- Reaction score
- 0
bugün 6 tane şehidimiz var bunlar için ağladımı
bugün 6 tane şehidimiz var bunlar için ağladımı
Vallahi ne yalan söyleyeyim ağlama haberini televizyonda ilk gördüğümde tamda şehit haberi ile çakışınca şehitler için ağlıyor sanıp azıcıkta şaşırmıştım.
Haber birkez daha dinleyince konu anlaşıldı.
Üzüldüm yahu. Alçalmanın böylesini neden sergiledi.
Ya izleyen halkı zeka yönünden çok düşük görüyorlar. Ya da bir ülkeyi yönetecek kişi yetkinliğinden çok uzaklaştı.
Eğer evet deseydi nasıl bir yorum yapıcaktın çok merak ediyorum...
Vallahi ne yalan söyleyeyim ağlama haberini televizyonda ilk gördüğümde tamda şehit haberi ile çakışınca şehitler için ağlıyor sanıp azıcıkta şaşırmıştım.
Haber birkez daha dinleyince konu anlaşıldı.
Üzüldüm yahu. Alçalmanın böylesini neden sergiledi.
Ya izleyen halkı zeka yönünden çok düşük görüyorlar. Ya da bir ülkeyi yönetecek kişi yetkinliğinden çok uzaklaştı.
eminim ki, bu fiili şehitler içinde yapsa senin yorumun zerre değişmez. şunu unutma insan ağladığında küçülmez, ağlamak bir insanlık, merhamet göstergesidir. Ağlamayı bilmeyen insanlar, ağlatmayı iyi bilirler. Onu izleyenin zeka seviyeside, samimiyetini ölçebildiği kadardır. Zira hiç yalan söylemeyen tek doğrucu zahiri ölçer gözlerdir. Bir insanın samimiyetini "göz"lerini takip ederek anlayabilirsin. Tıpkı yazdıkların ve teşekkür ettiklerin gibi; "büyük beyinli, ileri görüşlü" arkadaşım. Umarım bu yazılanı da kortekslerin algılar..![]()
bende eminim ki birgün bile şehitler için ağlamadı. Sana diyecek başka cevabım yok. Demogoji yapmaya da hiç gerek yok zaten.
Sırları çözmek ehliyet ister, HERKES çözebilse idi, adı SIR olmaz idi.feto da sağlam ağlar gören görmüştür tv lerde çıkar sürekli.o neye ağlıyordu acaba onu da hiç çözemedim bunu da. ağlayanlarda bir sır var ama çözemedim hayırlısı bakalım ama HAYIRLISI deyince de HAYIR çıkıyor be kardeşim.
Emin oldukların çok kati olduğu için seninle mukalemeye de hiç gerek yok !
güzel cümleler kuruyorsun ama başbakan seni anlayamaz bu kurduğun cümlelerinlebirde ağlarken gözlerinin içini senden başka kimse görmemiş herhalde veya bizler başka bir film izliyorduk yanlış adama bakmışız
![]()
ilerde avatarında oturan adam gibi oturup düşünme sende bu görüşlerinle. gerçi adamda biraz farklı düşünüyor gibi bizlerden farklı demek istedim yani![]()
akpli zihniyet dediğiniz solcu sağcı karışımı bir diplomatik politika takip etmekte.
ve sizde buna halkın duygularını sömürüor yok bilmemne.
erdoğanada zamanında yahudi dediler. onada tabi öyledir diyenler çıktı.
bir rize çocuğuna bunları yakıştırdılar.
bilip bilmeden yargılayan çok adam var.
ben açtım okudum. anayasa reformunun her maddesini inceledim.
görülen o ki benim kararım evet.
ve siz dar kafalı insanlar. bir yorum bi erkan sahibi olmadan kitap açıp okumadan hackhellde yorum yazmayada kalkışmayınız.
Şu anda adnan menderese uygulanan kötü politika ve medya etkisi akpninde üstünde.
biri bu ülkede ne zaman yararlı bir işe koyulsa o adamı ya asarlar ya keserler.
bütün kamuoyuda medyadan izledikleriyle dinledikleriyle yaşar kendini avutur.