AnaToLiaN
MeCCaH
devlet malına zarar vermek protesto değildir hayinliktir...
ımf yi başımıza saran yönetime oy verirsen
camında kırılır
kapında kırılır
ımf yi başımıza saran yönetime oy verirsen
camında kırılır
kapında kırılır
imf'yle bizi tüm zamanların en büyük girdapına sokan benim oy verdiğim tayyip bey beğil senin oy verdiğin yada verdiğini tahmin ettiğim sayın ecevit'tir
hemen nasılda sıyırıyorsun değilmi
İşte Fark burada. Başbakan çıkıp bir konuşma yapar. Herkes istediği yerden anlar.
Oysaki Başbakanın söylemek istediği farklı bir şey.
Başbakan bunu açıktan söylese dini alet ediyor diye etiketlenir. Açıktan söylemese başka yerlere çekilir. Ne olacak bu ülkenin hali.
gerçekler acıdır
sıyrılmama gerek yok
bu ülkeye IMF yi sokan
MENDERESTİR
Konudan çok farklı yerlere saptığının farkında mısın bilmiyorum.Konuda verilen yazı IMF ye karşı SÖZDE protestolarla ilgiliydi.Ama sen IMFnin tarihçesine girmeye kalkışmışsın resmen
Lütfen konudan sapmadan ve birazcık daha sağduyuyla yorum yapalım![]()
Aslında iyi gitmeyişinin bir nebze sebebide yazarın düpedüz kendisidir ancak bunun farkında olmadan satırlarını döşediği bariz belli.
Ülkemde yeni açılımlar kamuya mal olmadan basın tarafından telef edilip halka öyle sunulduğu içindir bu olumsuz kanaat
Siz o açılımı yerden yere vurun ''Daha tam ne olduğunu bilmeyen yazarlar bile'' ondan sonra çıkıp yazı hazırlayın
iyi gitmedi gitmiyor gitmez diye.
Şartlanmalar olmadan,tam olarak göremeden sırf muhalefet olsun diye yapılan bu haykırışlar ülkemi daha çok zedelemekte.
Bir bakın bakalım ne imiş ne değilmiş ne demek istenmiş amaç ne neden ortaya çıkmış
Ondan sonra eleştirel yazılarınızı yazın saygımız sonsuz.
Dereyi görmeden paçayı sıvayan basın,medya kuruşuşlarımız işi biraz daha profesyonelce yapsa
hem memleketimiz hemde vatandaşımız açısından daha faydalı olacaktır.
Eleştiri sevilir ancak muhalifleşme asla olmamalı
bu yazdıklarını birde ters yüz edelim bakalım nasıl duruyor.
"ülkemde yeni açılımlar kamuya mal olmadan bir takım yazarlar tarafından parlatılır yüceltilir içinde ne olduğu bilinmeden. onun içindir halkımın bu açılımlara dört elle sarılması. açılım yapacak olanlara tuttuğu alkış.
sırf birlerine ve ya biyerlere yaranmak için sadece yardakçılık yalakalık olsun diye ne olduğunu tam bilmeden yapılan bu alkış kıyamet vatanımı yüceltmekte(!)
içine bakmayın. ne olup ne olmadığı önemli değil. alkışlayın yeter.
dereyi görmeden paçayı sıvayanlar ve bizi omuzlarına alıp karşıya geçirenler. sizler bu trene bineceksiniz. ötekiler trenin dışında kalacak.
eleştiri olmaz. varsa yoksa kraldan çok kralcı olmak."
bence senin baktığın taraftan öyle görünüyords benim baktığım taraftanda aynen böyle görünüyor. aslında dediğin doru. içinde ne var ne yok bilinmeden eleştiriliyor. ama aynı şey içinde ne var ne yok bilinmezken alkışlanıp göklere çıkarılması içinde geçerli değilmi?
ama suç hep nalıncı keserindedir.
çünkü hep kendine yontar.
en tatlı şey paradır dostum... din iman tanımaz...
Açılım öldü ölecek değil, açılım çöküntünün baş mimarı oldu..
Daha tün şehit verdik, bir gün önce yolalrda kamynlar durduruldu yakıldı yıkıldı.. Neyin açılımından bahsediyorsunuz. Rant açılımı mı.. Bir tek o sağlam gidio AKP cephesinde..
ben hep ermeni olmak istemiştim
olamıyordum
artık açılım oluyor
artık ben ermeni
sen kürt olabilirsin