DJ ßölümü mod adaylığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kiowa Apache

Ŧreedoʍ ŦoreveƦ
Reaction score
0
.

Arkadaşlar uzun zaman dır aranızdayım ve Hackhell e daha çok yardımda ßulunmak amacıyla
moderatör adaylığımı koymak istedim.
olumlu veya olumsuz cevaplarınızı bekliyorum

.

Forum da aktifsin. . .
Hut a girdikten sonra başarıLı işLer cıkardın. . .
ModLuguda LayıkıyLa yabıcana inanıyorum . . .

+1907

hayırLı oLsun kardeşim. . .

dai inş. olur.. olumlu ++++++++

Gerekeni HeLLDeviL SöyLemiş

+ ZeytinßurnuLu

Kiowa,böLümde şu ana kadar pek etkin değiLsin bunu görmek gerekir,ama yakından tanıdığım ve bu işin aLtından kaLkabiLeceğini düşündüğüm birisin.. =)
+53 kanka hayırLı oLsn..

Edit

Oyumu + olarak çeviriyorum neden diye sorarsan önceki adaylık konusu neticelendi ve çalışmalarınıda göz önünde bulundurarak sana bir + da benden online süren mükemmel...hayırlısı olsun..

Forumda uzun zamandır gözüme çarpan bir üyesin ve Dj böLümünde de aktif birisisin..Huttayken görevini LayıkıyLa yapıyordun ve haLa da öyLe..
[+]
Tabi böLüm yöneticisinin de görü$Leri önemLi ;)

Üstesinden Rahatlıkla Gelebilecegine inanıyorum (+)

bence aktifsin umarım dahada aktif olursun ( + ) olsun bakalım...hayırlı olsun....

Evet Evet KesinLikLe Yönetime Giden YoL UpLoader Team'den Geciyor :)

Sadece + VerenLere Teşekkür Etmen ve YazıLan MesajLara Cevap Vermen Kötü SonucLar DoğuraßiLir :)

Oyum GecerLi OLursa - :)

Sozune guvendıgım ArkadasLarım + vermısler e sende Karakter sahıbı oLay bı cocuksun.

+ ULash . HayırLı oLsun .

çok ii birisin cidden ama ben uploaderların mod olmasına karşıyım =( hem sen benim gözüme hiç müzik kimliğinle batmadın..müzik dendiğinde aklıma yemin ediyorum sitede sadece country deerparty geliyor.müzikle daha kendini kanıtlamış birinin olması daha ii olur.bizi hertürlü bilgilendirmesi açısından.hayırlısı olsun canım bakalım ne karar çıkacak.eksi verdim diye kırılmazsın inş =(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri