DTP'nin ev sahibi fettullah konferansını düzenleyen kişi ''Lord Ahmed ''

fare_07

**forum haşeresi**
Altın Üye
Reaction score
0
tesadüfü bol olan canım ülkem =)

131220071106242818652.jpg

İngiltere'deki Fethullah Gülen konferansını da o düzenlemişti

Konferansın ev sahipliğini üstlenen kişi ise bir ay önce Fethullah Gülen konferansını da düzenleyen Lord Ahmet’ti

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt’ın PKK’nın Meclis’te olduğunu söyleyerek yaptığı “Terör hem siyasallaştı hem legalleşti” açıklamasının ardından DTP milletvekilleri dün İngiltere Parlamentosu’nda konuştu.

DTP milletvekilleri Sebahat Tuncel ve Özdal Üçer, Londra’da Ulusal Kaderi Tayin Hakkı Parlamenterleri Grubu’nun (PNSD) İngiltere Parlemantosu’nda Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla gerçekleştirdiği konferansa katıldı.

Kürt sorununun PKK ile başlamadığını öne süren Tuncel, yeni demokratik bir anayasa ile yol alınabileceğini söyledi.

Başkanlığını Müslüman Milletvekili Lord Nazir Ahmed’in yaptığı konferansta, DTP Milletvekili Tuncel de konuşmacı olarak yer aldı. Tuncel, şöyle dedi: “Dünyanın en büyük devletsiz halkı olan Kürtlerin 20 milyonluk bölümü Türkiye’de yaşıyor. Kürt sorununun Türkiye’de çözümsüzlüğe mahkum edilmesi, sonuncusu PKK şahsında gelişen tam 29 isyana neden oldu. Bu sorun PKK ile başlamadı. Zaten vardı. PKK bu sorunun çözümsüzlüğü sonucunda ortaya çıktı.”

Tuncel şöyle devam etti:

“Bir zamanlar 12 Eylül darbesine gerçekleştiren generaller basın organlarına çıkıp ‘Kürtlerin dil ve kültürlerini serbestçe yaşamalarına müsaade edebilirdik. Bu noktada uyguladığımız baskılar yanlıştı’ diyebiliyorken bugün gelinen aşamada hâlâ Kürt sorunu devlet tarafından bir terör konsepti çerçevesinde değerlendirilmekted. Bu yanlış bir yaklaşım. Kürtler demokratik özerklik çerçevesinde dil, kimlik, kültür ve özgürce siyaset yapabilme haklarının anayasal güvenceye kavuşmasını talep etmekte.”

BİZE BASKI YAPILIYOR

16 yıl önce Kürtlerin kendi temsilcilerini parlamentoya gönderdiklerini söyleyen Tuncel şöyle devam etti: “Bu temsilciler çok geçmeden yaka paça dışarı atıldı. Bize ‘PKK’yi terörist ilan etme’ baskısı yapılıyor.”

kaynak

Yakın ilişkiler :) Normal bunlar. Amaç aynı yol değişik olunca kendilerine ortak nokta buluyorlar

Evet H.ö.n.k denecek Kanunlar.

yani amacınız ne ya yıpratabileceginizi mi sanıyorsunuz böyle konularla hizmete zarar veremessiniz...
soruyorum size o zaman dtp ile chp aynı meclistediler ve aynı kürsüden konusma yapmaktadırlar ayrıca mhp de ozaman bunlar terörist demek ne kadar tesadüf ise buda o kadar tesadüf sayın arkadaslar ayrıca
bir sorum daha var o konferansı düzenlemelerini fetullah gülen hoca mı istemiş acaba
böyle iftiralarla bir yere varamazsınız yani insanların aklına fitne fesat sokmak ile kazanamazssınız hatta kaybeden yine siz olursunuz

münferit hezeyan bir açıklama volkiden :) sadece tesadüf değil mi?bunlarla mı karalamaya çalışıyorsunuz demişsin de:)sen tesadüf diyerek mi sawunuyorsun hocanı :D

münferit hezeyan bir açıklama volkiden :) sadece tesadüf değil mi?bunlarla mı karalamaya çalışıyorsunuz demişsin de:)sen tesadüf diyerek mi sawunuyorsun hocanı :D

cıx cıx tesadüf yok tevaffukdur o :durdurun

yani amacınız ne ya yıpratabileceginizi mi sanıyorsunuz böyle konularla hizmete zarar veremessiniz...
soruyorum size o zaman dtp ile chp aynı meclistediler ve aynı kürsüden konusma yapmaktadırlar ayrıca mhp de ozaman bunlar terörist demek ne kadar tesadüf ise buda o kadar tesadüf sayın arkadaslar ayrıca
bir sorum daha var o konferansı düzenlemelerini fetullah gülen hoca mı istemiş acaba
böyle iftiralarla bir yere varamazsınız yani insanların aklına fitne fesat sokmak ile kazanamazssınız hatta kaybeden yine siz olursunuz

Bendeki at gözülüklerini hala iade etmeden büyük bir şevk ile o gözlükleri kullanıyorsun. Senin başbakanın senin hocan dtp nın pkk nın demokratikleşmesini meclise te var olmasını istemiyor mu ?

TSK, MHP CHP DSP bu parti kapatılsın derken erdoğan hayır parti kapatılmasına karşısıyız demiyor mu ?
Yada af peşinde değil mi akp genel başkanı ülkenin başbakanı...
Fettullah bey dinler arası dialog diyip papa ile sıkı fıkı olup sinegoglara yardımlar kiliselere yardımlar yapmıyor mu ?
Oturun başta dinler arası dialogu arastırın..
Sonra gelip burda birilerine bişileri anlatmaya çalışın.
Gülen tarikatı ve gülenin ta kendisi bu ülkeye düşmanlar ile sıkı fıkı dost değil mi ?

Tesadüflere bak sen...

AKP Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat ta teröristi mecliste görmemiş bu açıklama bu olayların hepsinin üst üste gelmeside tesadüf demi

Fıratın açıklamasıı :

RADİKAL - ANKARA - AKP Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ın 'PKK Meclis'e girerek legalleşti' sözlerini değerlendirirken Genel Kurul'da PKK'lı görmediğini söyledi.
TÜSİAD'ın dün akşamki resepsiyonuna katılan Fırat, Büyükanıt'ın açıklamalarında 'çok önemsediği bir şey' olduğunu söyledi. Fırat, "'Demokrasiyi ve özgürlüğü iyi kullanamadık, elimizden kaçırdık' dedi. Umut ediyorum ki, bundan sonra demokrasiyi, özgürlükleri ve hukuk devletini iyi kullanma imkanımız olur" diye konuştu. Fırat, "PKK Meclis'te açıklamasını nasıl değerlendiriyorsunuz" sorusu üzerineyse, "PKK her yerde olabilir. Ama ben Meclis'te pek rastlamadım. Genel Kurul salonunda da görmedim" dedi. Büyükanıt'ın sözlerine dair bir değerlendirme de Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül'den geldi. Gönül, Büyükanıt'ın 'İnsan hakları, demokrasi, barış değerlerini PKK'ya kaptırdık' diyerek psikolojik harekâtla ilgili özeleştiri yaptığı hatırlatılınca şunları söyledi. "Ben eksiklik görmüyorum. Genelkurmay Başkanımızın işaret ettiği husus, Milli Güvenlik Kurulumuzun psikolojik harp dairesinin ilgasıyla ilgilidir."

Kaynak

Hepsinin yaklaşıımı bu değil mi ? Gözlerinin önündeki teröristi görmüyor onlarla beraber çalışıyor. Bugün mhp yi chp yi dtp ile aynı çatıda durmakla suçlayanlar akpli başkan yardımcısının açıklaması ile heralde biraz irkilir kendilerine gelir de öz eleştiri yaparlar !!!!!!!

Kimi kime anlatıyoruz dğeil mi ?

PKK ile DTP ile ilgili haberleri izlemek istiyorsanız ülkenin en çok izlenen haber bülteni Samanyolu haber akşam izleyin derim. Yukardakilerin tam zıttı PKK ve DTP ye bölücü diyen bir tv nin kurucu unsurların dan Fettullah Gülenin ve milyonlarca yetişmiş talebelerinin bu ülkede hiç bir kötü amaç içine karışmış terör olayı ya da başka kanlı bir hesaplaşmalarla ilgili olay gösteremessiniz. Böyle söylemler ancak dindar insanlara saldırı yapan ateist insanların yazılarını past yapıştır yapıyorsanız. Bilmem konular hep aynı başlıklar Fetullah Gülen - Said Nursi - Başörtüsü - İrtica siz bunlara takıldınız dünya uzaya çıktı. Aşın artık korkularınızı yenin kimsenin bu ülke üzerin de rejim değiştirmek için uğraşısı yok.. Herkes ekmeyinin derdinde.

güzel kardesim yazıyı dikkatle okursan savunmadıgımı görürsün cünkü savunulacak birsey yok yazıyı acan arkadasın tesaduf demesi ne karsılık verdim onu ama anlamanı beklemıyorum... ayrıca sorularıma cevap vermeyi denesen daha güzel olurdu ama tabi bazı seylere cevap vermek zordur camur at izi kalsın politikası chp ve yandaslarının kacınılmaz politikasıdır o yüzden sizin bu yaptıgınızıda hor karsılamadım sizin seviniydekiler için normal sadece birileri karaladı diye arastırmadan etmeden iftiralara basvurmak kimin işidir bilirsiniz sanırım.tekrar soruyorum
fetullah gülen hoca için düzenlenen konferansı kendisi mi istemiştir ve bu konferans hakkında ne demıstır bunları kaynaklarıyla cevaplar sanız sevinirim bay tesaduf eseri arkadaslar yalnız kaynak tesadufu secilmesse güzel olur

fare arkadasımızın dalga gectigi gibi tesadüf diye bir sey yoktur tevafuktur. dalga gecerek bile neye hizmet ettiğinizi gösteriyorsunuz lafa gelincede bi,zde müslümanız dersiniz........

ayrıca yehovan arkadas senın ne oldugunu biliyoruz senle tartısmanın bir anlamı olmadıgını sende biliyorsun sabit fikirli arkadas o yüzden benim yazılarıma cevap yazmana gerek yok sıkma canını sen.....

güzel kardesim yazıyı dikkatle okursan savunmadıgımı görürsün cünkü savunulacak birsey yok yazıyı acan arkadasın tesaduf demesi ne karsılık verdim onu ama anlamanı beklemıyorum... ayrıca sorularıma cevap vermeyi denesen daha güzel olurdu ama tabi bazı seylere cevap vermek zordur camur at izi kalsın politikası chp ve yandaslarının kacınılmaz politikasıdır o yüzden sizin bu yaptıgınızıda hor karsılamadım sizin seviniydekiler için normal sadece birileri karaladı diye arastırmadan etmeden iftiralara basvurmak kimin işidir bilirsiniz sanırım.tekrar soruyorum
fetullah gülen hoca için düzenlenen konferansı kendisi mi istemiştir ve bu konferans hakkında ne demıstır bunları kaynaklarıyla cevaplar sanız sevinirim bay tesaduf eseri arkadaslar yalnız kaynak tesadufu secilmesse güzel olur

fare arkadasımızın dalga gectigi gibi tesadüf diye bir sey yoktur tevafuktur. dalga gecerek bile neye hizmet ettiğinizi gösteriyorsunuz lafa gelincede bi,zde müslümanız dersiniz........

ayrıca yehovan arkadas senın ne oldugunu biliyoruz senle tartısmanın bir anlamı olmadıgını sende biliyorsun sabit fikirli arkadas o yüzden benim yazılarıma cevap yazmana gerek yok sıkma canını sen.....

Diyorum ya bana verdiğin at gözlüklerini benden alıp kullandığın yeter ! Ben sana tesadüf dediğin şeyleri art arda yazıyorum... Canı sıkılan sensin ki böyle köşeye sıkışmış insan gibi lafla gemi yürütmeye çalışıyosun... Konferansın gülenin emri olmadığını nasıl kanıtlayacaksın.. Öyle diyorsun ya hocanın haberi yok diye bunu bir kanıtlasan ya. Avrupada amerikada türkiyede tarikatla ilgili olan konferans toplantı hatta kişilerin bilgileri senın hocanın elinden geçmiyor mu ? Senin hocan bu işlerde pek başarılıdır...

Verecek Tek cevabın bile yok...

Haydi Köşene çekil... Ama strese girince tırnaklarını yeme bünyen bozulur

PKK ile DTP ile ilgili haberleri izlemek istiyorsanız ülkenin en çok izlenen haber bülteni Samanyolu haber akşam izleyin derim.

ben Samanyolu kanalını cok seyrettim.ama daha cok Sırlar Dünyası,Kalp Gözü,3. Göz,5.Boyut vb. probaganda programları :) en cok izlenen kanalın yayınları ve 10 Kasımda çizgi film yayınlayıp M.K.Atatürk'ün logosunu koymayarak neye hizmet ettiğini de cok iyi biliyorum

fare arkadasımızın dalga gectigi gibi tesadüf diye bir sey yoktur tevafuktur. dalga gecerek bile neye hizmet ettiğinizi gösteriyorsunuz lafa gelincede bizde müslümanız dersiniz........

şüphenmi var arkadaşım...:saskin

benim yaptıgım ibadetleri günahları dinimi sana ispatlamak zorundamıyım...:saskin

müslümanlık lafta olmaz zaten... ..lafla yapanları arıyosan hizmet dedigin çevreye ii bak :goz:

katılım payı adı altında faiz veren hizmet bankalarına mesela :goz:

şüphenmi var arkadaşım...:saskin

benim yaptıgım ibadetleri günahları dinimi sana ispatlamak zorundamıyım...:saskin

müslümanlık lafta olmaz zaten lafla yapanları arıyosan hizmet dedigin çevreye ii bak :goz:

katılım payı adı altında faiz veren hizmet bankalarına mesela :goz:

onlara göre zorundasın.... Müslüman olman için onların tarikatının tebası olman gerekiyor. Onlar başka herkes kafir !

Onların hizmeti Allah yolu değil Para yolu değil mi ? Paranın başında bunlar oturmuyor mu ?

Bu adamlar çok karmaşık insanlar... Rengerankler mahaşşalh...

Neyse... volkiyi pek sıkıştırmayın :)

Diyorum ya bana verdiğin at gözlüklerini benden alıp kullandığın yeter ! Ben sana tesadüf dediğin şeyleri art arda yazıyorum... Canı sıkılan sensin ki böyle köşeye sıkışmış insan gibi lafla gemi yürütmeye çalışıyosun... Konferansın gülenin emri olmadığını nasıl kanıtlayacaksın.. Öyle diyorsun ya hocanın haberi yok diye bunu bir kanıtlasan ya. Avrupada amerikada türkiyede tarikatla ilgili olan konferans toplantı hatta kişilerin bilgileri senın hocanın elinden geçmiyor mu ? Senin hocan bu işlerde pek başarılıdır...

Verecek Tek cevabın bile yok...

Haydi Köşene çekil... Ama strese girince tırnaklarını yeme bünyen bozulur

zuhaha sana cok gülüyorum yaw olmamamıs bir seyi ispatla diyorsun hocanın emri olmadıgını ispatla hayatımda bukadar mantıksız bişey duymadım. iftira atna dedim sen niye rahatsız oldun ispatlasana hocanın emri oldugunu ama yapamssın demı sadece camur atıp izini bırakmaya calırsın sana son kez yazıyorum cünkü mantık cercevesinde konusmak zor oluyor....
GÜNEŞ BALÇILA SIVANMAZ....

zuhaha sana cok gülüyorum yaw olmamamıs bir seyi ispatla diyorsun hocanın emri olmadıgını ispatla hayatımda bukadar mantıksız bişey duymadım. iftira atna dedim sen niye rahatsız oldun ispatlasana hocanın emri oldugunu ama yapamssın demı sadece camur atıp izini bırakmaya calırsın sana son kez yazıyorum cünkü mantık cercevesinde konusmak zor oluyor....
GÜNEŞ BALÇILA SIVANMAZ....

Üffff gülen şimdi güneş oldu...

Amerikadan bizi aydınlatıyor :)

Arkadaş... Çamur at izi kalsın olayı değil. Sana soru soruyuoruz. Senın hocanın avrupada türkiyede olan konferanstan toplantıdan haberi yok mu ? Onun izninden yada onun istemesiyle gerçekleşmiyor mu ? Senın hocan kişilerin listesini elinde tutmuyor mu ? Organizatörleri seçmiyor mu ? Sen ne diyorsun ? De haydi birazda sen bişeyler yap en azından mantık yürüt. Senin hocanın kaç tane web sitesi var. Elbet bu haberi okuyunca bir yalanlama yazısı yazmıştır. Malum herşey için birşeyler mesajlar yayınlıyor ya bunun içinde birşeyler yapmıştır. İftira olduğunu kanıtlayacan ! yoksa çok fazla konuşmayacaksın !

Mantık çerçevesinde konuşmak zormuş ? Bence bu zorluk senden kaynaklanıyor. Çünkü Mantıklı tek açıklaman yok !

Haydi Amerikadan doğan güneş Gülene bir sor bakayım !

Birde saydığım tesadüfler neden art arda gelmiş onları da açıklarsan pek bahtiyar olurum oluruz

Geri