Donanım bolumune

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
+++++мεяvεм+++++

küçük prensime bendende + oy.başarının sırrı istemekteki kararlılıktır :D üstesinden gelirsin:D hadi hayırlısı

emegi olana saygılıyız

+1

murat335' Alıntı:
walla dogruyu söylemek gerekirse okadar güzel konular acmadım bizzat takip eden birisi olarak konuların genelde yeni cıkan ürünler üzerine şu an için benden -1 oraya yeterli degilsin birazda sorulan sorulara cevaplarını artırırsan iyi olur..........şu an için -111

Bu yanınıtı verme sebebinizin sizinde Fatal Error İle Aynı Yere Aday durumunda bulunduğunuzdan verdiğini düşünüyorum..

Çüni teknik destek bölümüne bakınca onun sizden daha çok yardımlaşma içerisine girdiği açıkça belli oluyor ..

hellboy726' Alıntı:
Bu yanınıtı verme sebebinizin sizinde Fatal Error İle Aynı Yere Aday durumunda bulunduğunuzdan verdiğini düşünüyorum..

Çüni teknik destek bölümüne bakınca onun sizden daha çok yardımlaşma içerisine girdiği açıkça belli oluyor ..

hayır kesinlikle aynı yere aday oldugumuzdan böyle bir yanıt vermedim ............sadece genelde teknolojik ürünlerle ilgili daha cok mesaj attıgını belirtmiştim bide teknik mesaj da cevaplarını incelersen daha güzel olurdu ...........
tabikide modluk başvurusunu yapan arkadaşımında o bölme emegi esirgenmez ........takdir ediyorum böyle bir kanıya varmanda beni gercekten üzdü...............bu yüzden eger oraya a. mod olacaksa öncelkik arkadaşa verilsin ben bu tövebet altında kalamam..........yine her yardıma cevap vermeyede hazırım illa mod olmama gerek yok herkese iyi forumlar keşke biraz cevaplara ve benim konularıma bakıpda öyle bir cevap yazsaydın
benim için ben mod olmuşum başkası olmuş önemli degil önemli olan hackel kullanıcılara yardım edilebilmesi o veya ben farketmez

Dostum Yalnış anlama ama, Birbirinize Köstek Olacağınıza DESTEK olsanız Bu HACKHELL için daha hayırlı olmaz mı. Kişiler DEĞİL HACKHELL daha önemli diye düşünüyorum

Eğer oraya mod gerekiyorsa ilk sırada sen varsın..+6468784561345451

..... ....... +1 ......... ......... ... emegin çok var ...

hell muratın oyle dusundugunu sanmam o onun gorusudur saygı duymak lazım

FatalError' Alıntı:
hell muratın oyle dusundugunu sanmam o onun gorusudur saygı duymak lazım
teşşekkürler ... umarım olursun ................................artı istiyorsan bende sana+1111111111111111111 istedigin kadar.................

: :: ++1

ben pek girmem donanıma ama fatalı nezmn oraya girsem yardımlara cvp veren olarak görüyorum tabi diğer mod arkadaşımızda görevini yapıyo ama fatalın sadece rütbesi eksin bence oda tamamlanmalıı haddime düşmez ama ben onaylarım

elimden geldıgımce arkadaslara yardım ederım bildigim bir şeyse we yardım etmessem bu terbıyesızlık olur benım gorusum bu sız baska turlu yorumluyabılırsınz arkadaslarımın bosuna para wermesını ıstemem bılgısayarcıya goturursun 1 cd takıp format atar 30 ytl para alır bunun yerıne o parayla baska bır seyler alabılır

biz burada arkadaslarımıza yardım için warız !

BEnce Gereği War Diğer MoD aRkadaŞa HakAreT değİL bi Kişi daha olursa Daha ii Olur ... +1

fatalsız bir donanım düsünülemez.
+1 ler burda ise fatalda orda:sigara:

saolun arkadaslar . dewam dewam:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri