En hizli Web Tarayicisi Belli oldu!

..:.. Chrome nede olsa Google ürünü şaşmamak laZım ..:..

firefox sık çöküyor,ama chrome çok verimli
8 megabite yetişiyor:D

chrom uda denedim güzel şimdi hakkını vermek lazım gayet hozlı ama.dönüp dolaşıp yine tilkiye döndük(bi terslik var ama tilki dönmiyecekmiydi kürkçü dükkanına.) yani diyeceğim mozillanızı güncel tutun keyfinize bakın

özellikle orta yada düşük düzeydeki hizli pc lerde firefox uçurtur.
benim pc hizli ama gene firefox hep firefox operayi 3 sene önce kullaniyordum oda güzeldir ama son updatelerden haberim yok..

eğer flashget chrome da çalışsa bende chrome a geçicem ama floshgot yapıp flashgetle download yaptığım için sürekli firefox kullanıyorum.... :(

yaklaşık 4 yıldan bu yana OPERA kullanıyorum. Chrome duyurulduğunda denemek için kullandım ve hızı nedenile bi süre kullandım fakat tek veya çok sayfa farketmeksizin bi çok defa dondu ve resetlerdi kendini. sonra opera 10,5 için denemelere başladım şimdilik şikayetim yok.
safarinin görselliği nedeni ile denedim. testte belirtilmeyen tek detay, safarinin yabancı dil desteğinin olmaması. görselliğinin dışında hiçbir artısını sezemedim. daha hızlısı gelenedek şimdilik OPERA.
ii forumlar

İnternet varolduğundan beri webdeyim. Tek kelimeyle opera derim. Tamam buradaki veriler aksini iddia edebilir ama iş uygulamaya gelince operanın farkı hemen ortaya çıkıyor.

testler chrome 'u gösteriyor. hackhell çalışanları ne derse odur ;) teşekkürler arkadaşım :D çok makbule geçti.

testler chrome 'u gösteriyor. hackhell çalışanları ne derse odur ;) teşekkürler arkadaşım :D çok makbule geçti.

:) Biz tesekkur ederiz. Kullanicilarin en iyisini kullanmasi en dogal haklaridir bunu saglamaya calisiyoruz.

Chrome bazi ufak problemleri haricinde sorunsuz calissada opera'nin yeri de yadirganacak gibi degil. Bu yuzden olmazsa olmaz tarayicilar icerisinde chrome ve opera'yi gosterebiliriz.

mozilla ilk açılışta çok yavaş aha açamadım şimdi ie çok yavaş opera java sorunu sitelerde bazı kodlar yazıyor hızlı olsa meye yarat göselliği bozuyor en iyisi chroama bence sekmeler kolay açılıyor şu sıralar shockwave çökmesi oluyor ama siteleri daha hızlı giriyorsun sık kullananları çok iyi bir de bir kaç harf yazarak istediğin siteye giriyorsun bence tek kötü tarafı download yok yavaş yapıyor

Mozilla,gerisi yalan! ! 4 senedir kullanırım 1 kere yarı yolda bıraktı beni!

chrome u tek geçerim...beklediğin herşeyi veren bir tarayıcı. sen daha birşey düşünmeden senin yerine herşeyi düşünmüşler :)

Opera forever :) (opera arada uyuz edebiliyo adamı o ayrı) Chrome da bayağı hızlı ve kullanışlı.

firefox çökme olaylarını yapmasa süperde....neyse chrome kullanıyorum gayet hızlı..operada öyle..fire çuvallıyor gibi....

Geri