Dj Olmak İstermisiniz..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dediğim gibi arkdaslar rock ve metal olarak geniş bir arşivim var 10bin tane mp3 cdlerdekiler hariç sadece pcde yüklü olan bukadar görev verilirse rock ve metal severleri çoştururum

Black_SaBBatH' Alıntı:
dediğim gibi arkdaslar rock ve metal olarak geniş bir arşivim var 10bin tane mp3 cdlerdekiler hariç sadece pcde yüklü olan bukadar görev verilirse rock ve metal severleri çoştururum

ZewkLe DinLeriz Her Zamanki qibi :)

BLack Sabbath bLind Guardian qibi iSimLeri Sewerim ;)

techno pop muzık hızlı ne warsa bende onları calarım:D aksamları bende vj'lik yapabilirim görev verirseniz

DeeRPaRtY' Alıntı:
ZewkLe DinLeriz Her Zamanki qibi :)

BLack Sabbath bLind Guardian qibi iSimLeri Sewerim ;)

black sabbath babadır ya nickimden anlasıldığı gibi çok severim metal müziğin baslangıcı olarak kabul ederler dj olursam ilk şarkımıda onlardan çalarım :hhsigara

Black_SaBBatH' Alıntı:
black sabbath babadır ya nickimden anlasıldığı gibi çok severim metal müziğin baslangıcı olarak kabul ederler dj olursam ilk şarkımıda onlardan çalarım :hhsigara

Amon Amarth - The Pursuit Of Vikings'de CaLarmısın :)

DeeRPaRtY' Alıntı:
Amon Amarth - The Pursuit Of Vikings'de CaLarmısın :)

aboww sen nediyonya valla sen çok hoşuma gittin iste sana full parçalarını bile çalarım ya saplam gruplar dinliyorsun

Black_SaBBatH' Alıntı:
aboww sen nediyonya valla sen çok hoşuma gittin iste sana full parçalarını bile çalarım ya saplam gruplar dinliyorsun

Six Feet Under T.N.T 'de ii qider :)

Evergrey - A Touch Of BLessing Koparmaya Yeter :)

ya tamam sana artık birşey demiyorum sen sın feet underide dinliyosunya 1 numaralı adamımsın artık :)

PRotype' Alıntı:
Anons Olayı Olmiyacaksa. 21:30 - 23:00 Arası Yayın Yapabilirim..

Tarz : Techno - House - Dance - Electro - Trance

X-SiR' Alıntı:
ben olabilirim =) hafta içi sabahtan öğlene kadar .. istek alamam . müziki açar okula giderim . arşiwim sağlamdır =) daa öncede yaptım sate burda ;)

sunumda yapılıcakmıs arkadaslar ... acıp bırakma olmucakmıs ...

---------------

Eğer Sunum Yapılmama olayı olursa bende warım ...
... Rock - Metal - Alternatif ...

öncelikle arkadaşlar başlıkta lütfen sohbet etmeyiniz..sohbet başlığı deil burası..!!

konuya gelirsek buraya isteklerini belirten arkadaşlara daha dogrusu ilk mesajda belirlediğimiz kriterlere uygun arkladaşlara ben pm yoluyla ulaşıyorum..
bana pm atmanıza gerek yoktur..!

ayrıca arkadaşlar elbetteki radyoda sesinizi duyucaz..yoksa zaten bu iş için dj aramam..bilgisayarı 24 saat acık bırakır çalarım..:)
o yüsden sesinizide duymadıkatan sonra bu işin bi anlamı kalır mı..?

Biz Zaten Daha Önceki Yayınıda Dinliyoduk Spor Bölümü Modları Olarak Ailecek Dinliyoduk...! :)

Alınan arkadaşlar kesinleşsin bende belki elimi taşın altına koyarım ama bakın söz vermiyorum boşluk olursa bende yaparım belkı. :)

X-SiR' Alıntı:
ben olabilirim =) hafta içi sabahtan öğlene kadar .. istek alamam . müziki açar okula giderim . arşiwim sağlamdır =) daa öncede yaptım sate burda ;)

oldu.. müzik açıp bırakmayı biz beceremezdik onun için dj alıyoruz =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri