"DTP, dağdaki eşkıyanın şehirdeki uzantısıdır

muratcolez

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
"DTP, dağdaki eşkıyanın şehirdeki uzantısıdır

HEP Genel Başkanı Pamukoğlu: DTP, dağdaki eşkiyanın şehirdeki siyasi uzantısı

Hak ve Eşitlik Partisi (HEP) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, İzmir'in Menemen'de ilçesinde parti binası açtı.

Pamukoğlu, bir soru üzerine, DTP'nin dağdaki eşkiyanın şehirdeki siyasi uzantısı olduğunu söyledi.

DTP'nin Batı destekli olduğunu iddia eden Pamukoğlu, "Biz her şeyin farkındayız. Dağdakiler, siyasi uzantısı denilen DTP, şu anda onların kaynağı olan ve mayasını teşkil ettiği görünen Kuzey Irak'taki Talabani ve Barzani örgütlenmesi, bazı basın organlarının desteklediği Kürdistan şeklinde tanımlanan bir bölgenin olduğu dönemdeyiz. Bu sebeple Güneydoğu'daki halkı, bunların baskısı ve ölüm tehdidinden kurtardığımız an, ne dağdaki kalacak ne de onun uzantısı parti. Ayrıca onların Batı destekçileriyle de anladıkları dilden konuşacağız." diye konuştu.

Ülke genelinde, kanunların gerektirdiği ölçüde parti teşkilatlanmasını tamamladıklarını belirten Osman Pamukoğlu, "Elli kadar il ve 190 kadar ilçede örgütlenmemizi tamamladık. Halkın ihtiyacı ve talebi üzerine kurulmuş bir siyasi partiyiz. Partinin bütün ihtiyaçları halk tarafından karşılanmaktadır. Ülke genelinde ister erken seçim olsun ister zamanında yapılsın biz hazırız." şeklinde konuştu.

Daha sonra partililere rozet takan HEP Genel Başkanı, üyelerinin genellikle gençler ve hanımlardan oluştuğunu kaydetti.

Kaynak:http://www.habervaktim.com/haber/65854/dtp_dagdaki_eskiyanin_sehirdeki_uzantisidir.html

yalansa yalan desin şerefsizler ! Birisi kalkıpta şunu söylesin diye herkes bekliyordu.Bilmediklerinden değil, yüzlerine bazı şeylerin vurulup uyumadığımızı göstermek için

"
... DTP dağdaki eşkıyanın şehirdeki uzantısıdır...
... DTP batı destekli bir partidir...
... DTP talabani ve barzani desteklidir...
"

E, doğru söylemiş!! Bunları söyleyen ağzın dert görmesin!!

Haber için teşekkürler!!

haber önemli..tşkrler. ama bunu bilmeyenmi vardıki paşam söz etmiş bundan.

türk halkı ve en önemlisi ALLAH sizinledir paşam . size güveniyoruz

şimdiye kadar DTP nin ne eşkiyalığını gördünüz lan böle konuşuyonuz ne yaptılarsa hep eşkiyadır diyenler yaptı hep akp ve yandaşları taptı ama dtp nin üzerine yıktılar.bende bir DTP liyim ve DTP li olduğum için gurur duyuyorum çekemeyenler başlarını duvarlara vursunlar.Biz kürtler hep vardık hepte var olacaz.........

şimdiye kadar DTP nin ne eşkiyalığını gördünüz lan böle konuşuyonuz ne yaptılarsa hep eşkiyadır diyenler yaptı hep akp ve yandaşları taptı ama dtp nin üzerine yıktılar.bende bir DTP liyim ve DTP li olduğum için gurur duyuyorum çekemeyenler başlarını duvarlara vursunlar.Biz kürtler hep vardık hepte var olacaz.........

Dtp'nin Ne EşkiyaLığını Mı Gördüm?

MecListe Kürtce Konuştu.
ÖcaLan EyLemLeri Yaptı.
LeyLa Zana Mehmetçiğin Kanının oLuk oLuk Akması FeLan ZırvaLadı.

Daha Ne oLsun?

Senin Kürtlüğüne lafı olan zaten yok!!! Laflarına dikkat et!!! Allah beni Türk, seni de Kürt yaratmış!! Buna zaten bi şey diyen yok!!! Herşeyi kendi kendinize sorun yapıyosunuz!!

Sorun ise; bu DTP denen gerizekalı partinin aptalca söylemleri, bölücülük faaliyetleri ve daha da önemlisi ne hikmetse hala bu partinin kendileri için çalıştıklarını sanan hatta ve hatta kurtarıcı gözüyle bakan Kürt halkının belli bir kesmi!!!

Siz sanıyor musunuz ki bu şerefsizler gerçekten Kürt halkı için çalışıyor?? Bu Talabani-Barzani denen karaktersizlerin bile Yahudi kökenli oldukları, sadece ve sadece İsrail'in menfaatine göre politikalarını belirledikleri artık herkesce bilinmekte!! kürt halkının geleceğini düşünecek olsalar onlar düşünürlerdi!! Herşeyden önce DTP'ye göre daha rahat hareket kabiliyetleri var Kuzey Irak'ta!! Bu DTP'nin başındakilerin de o şerefsizlerden bi farkı mı var??

Siz hala o partinin başındakilerin içinizden, size hizmet eden kimseler olduğunu sanın!! Böyle devam edin!!

Herşeyi de geçtim, topraklarınızda yaşadığıız bir ülkenin bütünlüğüne zarar verici, bölücü beyanlarda ve fiillerde bulunmanın hiçbir mantıklı açıklamasını yapamazsınız!!!! Almanya'da yaklaşık 4 milyon Türk var!! Hiç kimse bu zaman kadar en ufak bir söz duymuş mu onlardan "Almanya'da özerk bir Türk Cumhuriyeti kurulsun" diye??????????

A, son olarak!! Senin kültür-edep seviyen laflarından zaten belli oluyor! Senin bu mantığınla senden herşey beklenir!! Bir de kalkmış bana neyini gördünüz diyoosun????

Adam olun biraz adammmmmmm!!!!!

Bu sözlerim sen ve senin gibi düşünenlere!! Herkese değil!!

hadep kapatıldı DTP acıldı buda kapansa gene acarlar buraya yazardım bıse ama ...

boşuna çırpınmayın kürdistanı kuracağız diye.........
Türkiyenin qürdistanı kurulmasına izin vermesi,
IRAK'ın Amerikayı işgal edip hükmetmesi gibi bir şey olsa gerek....

yaw bende çok büyük ihtimal verdim afedersiniz arkadaşlar:durdurun
isterseniz banlayın beni :) :)

(ayıp ayıp yediğiniz ekmeğe , bastığınız toprağa bukadar mı ihanet olur.)

hadi bakalım lideriniz çıkabilirse imralıdan kursun bakalım

benim lafım kürtlere değil kürdistanı kurma hayali kuranlara

Alayı vatan haini soysuz çanak yalayıcı....Yediğiniz kaba pisliyorsunuz vatansız itler...

bu zaten bellide ne yapmalı adamlar çıkıp istedikleri gibi eylem yapıyor polise saldırıyor arba yakıyor e biz nediyoruz hiç boş bir hiç onun bunun dediyini tartışmak yersiz icraat önemli

Walla Herşey Apaçık Ortada Idi Ama Buna Ancak Bu Kadar Güzel Isim Konulur Teşekkürler

Sevgili DTP li arkadaşım,tabiiki kürtler hep vardı,hep olacak.Bu ülkeyi senin dedenle benim dedem Çanakkalede,Sakaryada,İnönüde beraber omuz omuza savaşarak kurtarıp bu güzel Cumhuriyetimizi kurdular.Ama PKK denilen ,dışarıdan beslenen,bölücü yıkıcı,terör örgütü bizi birbirimize düşürerek,askerimizi,polisimizi,öğretmenimizi şehit ederek,bu ülkeyi kana buladı,her türlü çok zarar verdi.DTP de ona çekinmeden destek veriyor,PKK nın uzantısı olduğunu gösteriyor.Gelin yapmayın etmeyin,aklınızı başınıza alın.Türk-Kürt demeden bu ülkede ne varsa ekmeğimizi aşımızı ,işimizi neyimiz varsa paylaşalım.Dostça kardeşce barış içinde yaşayalım.

o cocuk katiline sayin diye hitap edenlerden daha ne be beklersinki dogruya dogru buraya kadar gelmelerine izin verenler utansin.....

Geri