Ya sen önce ne olduğuna karar ver de sonra gel. Sıkışınca
ben MHP liyim deyip kaçan ama neden se CHP li ve sözde devrimci Marksist
Leninistçilerin her daim destekçiliğini yapan birisine cevap vermek bile benim için zül
dür.Yani git sen önce sağını solunu öğren de gel.
Benim cevabım diğerine sen aradan çekil.birde bilgi sahibi olmadan gibi klasik ezber
cümlelerini kullanmaz mı .Yahu senin ne fikrin var nede bilgin sıkışınca ben MHP liyim
ama savunmaya gelince CHP li olanlarla eğlenecek vaktim yok.
Daha düne kadar PKK nin arka bahçesi terörist sol gruplara devrimci gözü ile bakanlar
ülke de Marksist Leninist bir devrim hayali peşinde koşanlar. PKK nın uzantılarını meclise
sokanlar. Şimdilerde MHP ile bozkurtluk yarışına girmiş de haberimiz yok. Bir ulumanız
eksik şöyle aya karşı kafanızı kaldırıp birde ulursanız anca çakma bozkurt olursunuz.
Bu ülkede yaklaşık 27 yıldır terör var. Konuşurken mangalda kül bırakmayanlar bu
sürede için de bitirselerdi. Ama siyasi varlıklarını teröre borçlu olanlarla ile her daim
onlarla kirli ittifaklar yapanlar asla ve asla terörün bitmesini istemez.Çünkü bilir ki terör le
beraber kendisi de tarih olcak.
Sizin en büyük korkunuz “ Eğer terör de AKP zamanında biterse biz bunlardan bir daha
kurtulamayız” korkusu
Sizin zihniyetinizden olan bir kişinin bana dediği aslında her şeyi anlatıyor.
BU TERÖR AKP ZAMNINDA BİTMESİNDENSE SE HİÇ BİTMESİN DAHA İYİ
İşte sizin bütün derdiniz bu. Boşuna sahte milliyetçilik naraları atmayın burada.