRAĞIMA BENİM ATAMA BENİM TOPRAĞIMA BENİM HALKIMA BENİM ÜLKEME LAF ATANIN CEZASI ÖLÜMDÜR.BU YÜZDEN:

HERKES KÜRT SORUNU NE DİYE SORUYO İŞTE SİZE TEK CEVAP KÜRT SORUNU BU::::

S.çılımda son perde

Zihinlerimiz her gün aynı kelimelerle kuduruk bir idmana çıkıyor... Kürt, Öcalan, açılım, demokratikleşme, Bahçeli, Baykal, Erdoğan...
Dedi, ifade etti, köpürdü, nokta koydu, bendini çiğnedi aştı ve de taştı...
22 kaleli bir statta beş takım bir topun peşinde koşturuyor. Dört hakem durmadan düdük çalıyor... Tribünler sersemlemiş... Herkes avazı çıktığı kadar bağırıyor ve herkes kan ter içinde... Ortada ne oyun var. Ne kural... Sadece eksiliyoruz.
Bir gün Cumhurbaşkanı gündem belirliyor, öteki gün Başbakan...
Aaaa, bi bakıyorsunuz Bahçeli almış kalemi eline yazılı açıklama yapıyor...
Manşetler ise 'Ver coşkuyu...' kıvamında...
Coşku alındı mı? Ertesi gün Baykal sahnede... Ciddi bir mesele konuştuğumuz nasıl da anlaşılıyor yüz hatlarından. Ürküyorum...
Siyasetin süslü püslü aktörlerinin bu tip açıklama anlarında o bir anlık sessizliklerini çok seviyorum.
Vurgunun sertlik dozunu sessizliğin süresi belirliyor.
Çok önemli şeyler oluyor memlekette... Kürt açılımı yapılacak... İsteyenler ve istemeyenler var... Heybetli, kocaman kocaman laflar ediliyor.
Son sözü, elbette, asker ediveriyor... Bir bakıyorsunuz siyasette bir hizalanma...
Mesaj sadece siyasete mi? Olur mu canım? Tabii ki onların da tabanları var...
Medya burada da devreye giriyor... Kimisinin manşeti dünden hazır.
Askere çakmak üzere varolan cenahın manşeti ne olabilir? Muhtemelen; 'Muhalefetin Paşası...'
Büyük medyanın kıvamı pratiğinden tahmin edilebilir:
'Asker açılıma noktayı koydu...'
Şakşakçılar ise sığ dimalarından ne çıkarabilir ki?
'Bravo Paşam...'
Oysa tümü aynı algının inşasına tuğla taşıyacak...
Memlekette ters bir şeyler oluyor. Ama 'bizimkiler' direniyor. O bizimki herkesinki olabilir bu arada... Fark etmez.
Mesela DTP... Tüm bu açıklama gösterisinde rol mü kaptırıyor sanıyorsunuz?
'Karşı' açıklama yaptığında farklı mı oluyor sanıyorsunuz?
AKP, askerin açıklamasını doğruluyor...Dtp hemen hücum ediveriyor, 'Biz zaten size inanmamıştık...' Neden baba? Eh, Kürt oyları dağılmasın... Önümüz seçim... Malum.
Tamamı bir oyun. Tamamı samimiyetsiz.
Önceki gün de yazdım. Kürt meselesinde ortada kolektif bir karar var.
Adına 'devlet' dediğimiz yapı ağır ağır dönüyor... İstikamet değişiyor. En azından bu beyhude çabaya girdi.
Bu karşılıklı sert açıklamalardan sanmayın ki bu yapıyı oluşturan heyetler bu gizli mutabakatın farkında değiller ve çatışıyorlar.
Gerçekleri hiçbiri dillendirmiyor. Bağırıp çağırmıyor... Ayağa kalkmıyor...
Sayın Baykal'ın söylemi dökülüyor. Başbakan çıkıp Mevlana'ya mı gönderme yaptı... Hemen bir Yunus edebiyatı...
Madem sol partisin, polise taş atan 18 yaş altı çocuklar siyasi koğuşlarda tutulup bilmem kaç yılla yargılanıyor.
Pkk silah mı bırakacak? Bu yüzyılda bırakmayacağı kesin.
İnsan kaynakları o cezaevi işte... Sorumlusu kim? O cezaları veren adalet... Susan siyasetçi... Ellerini oğuşturarak vaziyeti izleyen Dtp'li...
Çıkıp bunun hesabını sor...
Bölgede asıl sorun işsizlik... Millet aç... AÇ... Anladınız mı? AÇ...
Kürt olsa da aç...Türk olsa da aç... Nüfus kağıdı karın doyurmuyor artık.
Bağlar'da iki binada yaşayan çocuk nüfusu hilafsız bir ilkokul ediyor... Ey, Dtp kalk bunun da hesabını sor... CHP susma... MHP bunu anla...
Açılım maçılım bilmem; anlamam... Bu vesile ile gördüğüm şu: Siyasete taraf kim varsa açılımı değil saçılımı gördük...
Öbek öbek sıç..orlar...
Biz sizi hak etmek için ne yaptık be kardeşim?

Serdar Akinan

ben tanıdığım kürt ( arkadaşlara ) sordum
gel
gel-iyor
ge-lecek
gel-irmiş
gel-irken
gel-ecekmiş
gel-me
gel-ecekken
gel-meyecekken
gel-mezmiş

vb. vb. ekli kelimeleri yaz dedim
yazılan şey şuydu
bir kelime
ekli halini yaz diyorum yine aynı şeyi yazıyordu ..

BU NASIL BİR DİL KURALLARI YOK MU ?
"dil yok ki kuralları olsun"

Tibes13 Sana Söylüyorum

Bu ülkede yaşayıp kendilerine dil toprak bayrak isteyen bir ırktan ne beklersin?Benim şehit askerim çocuk katili adi herif Apo yu kıyaslayandan ne beklersin?Türk tarihini bilmeyipte Benim ATA'MA yunan diyenden ne beklersin?Bu ülkeyi bölmeye yeltenenden ne beklersin?kürt diye birşey yoktur.Bu ülkede yaşıyorsan TÜRK'SÜNDÜR.

2u97hg6.jpg

BU MEMLEKET TARİHTE TÜRK'TÜ HALDE TÜRK'TÜR VE EBEDİYYEN TÜRK OLARAK YAŞAYACAKTIR.

'Açılımın mimarı PKK'dır'

070920091025402491039_2.jpg

DTP'li Akat, terör örgütünün muhatap kabul edilmesini istedi

DTP Batman Milletvekili Ayla Akat Ata, hükümetin başlattığı `Kürt açılımının' gerçek mimarının Kürt halkı ve `onun bir parçası' olarak nitelendirdiği terör örgütü PKK olduğunu öne sürerken, "Yanlışta ısrar edilirse Türkiye'yi bekleyen çok daha acı bir süreç olacaktır" iddiasında bulundu.

Milletvekili Ata, uydu üzerinden yayın yapan Roj TV'nin Belçika'nın başkenti Brüksel'deki stüdyosuna konuk olarak `Kürt açılımı' konusunda görüşlerini anlattı. Ayla Akat Ata, AK Parti'nin zemin açılım konusunda zemin yaratarak bunun etrafında tepkileri görmek istediğini ileri sürerken, "Neyin ne kadar gelişebileceğini, bakış açısı politikasını da tepkilere göre ya da buna sunulan desteğe göre belirleyecek. Ama kafasında bir yol haritası var ve bu süreci kendi cephesinden başlattı" dedi. Ata, gerçekte bu sürecin gerçek mimarının iktidardaki AK Parti veya Türkiye'yi yönetenler olmadığını, iddia ettiği konuşmasında şunları söyledi:

"Bu sürecin mimarı Kürt halkı ve yıllardan bu yana ortaya koyduğu direniştir; 1 Eylül'de (Diyarbakır'daki) o meydanı dolduran tüm insanların ablası, kardeşi, bacısı; `artık çözüm sürecidir, çözüm gelişmelidir' diyen insanların bir parçası PKK'dır. Artık bunu görmek, PKK'yı muhatap kabul etmek gerekiyor. Bu reel bir durum, politik bir tespittir. Ama Türkiye'de `Bu doğru değildir. Siz yanlış yapıyorsunuz' yaklaşımı değişmiyor. Bu yanlışta ısrar edilirse Türkiye'yi bekleyen çok daha acı bir süreç olacaktır. Bu bir gerçektir. O yüzden genel başkanımız ve partimiz bir siyasetçi olmanın sorumluluğu ile davranmıştır. Sorunun çözülmesinde muhatapların doğru tespit edilmesi, geliştirilecek yöntemlerin ortak diyalog süreci konularak çözülmesi noktasında yardımcı olmuştur."

BAYRAK, DİL

DTP Batman Milletvekili Ayla Akat Ata, "Meydanlarda toplanan halkın tek bir sloganı, taşıdığı tek bir poster vardır. (Bu) sayın Abdullah Öcalan'ın posterleridir" dedikten sonra devletin de `bu adresi' görmek durumunda olduğunu öne sürdü. Ata, şu iddialarda bulundu:

"Gerçekçi bir politika gütmezseniz, `Bu sorunu çözerim. Muhataplarına rağmen çözerim. Yıllardır mücadele edenlere rağmen çözerim' derseniz esasında siz bu sorunu rafa kaldırmışsınız demektir. `Çözüm sadece Kürtler, sadece Kürdistan coğrafyası için değil' dedik. Ancak sadece Kürtler için algılandı. Projeyi açıkladık. `Bunlar ayrı bir devlet, resmi dili değiştirmek istiyorlar (denildi). Biz ayrı bayrak talebinde bulunmadık. `Türkiye için geçerli olan bayrak Kürtler için de geçerli olmak kaydıyla her bölgesel yönetimin kendi bölgesindeki mevcut öncelikli renkleri ve sembolleri olan bayraklar olabilir' dedik. `Bunlar ayrı bayrak istiyor' denildi. Ama çok trajikomik bir durumdur bugün bir mahalle takımının bir bayrağı, amblemi vardır. Resmi dil konusunda ciddi hassasiyet var. Ama biz `Türkiye'de Türkçe resmi dil olmasın' demiyoruz. Türkiye'de olası dil 25-26 bölge olacaksa her bölgede kullanılan yerel lehçelerin de kamusal alanlarda kullanılması noktasında talebimiz var."

Ata, Türkiye'nin bunları zorlanmadan yapabileceğini, demokratikleşme yolunda ülke olduğunu göstermesi amacıyla Kamu Reformu Yasa Tasarısını gündemine alması gerektiğini söyledi. Ayla Akat Ata, yasal düzenleme yapılması halinde yerel yönetimlerin güçlendirileceğini, adli-idari kolluğun ayrılacağını, her yerel yönetime bağlı idari kolluk kuvveti olacağını bildirirken, "Bu Türkiye'yi ürkütüyor. Bölgede 100 kadar belediyesi olan DTP'nin polis gücünün olması devleti ürkütmektedir. Bu yasa raftan inmemektedir. Ana dil konusunda engeller var. Demokratikleşme hedefse Türkiye uluslar arası anlaşmalardaki çekinceleri kaldıracak, 18 yaş altındaki çocuklara kendi dilinde eğitim, yerel yönetimler özerklik şartını yerine getirecek" diye devam etti.

Milletvekili Akat sözlerinin sonunda, Kürtler'in isteklerinin Anayasal güvenceye alınması, iktidar partisinin öncelikle açılıma kendisini ikna etmesi gerektiğini söylerken, "Aksi halde Kürtler'e Türk olduğunu ikrar ettirirse bu geri teper" diye devam etti.

Kaynak

ooorrrrrrrrrrrooooosssssssp.........

açılımmış bu işin mimarlarını da, destekçisini de soyunuspounu...

ibneler hade amerikaya israile bi ton taviz verdiniz..bu teror örgütüne vermeler nie lan.. serefsizler..

ve siz onları başa getirenler.. sakın bu yorumlardan kendinizi beri saymayın...

Terör sorunu var bu sorun Kürt sorunu değildir kürtlerle biz kardeşçe yaşıyoruz aynı kimlik aynı haklardan yararlanıyoruz.

Terör sorunu var bu sorunun kaynağı kürtler değildir bu sorun dışardan beslenmektedir .
pkk yı besleyenin avrupa ve amerika olduğunu hepimiz biliyoruz.

Yemek yedikleri tasa işeyen tipler bunlar ...

onların tek muhatapı dağdaki çakallar, kuşlar, yılanlar, bilimum leş yiyiciler ve mezar niyetine bataklıklardır.

Terör sorunu var bu sorun Kürt sorunu değildir kürtlerle biz kardeşçe yaşıyoruz aynı kimlik aynı haklardan yararlanıyoruz.

Terör sorunu var bu sorunun kaynağı kürtler değildir bu sorun dışardan beslenmektedir .
pkk yı besleyenin avrupa ve amerika olduğunu hepimiz biliyoruz.

Eğer kardeşimiz olsalardı, dışardan ne tür kışkırtmalar olursa olsun hainlik yapmazlardı. Benim böyle bir kardeşim yok ve bunlarla kardeş gibi yaşamak istemiyorum ve vatanımda da barındırmak istemiyorum böylelerini. Sorun Kürt Sorunu değil zaten. Kürtler sorun. Ayrıca buna Terörizm denmez, hayinlik, eşkıyalık,arkadan bıçaklama denir. Araplara da kardeş gözüyle baktık. Sonuç noldu? "Yemen." "Besle kargayı oysun gözünü" sözündeki kargalar bu "kürt" sözde milleti oluyo zaten

Ayrıca acaba neden besliyolar? onlar istiyor diye mi? Yoksa onlar kışkırttı diye mi? Kör müsün be adam, iki taraf da ortak çıkarlar peşinde. neden şimdi Anlaşma, uzlaşma istiyo DTP ve kürtler? Adamlar Irak ta ülke kurdular ztn , petrol de var, ekonomileri borsaları da var. Yok desene!!!

Türk ün Türkten başka ne kardeşi ne dostu vardır. Bunu ne zaman öğreneceksiniz.

Şu konuya ( http://www.hackhell.net/sehitler-olmez-unutulmayanlar/613394-sehitlerimiz-icin-acilima-hayir-5.html ) yazdım burayada yazayım.
U+Ur Hand' Alıntı:
Bu açılım meraklıları için bir şey yaşamış komşumuz bugün, onu anlatacağım.
Pazarda meyve sebze bakıyormuş.Sonra fiyatını sormuş kadın önce TÜRKÇE sonra kürtçe cevap vermiş.Komşumuz ne diyorsun diyince kadın demiş ki ee öğrenmeniz lazım öğreneceksiniz öğreneceksiniz.
Buyrun kürt açılımı.Açılın açılın.Ne kadar yükseğe çıkarsan düşüşün o kadar şiddetli olur unutmayın.

Hiç yazmaya bile gerek yok aslında. Kürt açılımı, barış filan olmasın, her sene Türkiye 100 milyar doları top tüfek yapıp dağa atsın, gençler askere gitsin, mal muamelesi görsün, sonra öldürülsün, kırmızı bayrağa sarılı şehit cenazesi kaldırılırken, ağlayan, kinle dolan, "vatan sağ olsun" diyen insanları izleyelim televizyonda, sonrasındaki haber Yeliz Yeşilmen'in çıkaracağı son albümü olsun. Haberler bittikten sonra Milli Maç izleyelim, gururlanalım. Sevincimizden birkaç kişi vuralım. Böyle gele gide ergenliği tamamlayalım, gözlerimizi çok zor bir hayata açalım, liseyi bitirip ÖSS için hazırlanalım, kazanamadığı üçbeş kuruşla bizi geçindirmeye çalışan babamıza olabildiğince yük olalım. 3-4 yıldır gittiğimiz dershaneden bir verim alamayalım. Sonra babanın da kafası bozulsun, bizi dershaneden alsın, birinin yanına çırak olarak verilelim veya askere gönderilelim. Askerde şehit olalım her şey bitsin veya sağ salim ama psikolojisi yerle bir olmuş şekilde geri dönelim, evlenelim işsiz güçsüz, sonra iş bulalım asgari ücretli, hayatımız boyunca o paraya mahkum olalım. Bizim de çocuklarımız aynı kadere razı olsun. Bunu yaparken, Tv'den şehit haberleri ve magazin basınından Jet Sosyeteyi takip etmeyi de elden bırakmayalım. Zira bu ülkenin gerçek sahipleri onlar vergi vermez askere gitmez, siz onları seyrederken onlar da sizi seyrederler uzaktan.

Bu çok basit bir örnek, 25 yıldır her orta halli vatandaş aynı hayatı yaşıyor neredeyse. Bunda gocunulacak bir taraf göremiyor musunuz?

Uyan Türkiye, bu mesele hallolmadan asla güvende olmayacaksın. Her zaman askere, polise, dayatmaya, itaate zorlanacak bir hayatın olacak, size vaat edilen mutlak güç mutlak köleliği getirecek. Ve siz istediğiniz kadar ne olduğunuzla övünün, bu şu anda dünyanın en çok sömürülen insanları olduğunuz gerçeğini değiştirmeyecek. Belki şu an mutlusunuz, kendinizi evinizde ailenizin yanında, silahların gölgesinde güvende hissediyorsunuz. Ama bir gün evlerinize kadar girecekler ve o girenler, sizin isteğiniz üzerine girecekler, siz gönüllü olarak, sizi kontrol altına almalarını isteyeceksiniz. Bir hiç için her şeyini feda etmeye çalışan bir yığın oluşuyor. Dünya pazarına, 300-400 dolara haftada 72 saat çalışabilecek ucuz işçiler yetiştiriliyor ve sayıları milyonları aşıyor. "Terör, din, ırk" gibi saçmalıklarla, sınıfı yüksek hayatlar, özenti yaratılan lüks hayatlarla, sanal aktivitelerle salaklaştırılıyorsunuz. Ölüm veriyorlar, kabul ediyorsunuz. Bir gün tüm bunlardan sıyrılacağınızı belki yaşadığınız yerden kaçmayı, herkesten çok daha iyi bir hayat yaşayacağınızı düşünüyorsunuz ama yok... Bu illet yaşadığınız her yere gelecek. Yaşadığınız yoksul hayatın bu savaştan başka nedeni yok. Ve savaşın devamının sizin "liderleriniz" tarafından, kuş canı kadar değer biçilen canlarınızdan başka şansı yok. Toplumsal şizofreninin tek sebebi şu an devam eden savaş...
Var mı yok mu diye sıralanan zırvalıkları aşmak ve elde ne varsa onunla ilgilenip, iyi gelecek için çalışmak gerek.

Taşın altına elinizi attığınız zaman göreceksiniz ki, savaşın iyisi; barışın kötüsü olmaz.

"Ya hep birlikte kardeşlik ya hep birlikte kölelik"

hakkarealy

kürt sorunu diye bir sorun yok öncelikle bunu idrak ediniz...

Terör sorunu var ve bu sorunun kaynağı kürtler değildir bu sorunun kaynağı kürtlerden beslenmiyor bu sorunun kaynağı dışardan besleniyor.

Yok diyorsanızki eğer ortadaki terörün nedeni kürtlerdir kürtler bölücüdür pkk lıdır ,o zaman söyleyin ona göre tatışalım...

"Terör" kelimesi, yeni yüzyıl efendilerinin korkuluğudur. Amerika'da keşfedilmiş, şekil verilmiştir. Asıl şekli "directoire"dir ve "yönetmek" anlamını taşır. Severek ve isteyerek onlara boyun eğmemiz sağlanır. Silah sanayisi geliştirilir, her şeydeki söz hakkınız alınır. Türkiye gibi Afrika'nın belli başlı sömürge ülkelerinde ayrıca Irak ve Afganistan gibi Müslüman ülkelerde boy gösterir. Bir toplum daha güzel şekilde korkutulamaz. O kelimeyi kullanarak, size her şeyi yaptırabilirler. Ki yaptırıyorlar.

hakkarealy

Terör sorunu var ve bu sorunun kaynağı kürtler değildir bu sorunun kaynağı kürtlerden beslenmiyor bu sorunun kaynağı dışardan besleniyor.

Yok diyorsanızki eğer ortadaki terörün nedeni kürtlerdir kürtler bölücüdür pkk lıdır ,o zaman söyleyin ona göre tatışalım...

dağlardakiler kürtmü türkmü yoksa amerikalımı

aslında türk sorunu var galiba türkiyede

herşeyi türklerin üzerine kurgulanmış

zira geri kalmamızın sebebi belkide bu arabı lazı kürdü okula gitmek için önce türkçeyi

öğrenmesi lazım daha sonra okuma yazmayı

böyle bir öğrenciden nasıl başarı beklenir

hakkarealy

çok doğru söylüyorsun kaçınız terör örgütünün finansörlerini az çok biliyo?

terör örgütünün finansörleri başka israil amerikadır ardından da avrupa birliği ülkeleri gelir.

zamanında sevr de yapamadılar, şimdi kürt sorunu diye bişey çıktı.

tayyip diyarbakırı istiyo çünkü amerika tayyibi BÜYÜK ORTADOĞU PROJESİ eşbaşkanı seçti. şimdi öncelik kürt sorununu( ! ) çözmek. ardından amerikanın iradesi altında oluşacak kışkırtmalar sonucu özerklik verilecek ve sözde kürt halkı bağımsızlığına kavuşacak. amerika sadece BÜYÜK ORTADOĞU PROJESİni gerçeklerştirmek istiyo ve bunun tek bir yolu var şu anda, o da sadece gündem oluşturmak için yapılan kürt açılımıdır.

dağlardakiler kürtmü türkmü yoksa amerikalımı

aslında türk sorunu var galiba türkiyede

herşeyi türklerin üzerine kurgulanmış

zira geri kalmamızın sebebi belkide bu arabı lazı kürdü okula gitmek için önce türkçeyi

öğrenmesi lazım daha sonra okuma yazmayı

böyle bir öğrenciden nasıl başarı beklenir

bu kadar saçma birşey duymadım.... iyi o zaman hazır dilleri bölmüşken toprağıda bölelim tam olsun... bu topraklar için nasıl kan aktı biliyormusun sen?

"Terör" kelimesi, yeni yüzyıl efendilerinin korkuluğudur. Amerika'da keşfedilmiş, şekil verilmiştir. Asıl şekli "directoire"dir ve "yönetmek" anlamını taşır. Severek ve isteyerek onlara boyun eğmemiz sağlanır. Silah sanayisi geliştirilir, her şeydeki söz hakkınız alınır. Türkiye gibi Afrika'nın belli başlı sömürge ülkelerinde ayrıca Irak ve Afganistan gibi Müslüman ülkelerde boy gösterir. Bir toplum daha güzel şekilde korkutulamaz. O kelimeyi kullanarak, size her şeyi yaptırabilirler. Ki yaptırıyorlar.

Dediğine göre Terör yapay bir kavram doğal olarakta terörde yoktur teröristte yoktur öylemi?

apoo neci oluyor terörist değilmi? pkk ne yapıyor? gülmü dağıtıyor?

kürt açılımı kürt açılım diye diye politik oyun oynamanın anlamı yok türkiyede dogunun da batı gibi kalkınması yatırım yapılması saglanmadıkça kürtçe yayınmış kürtçe egitimmiş bunların hiçbiri ordaki terör sorununa dogu sorununa çare bulmaz hatta her şeyde olduğu gibi türkiye bunu yine yanlış olarak kullanır teröre destege dönüştürür. Türkiye türkündür diye bir yazı vardı orda haklı bence ama türkiyede yaşayan türk kökenli vatandaşlarımızada sormak istedigim birşey var kendi kültürlerine örf ve adetlerine sahip çıkmayıp arap kültürüyle boyanmış bir türk ne kadar türkdür. bu vatan için türk kökenliler kadar bu ülke için ataları canını vermiş birçok kürt ünde ermeninide hakkı vardır ancak bu ülkeyi bölmek isteyen türk olsun ermeni olsun kürt olsun kimsenin gücü yetmeyecektir. biz bir bütünüz bu bütünlüğü kışkırtmalarla terörle saldırılarla bölmeye çalışan her yılanın kafası ezilecektir elbette

Geri