En hizli Web Tarayicisi Belli oldu!

firefox eklentileri ve güvenliği ile hepsinden iyi bence

opera yı 7-8 aydır kullanıyorum. bu süre içerisinde diğerlerine tıklama sayım ie: 3 , safari: 20 falandır...

netscape neden yok artık sürüm çıkarmıyorlarmı ?
opera ve firefox arasında avantaj ve dezavantajlar var ama benim tercihim opera oluyor !

Hız bakımından Chrome çok yönlü kullanım açısından Firefox iyi. İkisini de uzun süre kullandum. Firefox'u 2 yıl Chrome'u 8 aydır kullanıyorum. Suan Chrome gayet iyi ama Firefox'ta kullanmasam dahi pc'imde kurulu olarak duruyor.

hepsını kullandım fırefox ıyı gıbı gozukuyor eklentılerı gercekten cok ıyı ama bı okadar da ram yıyor ve makınayaı yavaslatıyor ayrıca acılısı da son derece yavas.chrome bana gore herkonuda gercekten cok hızlı...

Firefox un eklentileri gibisi yok sadece eklentileri bile kullanışlılık bakımından hepsine fark atar.
Sayfa açılış hızı başkalarını bilmem ama bende hemen açılıyor.
Çökme sorunu yaşamıyorum.
1000 lerce skin desteği var zevkime göre giydiriyorum browserimi.
Video yakalamak indirmek konusunda üzerine tanımam.(Net video hunter eklentisi.)
Flashgot eklentisiyle indirmelerimi istediğim indirme seçenekleriyle rahatlıkla ayarlıyabiliyorum.
Babelfish translate eklenti tek kelimeyle süper bir buluş sol tuşuyla işaretlediğim her yeri sağ tuşuyla istdiğim dile ufak bir baloncuk içinde hemen çeviriyor yada tüm sayfayı tek tıklamada çeviriyor.
Google preview,cool preview,firefox turbo,....
ve bunların hepsi bedava ve her zaman yenileri çıkıyor.

varmı öbürlerinde elma armut gibi oldu değilmi böyle açıklayınca.Firefox üstüne tanımam arkadaş.

Chrome kullanıyorum Int.Exp'dan sonra cennetteymiş hissi veriyor çok rahat kullanımı ayrıca çok hızlı 100 tane pencere açıyorum banamısın demiyor.
Denemeyen arkadaşlara tavsiye ederim tek sıkıntısı bazen eklenti çöküyor ama kaybolan sayfları tekrar geri alabiliyorsunuz sorun olmuyor

ben firefox'dan yanayım eklentileri yeter biraz geç açıldığı doğru ama yinede firefox xmarks eklentiside benim çok işime yarıyor.. ama eklentilerle pek işi olmayanlar için tabiki chrome daha faydalı olur

arkadaşlar bende chrome diyorum bence gayet hızlı erişim ve kolay bir arayüz ...

Şimdi öne çıkan iki browserdan Opera ve Google Chrome arasında bir tercih yapıcak olmsam ben yine Opera derim..
Google Chrome hız olarak Opera'dan daha iyi olduğu doğru...
Ama Opera'nın da güvenlik konusunda Google Chrome'den çok daha iyi olduğu doğrudur..Google Chrome bana göre bu konuda sınıfta kalıyor.
İnternettki browser güvenlik testlerinden geçirin sonucu göreceksiniz. Bunu bizzat kendim yaptığım için söylüyorum.

cromeye geçtiğimden beri rahatım bazı sitelerde sorun olsada süper bir tarayıcı herkese tavsiye ederim

hepsini kullandım. chrome da kaldım. bu gerçekten hızlı. sadece tablarda gezerken sayfaları duraklatıyor sanırım. sayfalar taba geçtiğimde 1 sn ye sonra görüntü geliyor beyaz sayfadan ;) ama bellek kullanımı olarak chrome derim. fazla tab kullanan birisiyim. firefox opera kasıyordu.

operada turbo özelliği deli dehşet tarayıcı bence opera istenmeyen reklamların açılmamasınıda sağlıyor opera forever ama rami biraz fazla kullanır

Geri