Erdoğan Baykal'a öyle bir laf etti ki:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hahahaha. doğru söze diyecek birşey yok.başbakan bence haklı:))

baykalı sevmiyorum ama adam akp ye bi kapak yaptımı genel başkan yardımcınızı istifa ettiriyo sizde burda kendinizi avutun kasımpaşalanın argolarıyla

Deniz baykal olmasa zaten chp daha çok oy alırdı ama susun açık vermeyin uyandırmayın :D

ayağın kayarda ölürsün inş ..soydunuz lan ülkeyi faşistlerrr

Bence başbakan kendi kalitesini bu şekilde başkalarını aşşağılayarak kendini yukarı çıkarmaya çalışarak çok güzel gösteriyor. Açıklama namına hiçbirşey yok söylediklerinde. Hadi baykalı geçtim halkın tepkisine ne diyecek, " bırakın şu milleti, zaten bana oy vererek kendisini gösterdi" mi diyecek. Der bence, o argo tarzıyla ancak milletti "nasıda laf soktum" edasıyla kandırmaya çalışıyor. Ermenistan kim de sen oraya gidiyorsun, neden yalakalık yapıyorsun, azeriler kan ağlıyor sen o katille el sıkışıyorsun. Bu insan ne yazıkki bizim cumhurbaşkanımız vede kendisi söylemişti zamanında bu adam katil, onun elini nasıl sıkarsınız diye.... Buda kapak olsun:durdurun

Tay-yeap ve yalakaları iş başında...

Baykalin Ne OlduĞu Tek Kelİmeyle AÇiklamiŞ ErdoĞan Baba BaŞka SÖze Ne Gerek

Ne yapılacağına dair dünden bugüne gösterdiği birşey olmadığı gibi yarına yönelik bir şey de yoktur."

doğru söze ne denir

sizler böyle laflarla eylene durun
Akepe de "durmak yok soyguna devam" desin.
yarınlarımızı çalıyor adamlar hiçbirinizin gıkı çıkmıyor.
bukadar kör olmayın lütfen.
biraz gözünüzü açıp olayları iyi değerlendirin.
biz birbirimizi yerken adamlar ülkeyi satıyor..

öncelikle siyasetçilerin hiçbirisini sevmem lakin ...

devletin başkanı ermenistan'a kalkıp gidecek biz de sessiz kalacaz ... kardeşim uyanın artık ... iyi niyet miyi niyet yok devletler arasında ... sen durup dururken gidersen ermenistan'a ortada sıcak hiçbir gündem yokken ve adamlar hiçbir tavizde bulunmamışken bu sadece ve sadece ermenistan konusunda Türkiye'nin taviz vermeye hazır olduğu şeklinde algılanır ve daha çok ümit verir ermeni lobilerine ... Aynısı kıbrıs ta da oldu ... kıbrıs ta da halk birleşelim dedi ne oldu ... Sonuç avrupa birliğine mi girdi KKTC ... Hayır ... Çıkan sonuç şu oldu ... Türkiye ye Rum kesimini tanıyın baskısı ... Devlet büyüklerimizin hiç mi danışmanı yok anlamıyorum ... Diğer alternatifleri aklıma getirmek bile istemiyorum ...

3 t yi unutmasın kimse ...

1inci T ===> Tanınma
2inci T ===> Tazminat
3üncü T===> Toprak ...

bu adamlar erzurum u kendi başkentleri yapana kadar durmayacak ...

biraz okumuş yazmış herkesin buraya varması lazım sonuç olarak ...

bilgilerinize ...........

Dip Not : Bu memlekete bu memlekettekilerin dışında kimseden fayda yok ...

Sevgiler, saygılar ...

siz tayyibi desteklemeye devam edin
o sizi bi desteklicek şeytan çarpmışa dönceniz
daha cıkmadı tayyibin qerçek yüzü

bana burda tayip savunmayın tayip önce oğlunu askere göndersin sonra türkiyeyi satmaktan vazgeçsin baykal vızıltısı var iş görmüo tayip görüoda noluo anca amarikan köpeklerine yağ çekio tutturmuş bi ab die nerdeyse girebilmek için ..... vercek faşisti

Bıdon kapagı gıbı laf,ama hala ustune yorum yapılıyo :]
Isınız bu ztn,destek degil KÖSTEK olmak

ağzına sağlık başbakanım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri