En Sevmediğiniz Şarkı Sözleri Kimlere Ait

can kan neden mi: müzik arabesk... imaja bakın bi de......

anonim ama su turku varya manda yuva yapmıs sogut dalına yavrusunu sinek kapmı zart zurt fizik kurallarını alt ust eden turku o iste

λсκυρ' Alıntı:
ya cankan dediniz de o adamlar geri zekalımıdır nedir neden oyle giyiniolar ya? ben boyle bişey gormedim ya

uzaylı onlar uzaylı , glaksiler arası kültürel fark var, hor görmemek gerek

hepsi!

rap r&b yapmaya çalıpşnların hepsi..tüm sawaşçı faşist grupların hepsi..we fantezi müzik yapan we tüm şarkılarında yar diip duran tiplemelerin hepsi..bunların hepsi irenç şarkı sözleri yazıyo...hepsi grubuda dahil:)

Tabiikide Nil Karaibrahimgil...
Resmen sacmalıo [ doru dusgun sarkısı yok bence .. ]
1 şarkısını değil hiç birini sewmiom..

demet akalin " HERKES HAKKETTIGI GIBI YASAR" tirnak isaretinin icindekiler herseyi anlatiyor zaten resmen hakaret bence kiniyorum burdan onu.

ismail yk şarkılarının tamamı adam tam bir apaçide o yüzden

ismail yk ve türevleri =çünkü spstkler
gülben ergen= çünkü 24 saat gülen yapmacık iğrenç bir suratı var

arkadaşlar arkalarından yazdığınız insanlarıda bizler şöhret yaptık .belki baymunluk yaparak belki iğrenç giyinerek belkide saçma sözlerini dinlediniz ama atlıyo olduğunuz bişey var ....eğer yorum yapıyosanız önce o insanların geçmişlerine bi dikkat edin ve tanımaya çalışın belki o zaman onların yaptığı ve sizlerin beğenmediğiniz şeyler belki sizede hoş gelebilir.SAYGILAR TANER YILMAZ.

PETEK DINCOZ kadindan nefret ediyorum ve bide sarki soyluyor/ deniyor
350 tane ders almis muzik egitimi ve hala sarki soyleyemiyor.

Ajdar Var Ajdar Allahin Dengesizi Yaaa

Ben hic bir turkce sarkının sozlerini vede muzık tarzını beyenmem :mad: belki bana kızcaksınız :hhsopa ama ben buyum.......

Ben Nil in şarkı sözlerinden son derece nefret ediyorum .......

Birkaçı dışında bütün popçular berbat.Yaptıkları müziğin sanat ile hiçbir alakası yok.
Bir de S.O.A.D var tabi.Bunlar da müziği siyasete alet edenlerden.

pop ve arabesk müzikten nefret ederim :saskin
tuba ekinci,petek dinçöz,seda sayan gibileri olduktan sonra gelde nefret etmee hepsi çok itici bence kaliteli müzik yapmıyorlar.. :durdurun

allahhıımm mahsun kırmızıgül nedir öyle ya milli felaket adam ben onu görünce boğazım düğümleniyo nefes alaamz konuma geliorum boğuluyorum ya ... bide gdip abidik gubidik şarkılar klipler falan sarışın sarışlın hatunlar... kendini ne sanır bilmemki o saçlar falan nedirrrrr... bakışlar desen adamı uykusunda eder.. ooffff

Geri