Emlak Script Php

Bu script i kurdum , ama Emlak Eklemiyor , aşağıdaki gibi hata veriyor

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'AND EA.Emlak_Id = E.id And Adres.Emlak_id = E.id And tip.id = EA.Emlak_' at line 12

ama Emlak Özellik ekliyor , Resim Ekliyor , İnşaat Ekliyor herşey ok sadece emlak eklemiyor , yardımlarınızı bekliyorum ...

Konu ile ilgili herhangi bir fikri olan arkadaşımız yok mudur ?

evet arkadaşlar , bu scriptin SQL sorunu var , yok mu elinde sağlam SQL i olan ? Lütfen ...

arkadasllar iyice ugrasın ben çalıştırdım çalışlıo takır takır:)

arkadşlar register_global on ayarı ile resim olayını halledilebilio

yanlız emlak kayıt yaptıramadım bir türlü yapabilen arkadaşlar nasıl bir yol izledklerini anlatabilirlermi acaba..
şimdiden tşkkrler..

Devil kardes bana iyi bir cok dilli Emlak Scripti lazim varsa elinde paylasmani rica ediyorum

arkadaslar valla ben çalıştırdım çalıştı internettede calıstı:)

ircdpangea arkadasın dedigi gibi önceki mseajları kontrol edin

arkadaslar valla ben çalıştırdım çalıştı internettede calıstı:)

ircdpangea arkadasın dedigi gibi önceki mseajları kontrol edin

emlak kayıt etmeyi veya resim eklemeyi denermisin arkadasım :durdurun

hala üstünde calsııyom bi sonuç elde edemedim düzelmiyo ne yapdıysam :vur

yaa altı üstü bi link koyacaksınız arkadaslar linkleirn alayı kırılmıs...

Arkadaşlar Link Kırık Elinde Olan Varsa ve Paylaşırsa Teşekkürler ;=)

arkadaşlar resim ekleme sorununa çözüm bulan varmı.Hosting sahibi register global değerinin On olması durumunda güvenlik açığına sebebiyet verdiği için açmıyor.Htaccess içerisine Off yazdığımda yönetim menüsü açılmıyor.Cevap olarakta kodlamanızda register globals değerini Off yapınız diyor bunu nasıl yapacağız.Ben hiç bir dosyanın içinde böyle birşeye rastlamadım...

Geri