melihbakir
LorD oF The WaReZ
oooo lazish yine döktürdün :d:d
geyik yok..! :vur :ter:MelihBakR' Alıntı:oooo lazish yine döktürdün :d:d
ζђάм υѓ' Alıntı:not 2:Lütfen başlıkta geyik yapmayınız...!!
Black_SaBBatH' Alıntı:dediğim gibi arkdaslar rock ve metal olarak geniş bir arşivim var 10bin tane mp3 cdlerdekiler hariç sadece pcde yüklü olan bukadar görev verilirse rock ve metal severleri çoştururum
geyik, muhabbet, post kasma yapmayalım arkadaşlarζђάмυѓ' Alıntı:not 2:Lütfen başlıkta geyik yapmayınız...!!
DeeRPaRtY' Alıntı:ZewkLe DinLeriz Her Zamanki qibi
BLack Sabbath bLind Guardian qibi iSimLeri Sewerim![]()
Black_SaBBatH' Alıntı:black sabbath babadır ya nickimden anlasıldığı gibi çok severim metal müziğin baslangıcı olarak kabul ederler dj olursam ilk şarkımıda onlardan çalarım :hhsigara
DeeRPaRtY' Alıntı:Amon Amarth - The Pursuit Of Vikings'de CaLarmısın![]()
Black_SaBBatH' Alıntı:aboww sen nediyonya valla sen çok hoşuma gittin iste sana full parçalarını bile çalarım ya saplam gruplar dinliyorsun
PRotype' Alıntı:Anons Olayı Olmiyacaksa. 21:30 - 23:00 Arası Yayın Yapabilirim..
Tarz : Techno - House - Dance - Electro - Trance
X-SiR' Alıntı:ben olabilirim =) hafta içi sabahtan öğlene kadar .. istek alamam . müziki açar okula giderim . arşiwim sağlamdır =) daa öncede yaptım sate burda![]()
X-SiR' Alıntı:ben olabilirim =) hafta içi sabahtan öğlene kadar .. istek alamam . müziki açar okula giderim . arşiwim sağlamdır =) daa öncede yaptım sate burda![]()
HoCuSPoCuS' Alıntı:oldu.. müzik açıp bırakmayı biz beceremezdik onun için dj alıyoruz =)