Dj-YaRuTaB
New member
Cok qüzeL YakLa$ım teßrikLer...ALpMontana' Alıntı:sıtede dj nıckılı cok kısı war onları toplayalım dj olmayacakların basındakı DJ unwanını alalım![]()
Cok qüzeL YakLa$ım teßrikLer...ALpMontana' Alıntı:sıtede dj nıckılı cok kısı war onları toplayalım dj olmayacakların basındakı DJ unwanını alalım![]()
ζђάмυѓ' Alıntı:dj alımları dewam etmektedir arkadaşlar..!
ζђάмυѓ' Alıntı:
not 2:Lütfen başlıkta geyik yapmayınız...!!
J@CK@L' Alıntı:şimdi radyo ne zaman acılıyo onu öğrenmek istiyorum.
X-SiR' Alıntı:oLcmdane yapmalıyım . daha önceden yapardım burda =) jackal bilir . rap müsik çalardık .
ζђάмυѓ' Alıntı:ewet arkadaşlar bir dönem çok keyifli anlar geçirmemizi sağlayan Radyo Hackhell'i tekrar aktif hale getirmeye karar werdik..
tabi bunun için ilk önce radyoda yayın yapmak isteyen dj bulmamıs gerekiyo..
eğer bu iş tam bana göre diosanız,bisde sizleri radyomusda dinlemekten memnun olurus...
tabi ki bu iş için bazı kriterlerimiz war ..
mesaj weya tesekkür sınırlaması koymuyorum fakat dj olmak isteyen arkadaşların kendilerini hackhellde ispatlamış,güwenimizi kazanmış olması lazım...
daha sonra bu arkadaşlarla yapacagımıs test yayınlarıyla karar wereceğiz..
Şimdiden ilgi gösteren tüm arkadaşlara we desteklerinden dolayı yönetimimize we moderatör arkadaşlara teşekkür ederim..
Special thanks to St.Anger..
not:Radyo Hackhell'de dj olmak isteyen arkadaşlar mesaj atarak belirtirse isteğini kendisiyle irtibata geçilecektir..
not 2:Lütfen başlıkta geyik yapmayınız...!!