sherlock_holmes
New member
- Reaction score
- 0
Her lafına Atatürk ile başla sorun bunda olamaz zaten sorun Atatürkçüyüm deyipte
Atatürk'ün ilkelerine KARŞI GÖRÜŞ bildirmendir.Atatürkçülük ne demektir;Atatürk'ün
düşünce ve görüşlerine tümden,tamamen katılmaktır.Ama sen yazdığın %58 lik kısım kör cahildir lafıyla Atatürkün CUMHURİYETÇİLİK görüşüyle çok açık ayrı düşüyorsun.
Ben kendi görüşlerimi copy paste yaparım sen başkalarının safsatalarını
Öncelikle evet oyu yeni sivil anayasayı hayır oyu darbe mahsülü anayasayı temsil ediyor.
Hayır dendiğinde darba anayasasını savunuyorsan sen darbecisin demektir.Çokda
doğru bir kelimedir.Çünkü seninde savunduğun Atatürkçülük'te ''milletin iradesi ile,siyasete katılıyla ortaya çıkan anayasa DOĞRU anayasadır.''Eğer sen bunu kabul etmeyip
askerin anayasasına evet dersen çok açık ve net şekilde darbecisindir ve bunu kabullenmek hayır attığına göre çok zor olmamalı şahsi görüşümce.
Çünkü burada da görüşünü gerçek anlamda yansıtmıyorsun.
Birincisi bu ülkede %100 oy alacak bir anayasa HİÇBİR ZAMAN yapılamayacak bunu sende biliyorsun.Çoğunluk ne derse o olacak buda halkın genel kararıdır ve Cumhiriyet'in bir gereğidir.Halkın tamamının görüşünün olduğu bir anayasa yapılamaz bunu kendinden yola çıkarak bulabilirsin.Savunduğun görüş itibariyle sivil anayasaya evet demen gerekirken yok ben bu Ak Parti yi sevmiyorum (zaten bu anayasanın partilerle bir alakası yoktur) diyerekten hayır oyu kullandın.Peki ya senin gibi bu ülkede Ak Parti sevmeyen ne kadar insan var düşünebiliyor musun.
Bak bu dediğin nereye çıkıyor TKP bile İşçi partisi bile Ak Partinin anayasasına evet diyecek.
Bunun %100 olabileceğine hala inanıyorsan biz boşuna tartışıyoruz çünkü ben olacakları konuşuyorum sen olabilme ihtimalinin olmasından konuşuyorsun değil mi ?
Öncelikle kimse ''ben yaptım'' diyemez çünkü bu halkın %58 yaptı bunu burada anlaşalım.
İkincisi sen çıkan sonuca ''saygı duymuyorum'' dersen ben senin ideolojinin samimiyeti hakkında çok kesin ve net kararlara varabilirim.
Üçüncüsü de asla şakşakçılık yapma zaten.Bunu senden isteyen kimse olmadı olmuyor ve olmayacak![]()
Yok biz şeriatı getircez,Ülkeyi İran Yapıcaz,Atatürk heykellerini yıkıcaz.....
Adamın zihni bu... Her konuşmasında Atatürk,Atatürk....Bizi Atatürk Düşmanı yapanların Atatürk sevgisinden şüphe etmeye başladım... Ben bu yaşıma kadar her Cumhuriyet Byaramını,Egemenlik Bayramınıı, Gençlik Bayramını Kutlarım... Senede en az 1 defa Ankaraya Anıtkabir'e giderim.. 10 Kasımda Saygı duruşumda gözlerimden damlalar süzülür... Sorsan burada kaç Atatürkçü,onun inkılaplarını ilkelerini anlamıştır.. Kaçı nutuk eserini okumuştur.. Bugün kendi milletinin kararına saygı duymayan insan ne kadar atatürkçüküdür tartışılır...
Atatürk'ün farklı görüşten olan insanlara nasıl muamele yaptığını inkılap tarihinde okursa bazıları fazlasıyla anlar... Sakız olmuş cümlelerle memleketi iran yaptınız.
Yazık Çok Yazık....