dengesis
New member
- Reaction score
- 0
isteyen hayırda basıyor bu milletin iradesi ?
Ayrıca bu anayasayı ''Ak Parti'' anayasası yapan maddeleri ve nedenlerini açıklar mısınız ?
Maddelerle ilgili çok fazla konuşuldu. Daha fazla konuşmaya gerek yok artık hepsi açık ve net kararını verdi insanlar. Sonuçta referandum ve özgür irade kimsenin birşey dediği yok. Türkiye'de yaklaşık 50 Milyon seçmen var. Bunların yaklaşık 35 milyon civarı oy kullanmış. Geriye 15 milyon kalıyor. Bunların on milyon civarı da doğudaki vatandaşlarımız. 25 milyon civarı evet 15 milyon civarı da hayır oyu var. Bu aradaki on milyon seçmen bir şekilde AKP ve ne olduğu belli olan bdp oy kullanmasını engelleyerek AKP için hizmet etmiş olmadı mı yani seçimin kaderini etkilemedi mi? bdp doğrudan AKP'ye hizmet etmiş olmuş oluyor ve bana sanki planlı yapılmış havası veriyor. Bu ülkenin üzerinde oyun oynayanlardan bıktık usandık artık "YETER ARTIKK...!" diye haykırmak istiyorum. Nasıl iştir bu evetli yemekler evetli propagandalar evetli yardımlar yetmedi mi artık insanları kandırdıkları yetmedi mi bizleri burada tartışmamıza neden olmaları vaktimizi bunlarla geçireceğimize birşeyler araştırarak geçirmek varken neden buradayız ve bu yazıları yazıyoruz. Ben çok sıkıldım artık bırakın da öz irademizle birşeyler yapalım oyun bizimle oyun oynamadan. Heryerde birşey var basketbol maçı oynuyorsun hakemler işi bitiriyor. Teknoloji geliştirecek oluyorsun bilim adamlarımız ölüyor. Biraz şeffaf olsun dinç duralım artık. Türklüğümüzü unuttuk bizi ne hale getirdiler yazıklar olsun.