.: Erdoğan Ağladı Ama Abisi Hayır Dedi :.

bugün 6 tane şehidimiz var bunlar için ağladımı

Vallahi ne yalan söyleyeyim ağlama haberini televizyonda ilk gördüğümde tamda şehit haberi ile çakışınca şehitler için ağlıyor sanıp azıcıkta şaşırmıştım.

Haber birkez daha dinleyince konu anlaşıldı.

Üzüldüm yahu. Alçalmanın böylesini neden sergiledi.

Ya izleyen halkı zeka yönünden çok düşük görüyorlar. Ya da bir ülkeyi yönetecek kişi yetkinliğinden çok uzaklaştı.

Vallahi ne yalan söyleyeyim ağlama haberini televizyonda ilk gördüğümde tamda şehit haberi ile çakışınca şehitler için ağlıyor sanıp azıcıkta şaşırmıştım.

Ya izleyen halkı zeka yönünden çok düşük görüyorlar. Ya da bir ülkeyi yönetecek kişi yetkinliğinden çok uzaklaştı.

ben 19 yaşındayım bu siyastçilerin ve medyanın ne mal olduğunu anladım

bu halk olan biten herşeyi biliyo kafamız rahat olsun insanları geri zekalı yerine koyuyorlar ama ben bile birşeyler anladıysam bu halk herşeyi anlamıştır.

ben siyaset tartışma programları vs gece 2-3 kadar izlerim

siz dua edin ağladı sadece, 134 asker şehit düşmüş iktidara geldiklerinden beri .şehit için umrunda mı ki ağlasın. ama söz konusu oy olunca ağlamakta mübahtır herşey mübahtır gerisi hikaye lafonten masalı yani.

:D Eğer evet deseydi nasıl bir yorum yapıcaktın çok merak ediyorum...

bir önceki yorumum senin yanında olsaydı bu cümlen 'eğer'li olmayacaktı yani kıvırmayacaktın .

ve farzedelim ki evet diyeceğim dedi bu adam ;
öncelikle inanmam , asparagaslığına bakarım . yine kimlerin hangi zihinleri bulandırmaya çalıştığını kontrol ederim . Hala haber gerçekliğini taşıyorsa dünyanın da tersine dönebileğini , şahısların koyun değil , moda-mod muhalif değil , doğrunun yanında olmasının mümkün olduğuna inanırım .

Ve her şeyden önemlisi samimiyete inanırım . madımakta ah-vah çekenlerin , başbağlara oh olsun demesi gibi değil . Delikanlı gibi hepsi bizim vatandaşımızdı denilmesi gibi :goz:

Bence antiakp olarak çalışan kişiler haberleri yanlış yansıtıyor...

Eminim ki, bu fiili şehitler içinde yapsa senin yorumun zerre değişmez. Şunu unutma insan ağladığında küçülmez, ağlamak bir insanlık, merhamet göstergesidir. Ağlamayı bilmeyen insanlar, ağlatmayı iyi bilirler. Onu izleyenin zeka seviyeside, samimiyetini ölçebildiği kadardır. Zira hiç yalan söylemeyen tek doğrucu zahiri ölçer gözlerdir. Bir insanın samimiyetini "göz"lerini takip ederek anlayabilirsin. Tıpkı yazdıkların ve teşekkür ettiklerin gibi; "büyük beyinli, ileri görüşlü" arkadaşım. Umarım bu yazılanı da kortekslerin algılar.. ;)

feto da sağlam ağlar gören görmüştür tv lerde çıkar sürekli.o neye ağlıyordu acaba onu da hiç çözemedim bunu da. ağlayanlarda bir sır var ama çözemedim hayırlısı bakalım ama HAYIRLISI deyince de HAYIR çıkıyor be kardeşim.

Arkadaşlar anlayamıyorum.
Belki ben geri kafalıyım, odunun tekiyim, biri bana açıklasın ben yine anlamassamda odunluğuma versin...

Bu Anayasa geçerse bu insanları boşuna ölmemiş mi olacak?
Ya da geri mi gelecekler?
Ya da ailelerinin vicdanı mı rahatlayacak?
Ya da bu ölen insanların pisi pisine öldürülmelerine mi bir anlam kazandırılacak?
Ölüm kararı verenlerin ve uygulayanların hakkında dava açılıp hüküm mü verilecek?
Ölenlerin ruhu mu şad olacak?

Ben bunu anlayamıyorum.
Bu saçma sapan, küçük emrah politikasını kavrayamıyorum...
Çıkıp ağlamaksa marifet F.G. de zamanında böyle nam salmıştı zaten.
İsrailli çocuklara filan ağlıyordu.
Peki seksen ihtilalinde o ne dedi?
Hiç açıp baktınız mı?

Aynı taife seksenlerde neler yapıyormuş diye?

Her kafada bir ses, artık vuvuzela gibi baş ağrısı yapmaya başladı bu referandum dalgası...

eminim ki, bu fiili şehitler içinde yapsa senin yorumun zerre değişmez. şunu unutma insan ağladığında küçülmez, ağlamak bir insanlık, merhamet göstergesidir. Ağlamayı bilmeyen insanlar, ağlatmayı iyi bilirler. Onu izleyenin zeka seviyeside, samimiyetini ölçebildiği kadardır. Zira hiç yalan söylemeyen tek doğrucu zahiri ölçer gözlerdir. Bir insanın samimiyetini "göz"lerini takip ederek anlayabilirsin. Tıpkı yazdıkların ve teşekkür ettiklerin gibi; "büyük beyinli, ileri görüşlü" arkadaşım. Umarım bu yazılanı da kortekslerin algılar.. ;)

bende eminim ki birgün bile şehitler için ağlamadı. Sana diyecek başka cevabım yok. Demogoji yapmaya da hiç gerek yok zaten.

bende eminim ki birgün bile şehitler için ağlamadı. Sana diyecek başka cevabım yok. Demogoji yapmaya da hiç gerek yok zaten.

Emin oldukların çok kati olduğu için seninle mukalemeye de hiç gerek yok !

feto da sağlam ağlar gören görmüştür tv lerde çıkar sürekli.o neye ağlıyordu acaba onu da hiç çözemedim bunu da. ağlayanlarda bir sır var ama çözemedim hayırlısı bakalım ama HAYIRLISI deyince de HAYIR çıkıyor be kardeşim.
Sırları çözmek ehliyet ister, HERKES çözebilse idi, adı SIR olmaz idi.

Emin oldukların çok kati olduğu için seninle mukalemeye de hiç gerek yok !

güzel cümleler kuruyorsun ama başbakan seni anlayamaz bu kurduğun cümlelerinle :) birde ağlarken gözlerinin içini senden başka kimse görmemiş herhalde veya bizler başka bir film izliyorduk yanlış adama bakmışız ;)

güzel cümleler kuruyorsun ama başbakan seni anlayamaz bu kurduğun cümlelerinle :) birde ağlarken gözlerinin içini senden başka kimse görmemiş herhalde veya bizler başka bir film izliyorduk yanlış adama bakmışız ;)

Bakmayı görmek zannedenlerden olduğundandır.. ;)

ilerde avatarında oturan adam gibi oturup düşünme sende bu görüşlerinle. gerçi adamda biraz farklı düşünüyor gibi bizlerden farklı demek istedim yani ;)

ilerde avatarında oturan adam gibi oturup düşünme sende bu görüşlerinle. gerçi adamda biraz farklı düşünüyor gibi bizlerden farklı demek istedim yani ;)

Farklı düşündüğünü simgelemek adına forum resmimde zaten .. Farklılığın farkında olmak, farklı düşünmeye sebep zaten ...

Ama senden "farklı düşündüğüm" için, sen bunun farkına da varamazsın.. ;)

benden farklı düşündüğün kesin zaten ki hala hükümetin başa geldiği ilk gündeki düşüncelerin kalmış zihninde. herşey güzel olacak filmini izledik biz sekiz sene önce. benim fikrimce sen git yat bir an önce ;)

millet şimdı kürt türk davasında birde sağı solu birbirine düşür tamam. Türkiyeyi parçalamak için bir balyoz daha vur akp

akpli zihniyet dediğiniz solcu sağcı karışımı bir diplomatik politika takip etmekte.
ve sizde buna halkın duygularını sömürüor yok bilmemne.
erdoğanada zamanında yahudi dediler. onada tabi öyledir diyenler çıktı.
bir rize çocuğuna bunları yakıştırdılar.
bilip bilmeden yargılayan çok adam var.
ben açtım okudum. anayasa reformunun her maddesini inceledim.
görülen o ki benim kararım evet.
ve siz dar kafalı insanlar. bir yorum bi erkan sahibi olmadan kitap açıp okumadan hackhellde yorum yazmayada kalkışmayınız.

Şu anda adnan menderese uygulanan kötü politika ve medya etkisi akpninde üstünde.
biri bu ülkede ne zaman yararlı bir işe koyulsa o adamı ya asarlar ya keserler.
bütün kamuoyuda medyadan izledikleriyle dinledikleriyle yaşar kendini avutur.

E sen maddeleri okudun da biz okumadık mı ? Herkesin kendine göre bir siyasi görüşü vardır. Erdoğan'ın söylediklerine katılmayanlar dar kafalı mı oluyor ? Önce kendine bak bakalım. Yok dar kafalılarmış , kitap açıp okuyunmuş...

Sevgili forum arkadaşım lever, merhabalar.

Elbetteki konu başlığına yorum yazarken bunuda eklemem gerekirdi.

Yani duygulanmanın, öfkelenmenin, hüzünlenmenin, ne bileyim sevinmenin, ağlamanın insani bir duygu olduğunu.

Benim bu konuya ilişkin yorumum bir kadının veya bir erkeğin ağlamaklı veya hüzünlenmiş olması değil.

Elbetteki bütün insanların buna hakkı vardır. Elbetteki çeşitli nedenlerle insanlar duygulanabilir.

Bunun insani bir özellik olduğunu bir çok kişi bildiği için anlaşılmıştır düşüncesi ile konunun bu yönüne açıklama getirmeyi gerekli görmeden doğrudan düşüncemi yazdım.

Kameraların çekim yapmadığı, görüntü almadığı bir çok toplantılarda muhtemelen insanlar bazı konular üzerinde değerlendirmeler yaparken, milli, dini yada mağdur olma duyguları ile sinirlenip, hüzünlenip, heyecanlanıp, ağlıyorlardır. Bu son derece doğal ve insani bir davranıştır.

Ancak devleti temsil etme, bir hükümeti yönetme başarısını, şerefini, şansını yakalamış insanlar sözlerine ve davranışlarına biraz daha dikkat etmelidir.

Devletin kurumlarını kendi çıkarları için haksız bir şekilde alenen kullanan, yetimlerin hakkını vicdanında en küçük bir rahatsızlık duymadan iç eden, başbakanı olduğu bir milletin temel var olma nedenlerini ve bununla ilgili değerleri ayaklar altına alan ve buna benzer akıllara, vicdanlara ziyan bir sürü işler yaparken gözleri dolup, sesi titremeyen, halkı ve çifçiyi azarlarken gözleri dolup, sesi titremeyen KASIMPAŞA KABADAYISI, 12 Eylül hesaplaşmalarını ve Demokratikleşmeyi bahane ederek halkın zararına işler yapacak bir davranışı referanduma sunarken, gözü yaşlı emrah, bahtı kara küçük ibo davranışları sergilerse bu kişiye gülerim.

Beni aptal yerine koymaya kalkıştığı için üzülürüm.

Öyle sanıyorumki bu forumdaki arkadaşların bir çoğu hüngür hüngür ağlayan üçkağatçı Tansu Çilleri, hüzünlenip gözleri dolan Mesut Yılmazı, bir siyaset adamı olmadığı halde bu alanda etkinlik gösteren ve televizyonlarda vaaz verirken gözyaşları sel olup gürül gürül çağlayan Fetullah Güleni, kısacası sağda veya solda bu tip kişileri çokça görür duyarız.

Ve dediğim gibi bunların insani duygularla gerçekleşiyor olmasıda çok abes değildir.

Herneyse sonuç olarak insanlar hangi davranışlardan nasıl bir çıkarım yapacağını biliyordur zaten.

Onca yaptığı ve konuştuğu şeylerden sonra emin olki, bu fiili şehitler içinde yapsa zaten samimi bulmazdım. Evet o nedenle şehitler için hüzünlenmiş gibi görünse yine inanmazdım.

Doğru anlaşılsın diye vurguluyorum. Ben ağladığı, hüzünlendiği, merhamet duyguları taşıdığı için küçüldü demiyorum, böylesi basit davranışlara tenezzül etmesi, bu seviyelere düşmesi iyi bir davranış değil. Doğru bir tercih değil.

Kısacası ağlamayı bildikleri zaman üzülüp ağlamışlardır, farklı düşündüğünü simgelemek adına bakmayı görmek sanıp farklılığın farkında olmak, farklı düşünmeye sebep olan göz ağladığında samimiyetle gözlerinin içine bakıp sesi titrediğinden, gözlerinin içine bakınca.....................

NAYDDDAAA, NELER OLUYORRR. Hay Allah !!?? Kortekslerin algılamasında sorun çıktı.

Sevgili forum arkadaşım lever, kusura bakma. Affına ve hoşgörüne sığınarak yazının sonunu böyle bir espri ile noktaladım. Umarım kırılmamışsındır.

Geri