Demokratik Açılım [ Tek Başlık ]

Burda komedinin hası varmış
Üyeye bak sen işine gelmedimi chp genel başkanını chpli olarak görmeyebiliyor.
Bu klavyenin başına geçmeden evvel ne kokluyosa ....
Yarasın aslanıma diycem ama
Yaramamış.

TuğяuL;4712932' Alıntı:
CHP lideri Baykal seni ilgilendirmeyebilir ama beni

ilgilendiriyor Çünkü CHP nin değişmez ,değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif dahi edilemez

Genel Başkanı.

CHP nin çaycısından bahsedersek ozamn dersin beni ilgilendirmez

Ya Sen Kimsin Ya.. Ben CHP'li biri Olarak Nefret Ediyorum Sövüyorum...Seni Neden İlgilendiriyor Çünkü.. Onu Yıkamıyorsunuz.. Ben Ne Kadar Nefret Etsemde Ne Kadar Bela Okusam'da yıkamıyorsunuz Bu Bir Gerçek...

Evet Değişmez,Değiştirilmez... Yarın Bir Bakmışsın O Hani ETÖ Yok Mu Herşey'i Üstüne Yıktığınız...Onu Tak İndirir Ne Malüm.. :goz:

Yaramamış.

Evet Postlarımı Takip Etmeyen Otçu Tarikatçilerden Biri Daha... :durdurun:durdurun:durdurun

Yaramamış.

geneli böyle kural şu

iyiyse ben biz bizler

kötü ise o bu onlar

daha nasıl açıklanırki başka

Ya Sen Kimsin Ya.. Ben CHP'li biri Olarak Nefret Ediyorum Sövüyorum...Seni Neden İlgilendiriyor Çünkü.. Onu Yıkamıyorsunuz.. Ben Ne Kadar Nefret Etsemde Ne Kadar Bela Okusam'da yıkamıyorsunuz Bu Bir Gerçek...

Evet Değişmez,Değiştirilmez... Yarın Bir Bakmışsın O Hani ETÖ Yok Mu Herşey'i Üstüne Yıktığınız...Onu Tak İndirir Ne Malüm.. :goz:

Evet Postlarımı Takip Etmeyen Otçu Tarikatçilerden Biri Daha... :durdurun:durdurun:durdurun

Fikir beyan edebilmek yerine asenavari kıvırışlarla olayı başka boyutlara çekişine hayran kaldığımdan teşekkür ettim aslanparçası sana kıymetini bil çerçevelet odana as.

Postlarını takip etmek(=
İnş. iki ciddi mesajı arka arkaya beyan edebildiğin günleri görürüzde bişey yerine koyup yorum yaparız.
Ama şu halinle baya bi yolun var

Fikir beyan edebilmek yerine asenavari kıvırışlarla olayı başka boyutlara çekişine hayran kaldığımdan teşekkür ettim aslanparçası sana kıymetini bil çerçevelet odana as.

Postlarını takip etmek(=
İnş. iki ciddi mesajı arka arkaya beyan edebildiğin günleri görürüzde bişey yerine koyup yorum yaparız.
Ama şu halinle baya bi yolun var

http://www.hackhell.com/serbest-kursu/623540-buyrun-gelin-ama-kamera-kayda-alsin.html#post4700293

akp döneminde akpliler hariç, muhalefet olan herkesin, fotoğraf ve kamera kayıdı alınıyor.biraz da tayyip kayıt altına alınsın.

:Durdurun:Durdurun:Durdurun

Dalga Geçiyorsun Galiba... Ne Kadar Nefret Etsemde.. Yıllardır Bağrıyor Baykal Çık Karşıma Tv'de Tartışalım Diye Çıkmazken Böyle Olmucak Dua Amin Diyen Bir Başbakan Ve Şakşakçıları Çıkacak Ha Ya Dalga Geçiyorsun Ya Da... Neyse :)

Çok Eskilere Gitmem'e Gerek Yok..=))

Buyrun Bir Söz'üm...

evet Kıvrak Biriyim... Çok Güzel Rezil Ederek Kıvraklığımı Gösteririm.. Ben Sözlerimin Arkasındayım Ya Siz ???

Bu Yahudi taktiği. Yahudilerde gittiği ülkelerde yaşayabilmek için o ülkenin tüm maddi ve manevi değerlerinin bir numaralı taraftarı kesilirler.. her insan kendi milliyetine bağlıdır Onu kimseye dikte etmeside gerekmez. Ama bizim Ülkemizdeki bazı yobazlar kendi oluşumlarını başkalarına dikte etmete çalışıyorlar. Bu dinin temel öngörüsünede aykırıdr Kimse kimseye ırkçılık yapamaz.

İktidar ak dediğinde durum ''neyi gösterirse göstersin''
Hatta ve hatta ''kendi taban ideolojilerine aykırı dahi olsa'' Baykal Kara demeye devam ederse
o 70 küsür yıllık ömrü iktidar görme onuruna asla erişemeyecektir..

Konuya gelirsek alta imzamı atarım...

kimileri icraat yapıyor kimileri ise laf yapıyor.türkiye bu hamleleri yaparken baykal ve bahçeli hep bağırdı çağırdı ama kervan yürüdü.onlara rağmen yürüdü.

Bu kadar pişkinlik muhalefetde de olsa onların kervanı da yürür. Ama pişkinlik yok işteeee,

neye gülüyorsun hala gülmeye yüzün var demekki.muhabir dilde söylemiş sayın diye sayın bahçeli onu asıl sayın yapan sizsiniz.onu ipten kurtaran belgenin altına imza atarkende gülmüşmüydün.hiç elin titremişmiydi diycem ama nerdeeeeeeeeeee.

Sizin gibi at gözlüğü takanlara laf anlatacağımıza, Deveye hendek atlatırız. Neyin neden olduğunu bilmeden konuşuyosunuz. Laf olsuuuuuun torba dolsun.....

Asgari ücretle çalısan bir kişi bir aile geçindirdiğini varsayarsak her aile ferdine 1 günde 1 simit düşüyor.Daha acı birşey var mı?
bana asıl problemi anlat, eğitime ayırdığın bütçe ile okulların hademe tutamayıp velilerin temizliğe gittiğini anlat.işsizliği anlat. 10 sene para harcayıp ünüversite bitirip kpss de 1. Olup atanamayanları anlat.

60.000 kadın genelevinde çalışabilmek için vize kuyruğuna girmiş..

Gençler iş bulamıyor,bu yüzden evlenemiyor.Ahlaki patlama zaten malum..Sosyal patlama yakındır..
En son hangi bakanın oğlu da tekel genel müdürlüğüne atandı? bir kaç hafta önce
Fatholding in gemileri Atv medya gurubu, Hails toprağın malları,petrol ofisi vs. vs. bu ülkede kimlere peşkeş çekildi

Sen önce bunları anlat da hep beraber çıkalım dev olalım

Yüzsüzlüğe bak, utanmasa Türkiyede Türk olmadığını iddaa edecek .

Türklüğe ve Türkçülüğe sataşan yahudi sorosun aydınları ne hikmetse açılım açılım diyerek dolaşıyor. Daha geçenlerde ermenilerden özür dileyen bu aydınlarda eğer yüz olsa gelip Türklüğe bulaşmazlardı.

Zaman değişti, hainlik doktora mastır yaptı profesör oldu , aydın hainler eskiden çok azdı şimdi çok azdılar...

demek ki insanların dilleri sürcebiliyormus

dil sürçmesinde bir kelimeyi hatalı teleffuz edersin, akıl sürçmesinde ise karanlık zihniyet ortaya çıkar.

Bu kadar pişkinlik muhalefetde de olsa onların kervanı da yürür. Ama pişkinlik yok işteeee,

pişkinliğin dik alası muhalefette malesef.kaç kez halk tokat vurdu bunlara bazıları istifa etti sonra geri döndü.halk tekrar tokat vurdu bunlar yine döndü bu pişkinlik değilde nedir.bugüne kadar bu muhalefetten tek bir konuda bir çözüm önerisi duydunuzmu ben duymadım.fakat ekranlar başında külhanbeyi gibi bağırıp duruyorlar ve ancak ortamı gerip işleri içinden çıkılmaz hale getiriyorlar.

Teslim’iyet töreni

Teslim’iyet töreni

PKK’lıların memlekete gelişi, tüm yurtta, dış temsilciliklerimizde ve KKTC’de törenlerle kutlandı.

Terörist olmadıkları, olsa olsa terörişko oldukları açıklanan PKK’lılar, sınır kapısına serilen kırmızı halı üzerinde, protokol tarafından, çiçeklerle karşılandı.

Yetkililerin, gözyaşlarıyla birbirlerine sarılarak, çak yaptıkları görüldü. Giriş işlemlerini önceden hazırlamayarak, 4 saniye beklemelerine sebep olan memur, görevden alındı, mağdur PKK’lılardan özür dilendi, araya Ahmet Türk girdi, tatsızlığın büyümesini önledi, Ahmet Türk’e teşekkür plaketi verildi. Bando eşliğinde üstü açık arabaya bindirilen PKK’lılar, resmi geçit kortejine katılarak, halkı selamlaya selamlaya Silopi’ye girdi. Temsili karakol baskınının gerçekleştirildiği törenlerde, temsili bir askerin, tahta tüfekle sağa sola ateş ediyormuş gibi yapması, coşkuya gölge düşürdü. Divan-ı harbe verilen askerin, akli dengesinin bozuk olduğu ortaya çıktı. 25 atletin İmralı’dan getirilen toprağı PKK’lılara sunmasının ardından, güzergâh üzerindeki devlet dairelerine molotof atıla atıla, Vilayet Konağı’na geçildi. Makam aracını PKK’lılara tahsis ettiği için yürüye yürüye gelen Vali’nin kapıda karşılamaya gecikmesi, PKK’lıları tek başına karşılamak zorunda kalan ABD Elçisi tarafından skandal olarak nitelendirildi. Sinirlenen elçi, “Bu memleketin sahibi yok mu kardeşim, her şeyi biz mi yapacağız” diye bağırdı, araya Emine Ayna girdi, tatsızlığın büyümesini önledi, ona da teşekkür plaketi verildi.

* * *

Karayoluyla Diyarbakır’a giden PKK heyeti, oradan, havayoluyla Ankara’ya geçti. Ancak, bu seyahat için, başbakanlığa yeni alınan 18 koltuklu DAP uçağının tahsis edilmesi, krize sebep oldu. PKK’lıların “Sıkış tepiş olacağını bilseydik, gelmezdik” diye yakınması üzerine, derhal 40 koltuklu Ana uçağı tahsis edildi. Bu bekleme sırasında VIP’te yürekleri ağızlara getiren bir sabotaj girişimi yaşandı ve “Türk” kahvesi ikram edildi... Irkçı muameleye maruz kaldıklarını söyleyen PKK’lılar, “Kalkın, dönüyoruz Kandil’e” dedi. Allah’tan Sırrı Sakık devreye girdi, “Espresso olmadığında ben bile Türk kahvesi içiyorum” diyerek, tatsızlığın büyümesini önledi. Faşist garson gözaltına alındı.

Sırrı Sakık’a da teşekkür plaketinin yanı sıra Beluga havyarı takdim edildi.

* * *

Başkent’e inen PKK’lılar, gündüzdü ama havayi fişeklerle karşılandı, deve kesildi, nazar değmesin diye alınlarına sürüldü, TOKİ’nin hediyesi dubleks dairelerin anahtarları hediye edildi. Limuzinlerle TBMM’ye geçen PKK’lılar, önce, Meclis Lokantası’nda AB büyükelçileriyle basına kapalı yemek yedi, sonra, DTP grup toplantısına katıldı; Şeş TV’nin yanı sıra, Roj TV’den de naklen yayınlandı. Ayak altında dolaşmasınlar diye, CHP ve MHP grup toplantıları iptal edildi, “Çok istiyorsanız gidin orada yapın” denilerek, ilk meclis tahsis edildi.

* * *

PKK’lıların yarın İstanbul’a geçmesi, Savarona’yla Boğaz turu atması, akşam da Çırağan Sarayı’nda gazetecilerle yemek yeyip, topluca Reina’ya gitmeleri bekleniyor.

KAYNAK: Teslim’iyet töreni - Yılmaz ÖZDİL - Hürriyet

‘Kahramanlarımıza’madalya takalım

TERÖRİSTLER kahraman gibi dönüyor, bir madalya takmadığımız kaldı galiba’ diyor hukukçu okurumuz.

Ama biz de konunun öbür yanına bakalım.

“PKK ile ne şekilde olursa olsun organik bir ilişkiye girmiş olan kişi, Ceza Yasası, Terörle Mücadele Yasası ve diğer yasalar bakımından ağır cezalık suç işlemiş sayılır.

TCK 221. Madde hükümlerine sığınmak ve serbest bırakılmak, bu maddeyi hangi kanunsuz eyleme iştirak ettiği belirsiz teröristlere seyyanen uygulamak, kanunsuz eyleme hukuki kılıf uydurma çabası olup, kanunların uygulanmasından peşinen feragat etmektir.

Bu uygulama aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti’ne ve vatandaşlarına karşı sayısız suç işlemiş bu kişiler hakkında fiili bir af çıkarma sonuçlarını doğuracaktır.

Sadece bu örgüt mensupları hakkında çıkarılan af, halen hüküm giymiş veya yargılaması süren kişiler aleyhine bir uygulama olup, Anayasa’nın eşitlik ile ilgili hükmünün ihlalidir.

Türkiye bir hukuk devleti ise bu uygulamanın, İmralı’dan ‘talimatlandırıldığı’ iddiası karşısında, hangi yasama tasarrufu veya hangi idari tasarruftan kaynaklandığı sorusu cevaplanmak zorundadır.

MGK’NIN KARARI NEDİR

Bu tasarrufun kaynağı, Milli Güvenlik Konseyi ise (ki öyle olmalıdır), ilgili karar açıklanmalıdır.

Demokratik açılım adı altında, şimdi bu suçları işleyenler, Kandil, Mahmur ve Avrupa’dan gruplar halinde (bunlara bir de barış grubu diyorlar, gelmiş geçmiş en kanlı terör örgütünün mensupları, destekçileri, silah insan, uyuşturucu kaçakçıları) Türkiye’ye dönüyorlar, sınır kapılarında DTP’nin organizasyonu ile karşılanıyorlar. Sınır kapısında göstermelik bir sorgudan sonra, serbest bırakılacaklar ve muhtemelen, salı günü Meclis’e giderek DTP grup toplantısına katılacaklar ve devletin en yetkili organlarına, tavsiye ve taleplerini bildirecekler (adeta nasıl barış yapılacağının şartlarını dikte edecekler)...

Bu şartlarda bir dayatma eğer kabul ediliyorsa, şehit mezarlarının başında dalgalanan bayraklar yarıya indirilmelidir.”

KAYNAK:
‘Kahramanlarımıza’madalya takalım - Yalçın BAYER - Hürriyet

Alkışladığınız Mehmetçik Değil Eli Kanlı PKK'lıdır

dwuzgm.jpg

Alkışladığınız Mehmetçik değil PKK'lıdır

MHP lideri Devlet Bahçeli MHP grubunda çok sert konuştu...

MHP lideri Devlet Bahçeli parti grubundan gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuyor. Bahçeli konuşmasında şunları söyledi..

AZERİLER'E BAYRAK UYARISI

Azerbaycan'da Şehitlikteki Türk bayraklarrının kaldırılması Anadolu Türklerini derinden üzmüştür. Buradan Azarbaycanlı kardeşlerime sesleniyorum. Hükümet Ermenistan'la ilişkileri iyileştirmek için Azerbaycan'ı gözden çıkardı. Protokol ile Azerbaycan kandırıldı. Hükümetin Ermenistan'la yakınlaşması bizleri üzdüğü gibi sizleri de üzmüş olabilir. Türkiye AK Parti'den ibaret değildir. Bugün varlar yarın yoklar. Türk milleti Azerbaycan halkının yanındadır. O Ay yıldızları şehitliğie diken AKP zihniyeti değildir. Başta Sayın Cumhurbaşkanı Aliyev olmak üzere tüm Azerbaycanlı kardeşlerimizde bu vahim hatayı telafi etmelerini talep ediyorum. Türklüğün tam bir dayanışma ile hareket etmesi MHP'nin iktidarı ile çözülecektir.

ERDOĞAN'A TÜRKEŞ CEVABI

Başbakan Erdoğan'ın geçtiğimiz hafta Bahçeli'ye Cumhurbaşkanı Levon Ter Petrosyan ile MHP’nin eski genel başkanı merhum Alparslan Türkeş arasındaki görüşmeyi hatırlattı. Bahçeli bugün Erdoğan'a cevap verdi. Türkeş'in Ermen girdiği yanlış yolda Merhum Türkeş beyin fikirlerine sığınmış olması hepimizi memnun etti. Erdoğan'ın Türkeş beyin fikirlerini izlemesinde fayda vardır. Madem ki Ermenistan'la ilişkilerde Türkeş'i takip ediyor, onurlu duruş, Türklük konularında da takip etmesini tavsiye ederiz. Şu sözlerini de hatırlatıyoruz: Burası Türkiye'dir. Köyümüz, kentimiz neresi olursa olsun Türkiye'dir. Türkiye'de yaşayan herkesin aşireti, etnik kökeni ne olursa olsun hepsinin adı Türk'tür.

DAĞDAN İNEN PKK'LILAR

Kurulduğu ilk günden beri PKK terör örgütü şiddete ve teröre başvurmaktadır. Teröristlerin yok edilmesi için çok sayıda şehit verildi, çok para harcandı. Geride kalan yılalrın acı bilançosunu tekrarlayacak değilim. Ancak yıllardır süren bu eylemlerin küresel aktörlerini, tarihsel köklerini ve emellerini dikkate almadan yapılacak analizlerin doğru olmadığını düşünüyorum. AKP hükümeti Türkiye'nin kırmızı çizgilerini tamamen silmiştir. Türkiye artık başkalarının kırmızı çizgilerinde ilerliyor. Başa geçirilen çuvallar unutuldu. Açılım projesi yabancı ülkelerin bir dayatmasıdır. Son günlerde sözde açılım adı verilen süreçleri de küresel politikalar çerçevesinde değerlendirmek doğru olacaktır. MHP her konuda uyardı. Ancak bugünkü gelişmelere baktığımızda gelinen nokta acı vericidir.

GELENLER NE HACILAR NE DE MEHMETÇİKLERDİR ELİ KANLI TERÖRİSTLERDİR

Tüm kortejler halinde sınırlarımızdan giren üniformalı teröristlerin çaresiz insanlar olduğunu söylemek mümkün değil. 99'da teslim olanlar doğruca adelete teslim edilmişti. Oysa bugünkü AKP hükümetinin Kandil'le kurduğu ilişki bu sonucu doğurdu. Dikkat buyurunuz alkışlarla karşılanan mekkei mükerremeden dönen hacı kafilesi değildir, ya da ekmek derdi için gittikleri yabancı ellerden dönen gurbetçiler de değildir, askerden dönen mehmetçik hiç değildir. Bunlar ellerine şehitlerin, bebeklerin, binlerce vatandaşımızın kanı bulaşmış hain teröristlerdir. Teslim olmak için değil de imralı canisinin isteğiyle gelmişlerdir.

AKP PKK'YA TESLİM OLMUŞTUR

Hükümetin açılım adını verdiği rezalete destek verenlere soruyorum, gelenlerde bir teslimiyet ve pişmaniyet, bir suçluluk duygusu, bir mahcubiyet var mıdır? Dün yaptıklarını yarın yapmayacaklarına dair bir terbiye, bir islah hali var mıdır? PKK Türkiye'ye değil, AKP PKK'ya teslim olmuştur, durum bundan ibadettir.

BU MANTIKLA KURTULUŞ SAVAŞI KAZANILAMAZDI

Elbette terör son bulmalı, vatandaşlarımız huzur bulmalı. Ancak elinde silahlarla ülkemizi tehdit eden teröristlere tüm istediklerini silahsız çözme imkanı vermek dünyada eşi benzeri görülmemiş bir uygulamadır. Bu mantıkla ne Çanakkale savunulabilinirdi, ne Kurtuluş Savaşı kazanırdı.

TÜRKİYE'NİN GURURU AKP ELİYLE YOK EDİLMİŞTİR

Açılan, saçılan ve sınırları gevşetmekle uğraşan AKP hükümeti işi ülkemizini güvenliğini zarara sokmaya kadar getirmiştir. Açılımların dağılmayla sonuçlanacağını görememektedirler. Akıl tutulması halindeler. Türkiye'nin gelecek perspektifi zedelenmektedir. Sırnaşık ve tavizkar siyaset uygulamaları Türkiye'yi bir kördüğüm haline getirmiştir. Türkiye'nin gururu AKP eliyle yok edilmiştir.

Kaynak

Geri