Demokratik Açılım [ Tek Başlık ]

bu şaşkınlıkla bunlar birde iktidar olmak istiyor

Telefon kapatmasını bilmeyenler bunlar

gece yasısı oy verdikleri yasayı sabah "Biz uyuyorduk" gerekcesiyle mahkemeye götürüp iptal davası açanlar bunlar

hangi birini saysak

Köpeğin adamı ısırması haber olmaz,adamın köpeği ısırması haber olur

CHP nin milli menfaatleri gözeten bir duruşu desteklemesi anormal birşey,haber değeri taşıyan bir vaka olurdu

CHP nin PKK yı alkışlaması zaten tabiatları gereği

Adamlar otomatik pilota bağlamışlar atatürk lafını duydumu alkışlıyolar
CÜmle içersinde atatürk nasıl b konumda kullanılmış umurlarında değil.
Tam tribün partisi.

2004 seçimlerinde PKK nınpartisi ile seçim ittifakı yapan CHP nin Ankara Belediye Başkanı adayı

Murat Karayalçın için Baykal ın "Karayalçının aday listeleri İmralı dan geliyor" demiştir

sanki kendisi çok farklı

Baykalın 1990 lı yıllardaki sıra arkadaşı da Şuan PKK nın avrupa sorumlusu

kendi geçmişleri böyleyken birde başkasına çamur atmazlar mı

biz henüz PKK nın partileri ile omuz omuza miting yapacak

onlarla seçim ittifakı yapıp mecliste aynı sıralarda oturacak

kürtlerin ayrı devlet kurmasını bile savunubilecek(CHP li Kemal Anadol)

açımlarınıza taaaa 10 yıl değil 100 yıl geçse yetişemyiz

2004 seçimlerinde PKK nınpartisi ile seçim ittifakı yapan CHP nin Ankara Belediye Başkanı adayı

Murat Karayalçın için Baykal ın "Karayalçının aday listeleri İmralı dan geliyor" demiştir

sanki kendisi çok farklı

Baykalın 1990 lı yıllardaki sıra arkadaşı da Şuan PKK nın avrupa sorumlusu

kendi geçmişleri böyleyken birde başkasına çamur atmazlar mı

Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir. Senin yorumlarda değişimin kendisi..
ErtuğruL arama "sıra arkadaşı" 1500 sonuçtan biri gösteriliyor =)

İmralı' daki domuz çok moda olda son günlerde..

Ya bir yerlerde yanlışlık ya da birileri yanlış

Arkadaşım, HER MİLLİYETÇİ MHP'Lİ DEĞİLDİR; HER MİLLİYETÇİ ÜLKÜCÜ DEĞİLDİR.

Sana örnekle sormak istiyorum, yanlış anlama suçlamak için değil. Empati kur;
Senin yaptığın bir hatayı bütün sülalene mal etmek doğru mudur? Bu senin hatandır. Senin suçundur. Amcanın teyzenin yada bütün akrabalarının ne suçu olabilir senin yaptığın hatadan dolayı. Birkaç kişi yüzünden Ülkücülerin hepsinin böyle bilinmesi çok kötü.Ayrıca Ülkücü terbiyesi; kabul ediyorum şimdiki nesilde eskilere nazaran yok.

Adam kayırmaya gelince; Akp liler de kesinlikle adam kayırmaz, gerçekten işe ihtiyacı olan insanlar akp ye üye değilse işe alınmaz taşeron firmalarda. Neden; Çünkü akp il başkanları ihaleye girecek insanlarla ilk muhatap olan ve işe gireceklerin örneğin 50 kişisinden 30 unun listesini hazırlayanlardır. Bu liste işe alınacaksa ihale tamam. Bende çok çok iyi biliyorum bunu.:thumbdown:

dostum sana aynen katılıyorum akp ninde bir farkı yok çünkü ülkemizde bir zihniyet aynıdır oda başa gelenin yemesi gibi ben burda akp yi savunmadım savunmamda ben sadece şahit olduğum şeyi söyledim.yanlış anlaşılmasın.

Bu arada Tuncelili Kemal Almanya da kimlerle nerede ve kimlerle görüştü?

sahi şimdi hatırladım Tuncelili Kemal değilmiydi kocası dağda olan DTP li kadın vekille 5 çayı içip kek pasta yiyen

eee nede olsa bölgesel bir yakınlık var olacak okadar canımmmm

ooo siz hala oralardasınız... yav sizin yüzünüze tükürse çok yaşa diyeceksiniz... kaç defa susturdu bu konuda ama tabi.. bu kemal yalandaroğlu (!)demi... :)

Ayrıca Ben Senin Şu Kemal Anadol Sözünü Araştırdım Hiç bir Gazetede Yazmıyor.. Yoksa Vakit'in Ve Zamanın Tozlu Raflarından Bir Küçük kelime mi :durdurun:durdurun

Sen Altını Çize Çize Sayın Öcalan Diyecen.. Ona Karşı Çıkmıcan Ama Buna Karşı Çıkan...

Ne Kadar Sevmesemde Bahçeli'nin Sözü Aklıma Geldi.. Bir Kaç Kez Sayın Öcalan Diyen Gazeteciye.. "Başbakan Bile Demiş Sen Demişsin Ne Fark Eder" :goz:

sen googledan araştırma yapmasını bilmiyorsan ben neyapayım Kemal anadol yaz partisi neden kapatıldı yaz onlarca sonuç çıkar

ooo bu neyaaa herşeyi bizmi söyleyeceğiz

CHP'li Anadol'un partisi bakın neden kapanmış! haberi Siyaset haberleri Haber7 haber7.com - Güncel Haberler, Son dakika haberleri - Bu noktada haber var

Birtek Bunda Çıktı :durdurun:durdurun:durdurun

Yav Ben Ne Diyeyim Size Bravo Yani bravo... :) başka bi yayın sitesi haber sitesi göstersene kanal 7'nin haricinde.. :)

Ben Zaten Önceki Post'umda yazdım demi.. onlar haricinde söyle diye... :)

Bence Bi EksikLik Var.. Tayyip Gibi BinLerce Mehmetcigimizin öLümüne Sebep oLan ŞerefsizLerin Başına [ ÖcaLana ] Sayın Demedigi İçin,Ve Vatanı İçin Gözünü Kırpmadan Şehit oLan MehmetcıkLerımıze KeLLe Demedigi İçin Deniz BaykaL Gerçekten SuçLu.. AnLayana ;)

Diyene bak...

Söyleyecek sözü yok.Kaynak eleştirisi yaparak topu taca atmaktan başka bişey yapmıyo

Kaynak eleştirisi yasak.Modlar göreve:durdurun

senin kaynak eleştrin mi var... Bu konun Kaynağı belli Ama Konu Kaymış Nereler'e.. Tabi Sözünüz Olmayınca İftira'ya Devam Bravo Doğru Yoldasınız... :goz:

Geri