Emlak Script Php

scriptdeki images klasörüne 777 vermek lazım emlak ekleniyor fakat 2 şer 2 şer ekleniyor sisteme anlamış degilim walla

WeBKaRTaLi' Alıntı:
Merhaba Devil Hocam arkadaşlar baktım sql sorunlu falan yazmışlar bende kurayım sorun varsa düzelteyim dedim yeterince bilgim var ama bazı eksiklikler gerçektende var sql de hiçbir sorun yok çalışıyor scriptteki tek sorun resim ekleme sorunu oda sql de tablosu eksik olduğu için size ileteyim dedim ben ğzerinde çalışacağım düğzeltirsem gönderirim iyi günler...

resim ekleme konusunda sql içersinde tablo eksik ise bu sorun sql içiersinde degilmidir? ben yapilan paylasima hiç bir şey demiyorum zahmet etmiş ve gondermi$ gonderdigi script için tekrar tekrar teşekkür ediyorum fakat gonderilen scriptte sql problemli bu demek degildirki problem giderilmeyecek. bazi yapisal hatalari ben gordum elimden geldigincede düzeltecegim. Sizde eger üzründe calistiginiz yerleri düzeltip buraya gonderirseniz hizlice sql'i insaa etmiş oluruz amac paylasmak ise bizde yettigimiz yerde elimizden geleni yapacagiz iyi calismalar

Yaf tantana yapacağınıza icraat gösterin adam bukadarını yapmış bundan sonrasınıda siz yapında sizden de bişey görelim !

eNergy35' Alıntı:
Yaf tantana yapacağınıza icraat gösterin adam bukadarını yapmış bundan sonrasınıda siz yapında sizden de bişey görelim !

$uan terbiyesizlik yapiyorsun. tantana dedigin $ey gürültüdür ve hatta kuru gürültüdür. Ben ve üst post'u atan arkada$lardan hangisinin kuru gürültü yaptigini gördünüz? biz sql ve verilerde bir kaç eksik olduğunu söyledik bu eksigi bulmak için yillarca egitim alanlar var azda olsa bir $ekilde bu i$le ugra$an ve anlayan var. Bu kadar emek zahmet bilgiden sonra dogru yanli$ ve eksik bilgilerin neler oldugunu ögreniyoruz. ve bilgilerimize dayanarak bizler birşeyleri göstermeye ögretmeye çalışıyoruz nacizane olarak yapabildigimiz kadarile. sizin tantana olarak yazdiginiz kelime bilgi birikim ve payla$im demek. sql içersinde bazi tablolari düzelltigimizde burada yayınlayacagız bu sefer bu tantanacilar olarak atlandırdıgnız ne yapmi$ olucak? Lütfen kelimelerinizi seçerken özen gösterin. post atan kullanıcılar hiç bir $ekilde devil rumuzlu arkada$in yaptigi payla$ima laf etmiyor! aksine te$ekkür ediyor. son post'u okumakla olmuyor bu i$ tüm yazıları okuyun bilmiyorsanız susun susunda adam zannetsinler

iyi çalışmalar

scripti verene sözümüz yok teşekkürlerimizi sunuyoruz yalnız bu işi bilenlerden çözüm için yol arayışı içindeyiz.

sjsero' Alıntı:
scripti verene sözümüz yok teşekkürlerimizi sunuyoruz yalnız bu işi bilenlerden çözüm için yol arayışı içindeyiz. kuş beyinli gibi sözler etmeye gerek yok enerjimisin nesin

İlginç bi yol arayışı neyse Boş muhabete sarıyor bu Kuru gürültü olur mevzuyu uzatmaya gerek herkez bildğini paylaşsın irc. arkd. postların tamamını okudum ;) sıkma canını

Selametle Kalın :victory

arkadaşlar kolay gelsin çok güzel bi paylaşım öncelikle teşekkür ederim. Fakat birkaç sorun var herkesin yazdığı gibi. eklenen ilanlar çift oluyo - vitrin düzenlemesi yapılamıo - bunun gibi ufak sorunlar.
Paylaşım mükemmel çok çok teşekkurler ve aylardır böle bişi arıorum .
Birde bu sorunları düzeltebilecek arkadaşlar varsa ve düzeltip bize bilgi verirse paylaşım manasını bulucak .

Şimdiden teşekkür ederim

@sjsero
1 uyarı aldınız, forum içerisinde hakaret içeren sözler yazmak yasaktır !
@full_power
msn adresi vermek yasaktır, forum kurallarını okuyunuz.

@Genel Olarak

Forum içerisinde paylaşım ön plandadır, ancak postlarınızı bir kerede düşünüp değil birkaç kez düşünüp yazmaya özen gösteriniz.

arkadaşlar ben kurdum ve hatasız çalışıyor üstelik ben 2003 servera kurdum

scriptdeki images klasörüne 777 vermek lazım emlak ekleniyor fakat 2 şer 2 şer ekleniyor sisteme anlamış degilim walla

arkadaşım bunu çözdüm bunu vermesinin sebebi yonetim bölümünden emlak_kayit.php sayfasını aç aşağıdaki hale getir

$satir --;
if ($satir == 0 )
{?>
</tr>
<? $satir = 0; } // IF SONU SATIR </TR> O ise 5 yap ?>
<? } // For Sonu ?>

0 ise 5 yap yazıyor ama sen orayı 0 yap düzeliyor

sevgili dostlar link kırık sanırım devil abü bi kontrol edebilirmisin sana zahmett... ?

sql cogu hatayi düzelttim. yakinda bitmek üzere insallah. yalniz resim problemi cekiyorum nedenini bilmiyorum. resim problemi sql içersinde degil sanirim. sorun mysql serverdan yada php den değil bunada eminim. php.ini içinde register_globals ve file_uploads degişkenlerini on yapınca düzelirmiki? sorunu cozebilen arkada$lar varmi?

arkadaşım saol inşallah bitirirsin ama ben kurduğum kadarı ile resimlerde ekleme sorunu yok yeterki images ve yonetim/images klasörlerine CHMOD 777 vermek yeterli oldu. gayet sorunsuz resim yukluyorum tek sorun kayıtları çift yapıyo ve mesela daire kaydediorum alttaki özellikler çeltikliyorum ama o özellikleride kaydetmio
kalan sorunlar benim gördüğüm kadarıyla bukadar düzeltilebilecekse mutlu olucak herkes kolay gelsin

gerçekten cok ilginc. ben kayit problemini ortadan kaldirdim. tek problem resim problemi. nedenini bilmiyorum elinizdeki sql ve scripti son haliyle upload edermisiniz? bir kontrol edeyim

dostum benim serverde bi ağarlık mevcut sql tablosunu indiremiorum fakat zaten sql le ilgili bi değişiklik veya ekleme yapmadım orjinal paylaşımdaki sql yani bi arkadaşımız ufak bi düzenleme yapmıştı php dosyasının birinde o bu linkteki scriptte mevcut halde yani bunu birebir kurarsan benim ki gibi çalışması gerekli
ama sende neden resim eklenmio anlayamadım

http://www.demiremlak.org/ilan/x.rar

birde kayıt sorunlarını nasıl düzelttiğini anlatabilirsen çok sevinirim

ben biraz fazla gelistirdim scripti :) mesela bendeki script'in paneline http://domainadi.com/yonetim/ana.php dediginizde direk giriyor. admin sifresi yalan.. ben bu tur aciklari gidermiştim. sql içiersindede farkli sorgular ile tekrar insa atmiştim. tek sorun resim eklemede idi. buna neden olarakta GET komutunun php upload youmlamamasi dedim. cunku mysql serverdan yada php den değildi php.ini içinde register_globals ve file_uploads degişkenlerini on yapınca düzelirmi diye deniyecegim en son çare. cozebilen arkada$lar varmi? diye bunun için sormustum

anlıyorum ben böle bi scripti bir senedir rıyodum tam buldum dedim ama bu ufak sorunlar çıktı. Açıkçası iştende pek anlamıorum kendim düzeltebileim bu sorunları çözebilen varsa lütfen paylaşsınlar ricam .

:d

ircdpangea' Alıntı:
ben biraz fazla gelistirdim scripti :) mesela bendeki script'in paneline http://domainadi.com/yonetim/ana.php dediginizde direk giriyor. admin sifresi yalan.. ben bu tur aciklari gidermiştim. sql içiersindede farkli sorgular ile tekrar insa atmiştim. tek sorun resim eklemede idi. buna neden olarakta GET komutunun php upload youmlamamasi dedim. cunku mysql serverdan yada php den değildi php.ini içinde register_globals ve file_uploads degişkenlerini on yapınca düzelirmi diye deniyecegim en son çare. cozebilen arkada$lar varmi? diye bunun için sormustum

Gelişmeler bizle paylaşırsan seviniriz. :hhcool

Geri