cz5
New member
yanlışlık olmuştur yada dalgınlık
o kadarda değil
o kadarda değil
İyi anlamamışlar anlayan Açılımcı oluyor =)
2004 seçimlerinde PKK nınpartisi ile seçim ittifakı yapan CHP nin Ankara Belediye Başkanı adayı
Murat Karayalçın için Baykal ın "Karayalçının aday listeleri İmralı dan geliyor" demiştir
sanki kendisi çok farklı
Baykalın 1990 lı yıllardaki sıra arkadaşı da Şuan PKK nın avrupa sorumlusu
kendi geçmişleri böyleyken birde başkasına çamur atmazlar mı
Arkadaşım, HER MİLLİYETÇİ MHP'Lİ DEĞİLDİR; HER MİLLİYETÇİ ÜLKÜCÜ DEĞİLDİR.
Sana örnekle sormak istiyorum, yanlış anlama suçlamak için değil. Empati kur;
Senin yaptığın bir hatayı bütün sülalene mal etmek doğru mudur? Bu senin hatandır. Senin suçundur. Amcanın teyzenin yada bütün akrabalarının ne suçu olabilir senin yaptığın hatadan dolayı. Birkaç kişi yüzünden Ülkücülerin hepsinin böyle bilinmesi çok kötü.Ayrıca Ülkücü terbiyesi; kabul ediyorum şimdiki nesilde eskilere nazaran yok.
Adam kayırmaya gelince; Akp liler de kesinlikle adam kayırmaz, gerçekten işe ihtiyacı olan insanlar akp ye üye değilse işe alınmaz taşeron firmalarda. Neden; Çünkü akp il başkanları ihaleye girecek insanlarla ilk muhatap olan ve işe gireceklerin örneğin 50 kişisinden 30 unun listesini hazırlayanlardır. Bu liste işe alınacaksa ihale tamam. Bende çok çok iyi biliyorum bunu.:thumbdown:
sahi şimdi hatırladım Tuncelili Kemal değilmiydi kocası dağda olan DTP li kadın vekille 5 çayı içip kek pasta yiyen
eee nede olsa bölgesel bir yakınlık var olacak okadar canımmmm
sen googledan araştırma yapmasını bilmiyorsan ben neyapayım Kemal anadol yaz partisi neden kapatıldı yaz onlarca sonuç çıkar
ooo bu neyaaa herşeyi bizmi söyleyeceğiz
ooo siz hala oralardasınız...
Diyene bak...
Söyleyecek sözü yok.Kaynak eleştirisi yaparak topu taca atmaktan başka bişey yapmıyo
Kaynak eleştirisi yasak.Modlar göreve:durdurun