Erdoğan bekçiyi cebinden aradı

Yani iyilik yapmak falan senin neyine tayyip amca alışık değil halkımız sonra böle lanet okuyolar sana nene gerek bekçi falan git sosyeteye güzellik yap ne bilim tuncay özkana milyonlar ver belki dua ederler

Gereksiz bir Adam' Alıntı:
Halkımız eğitim seviyesi düşük densede pek çok ünv mezunu sözde elit kesimden çok daha bilinçlidir kimseye lanet okumadan gereken cvbı demokratik çerçeveler dahilinde 22 temmuzda vermiştir
Burda lanet okumak özellikle akpci zihniyet diyerek Türkiyedeki her 2 seçmenden birine lanet okumak yakışmamış
Aklıma bi atasözü geldi ya neyse şimdi köpeğe kemiğe girip tekrar ortalığı bulandırmaya gerek yok smod msjları silip açıklama yaptığın için sende sağol Gereksiz bi tartışma olmuş cidden

Halkımızın hep mazlumun yanında olmak gibi onurlu davranışını en güzel şekilde sömürerek tescilli bir haksız iken haklı duruma geçmeyi başarabilen sayın başbakanın bunu nasıl becerdiğini şu anda anlamış bulunmaktayım zira halkın arasında her yere soktuğu bazı yalakalar sürekli istikrar sürekli mazlum nameleri çekerek Türkiye Cumhuriyeti Genel Kurmay Başkanı'nın Türkiye'nin daima bekâsı için bazı şeylerin karşısında bulunacağız şeklindeki açıklamalarını bile öndarbe diye açıklayarak bir korku ortamı yaratarak başarmış olmaları gerçekten takdire şayandır. Atasözlerimizi ve vecizelerimizi sayın başbakan çok güzel bir şekilde Türkiye cumhuriyeti vatandaşlarına söylemektedir sizde çekinmeyiniz zira sakatatçı dükkanında gözünüzü toprak doyursuna ananıda al gitten baban kime bu vecizelerimizin başbakanın cümle haznesinde yeri büyüktür...

mavi--kiz' Alıntı:
kim kime yalakalık yapıo yalanmı söylediklerim insan bi şeyi 40 kere düşünüp 1 kere söylemeli snn gbi her azından çıkanı savurmamalı bu mu demokrasi dediniz ülke başka bi şeye geldiğinde demokrasi diye yırtınırsınız şmdi insanların seçimlerine söz ediosunuz buraya yazdığım son msjdır....

Demokrasilerde idamı gerektirecek bir pkk'lının hapishaneden meclise yani başıma geçmesine izin vermemeli aynı şekilde istanbul büyükşehir belediye başkanlığı döneminden 60 tan fazla yolsuzluk davası olan bir insan başbakan olmamalı ve PKK'nın komutanlarından birisi bu başbakanın danışmanı olmamalıdır aynı zamanda Askere gitmemek için sahte rapor alan adam öldürdükten sonra sahte ehliyet düzenlenerek ve kanıtlar ortadan kaldırılarak kurtarılan ve devlet bursuyla okurken 94 metrelik bir gemicik alabilecek servete sahip bir oğluda olmamalıdır o başbakanın... Ve demokrasilerde satılmış medyada olmamalıdır insanlara Allah'ın Koruduğu Parti diye lanse edilen o partinin başbakanına yalaklık yapan basın mensupları olmamalıdır o demokraside...

neccko' Alıntı:
Bu nasıl başbakan böyle Hİç sevmiyorum bu huylarını bu adamın
Çocuklari görünce hediye dağıtır hakldan sıradan birini mecburiyeti olmadıgı halde arar

Bu adam olmaz başbakan böyle olmaz halkıyla konusmaması lazım tınlamaması lazım bole başbakan olurmu yaw biz hiç alışkın deiliz bole başbakana

Tayyip abi diyorum ben kısaca sen ne yaparsan yap bunlara yaranamazsın ama biz sana inanıyor ve güveniyoruz

ister abi ister baba de. Halkıyla konuşmalarına örnek istermisin... ayrıcatınladığı şeyleride gösterebilirim...

freemitnick' Alıntı:
kandırılmış bir millet mi

35.128.598 seçmen oy verdi..

istatistikler bunlar..
bu kadar insanı kandırmakta bir beceri..

sen hala millet kandırıldı diyorsan, bu millet aynı hatayı 2 kez yapmaz, hiç yapmadı, ders çıkarmasını bilen bir milletiz Allah a şükür.

Demek ki aynı hata 2 kere yapılabiliyor...Yoksa bu adamlar başta olmazdı umarım bu adamların baştan gitmesi ülkemdeki % 70 lerden fazla olan sıcak paranın bir anda avrupadan çekilmesiyle veya güneyde konuşlanan kürd eyaletinin ülkemden toprak almasıyala olmaz...

SaGu_TuRaN' Alıntı:

ister abi ister baba de. Halkıyla konuşmalarına örnek istermisin... ayrıcatınladığı şeyleride gösterebilirim...

Yok onu ezberledik zaten bence az bile söyledi ben sana negatif yaklasırım artislik yaparsam sende bana oyle davranırsın

Adam olana adam gibi davranılır bu kadar basit

neccko' Alıntı:
Yok onu ezberledik zaten bence az bile söyledi ben sana negatif yaklasırım artislik yaparsam sende bana oyle davranırsın

Adam olana adam gibi davranılır bu kadar basit

Amacım Atatürk'le Tayyip'i karşılaştırmak değildir.

ATATÜRK’E HAKARETTEN SANIK BIR KÖYLÜ HAKKINDA TAKIBAT YAPILIYORDU. DURUMU ATA’YA ARZ ETTILER:

- MAHKEMEYE VERIYORUZ, DEDILER, SIZE KÜFÜR ETMIS.

ATA SORDU:

- BEN NE YAPMISIM ONA?

EVRAKI TETKIK EDENLER AÇIKLADILAR:

- GAZETE KAGIDI ILE SARDIGI SIGARAYI YAKARKEN KAGIT TUTUSMUS DA ONDAN.

ATATÜRK’E BUNU SÖYLEYEN BIR MILLETVEKILIDIR. ATA SORMUS:

- SIZ HIÇ GAZETE KAGIDI ILE SIGARA IÇTINIZMI?. .

- HAYIR...

- BEN TRABLUS TAYKEN IÇIMISTIM, BILIRIM. PEK BERBAT SEY. KÖYLÜ BANA AZ KÜFÜR ETMIS. SIZ BUNUN IÇIN MAHKEMEYE VERECEGINIZE, ONA INSAN GIBI SIGARA IÇMEYI SAGLAYINIZ!..

BANOGLU, AGE, S. 7

Çok gerekli bir araç her işe yarar can sıkıntınızı alır eğlendirir güldürür neşenize neşe katar ' Alıntı:

Halkımızın hep mazlumun yanında olmak gibi onurlu davranışını en güzel şekilde sömürerek tescilli bir haksız iken haklı duruma geçmeyi başarabilen sayın başbakanın bunu nasıl becerdiğini şu anda anlamış bulunmaktayım zira halkın arasında her yere soktuğu bazı yalakalar sürekli istikrar sürekli mazlum nameleri çekerek Türkiye Cumhuriyeti Genel Kurmay Başkanı'nın Türkiye'nin daima bekâsı için bazı şeylerin karşısında bulunacağız şeklindeki açıklamalarını bile öndarbe diye açıklayarak bir korku ortamı yaratarak başarmış olmaları gerçekten takdire şayandır. Atasözlerimizi ve vecizelerimizi sayın başbakan çok güzel bir şekilde Türkiye cumhuriyeti vatandaşlarına söylemektedir sizde çekinmeyiniz zira sakatatçı dükkanında gözünüzü toprak doyursuna ananıda al gitten baban kime bu vecizelerimizin başbakanın cümle haznesinde yeri büyüktür...

...

Al işte bi plak daha bozulmuş takılmış kalmış aynı yerde 1 senedir aynı muhabbet dönüyo az bi geliştirin kendinizi okuyun araştırın ne bilim böyle geldiniz ama böyle gitmek zorunda değilsiniz

walla benimde adımı soyadımı koysun birileri çocuğuna
bende ararım cepten cumhuriyet altınıda yollarım :]

Neden hırçınlaşmak yerine halkın yarısının tercihine saygı duyulmaz ki?
bu nasıl bir milliyetçilik anlayışı ki halkına lanet okumaya kadar gidebiliyor.
İnsan acaba herşey koltuk sevdası için mi diye düşünmeden edemiyor.
Gerçek milletini sevenleri ve milliyetçileri bu halk görmüştür ve ödülünü vermiştir.

devlet bahceliyi niye karıstırıyorsun kac milyon insan var herkes birbirinin telefonuna cıkmak zorundamı isteyen istedigiyle konusur tamam onlar siyasetci diceksin ama sonucta istemiyosa cıkmaz telefonuna sadece ülke adına muhattap oluyorsa bu kadarıda yeter heralde siyaset adına diger hic bi yönü ne seni nede benı ılgılendırmez heralde..

adama bak ülkenin yarısına lanet okuyor
yavaaşşş...
sizin gibiler oldukça bu ülke doğruyu seçmekte zorlanmayacaktır. saygılar...

Devlet Bahçeli ile bu konunun hiç bir alakası yok..Devlet Bahceli telefona neden çıkmıyor?

BAŞBAKAN’A DÖNMEM: Başbakan, aramak için biraz erken davrandı. Hem de tavırlarını samimi bulmuyorum. Seçim kampanyası sırasında Başbakan bize “Meclis’te bile selam verilmez bunlara” dedi. MHP’yi DTP ile aynı kefeye koydu. Başbakan şimdi ak bir sayfa açtığını söylüyor ama daha önceki kara sayfaların hesabını ne yapacağız. Şimdi biz bekliyoruz. Bakalım Sayın Başbakan’ın Meclis’teki tavırları ne olacak. Ancak ben bu süreçte Başbakan’ı aramayacağım.

Yukardaki yazı yeterince açık sanırım?Telefon olayına gelince;Bir şehit cenazesinden sonra Tayip Erdoğan şehit annesini aramamıştı ve ‘’onumu dinleyeceğim’’ demişti..Bunları demesinin sebebi şehit anasının öfkesi idi..Ama Tayip Erdoğan ateşin düştüğü yeri yaktığını bilmiyor sanırım..Tabi buda normal kendi oğlu çürük raporuyla gitmedi ya..Herneyse aynı olayda Büyükanıt Paşamız ‘’ateş düştüğü yeri yakar şehit analarının ellerinden öperiz’’ demişti..

Uzlaşma olayına gelince..Daha cumhurbaşkanı adayı belli olmadan mecliste yer alacağız dedi Bahceli daha ne istiyorsunuz..Seçimlerde akp nin sloganı nasıldı ? “Ver oyunu MHP’ye gitsin CHP’ye!” Şimdi ne oldu? Oy verenler için söylüyorum “Verdik oyu MHP’ye, gitti AKP’ye!” veya, “Verdik oyu MHP’ye, gitti Abdullah Gül’e!”

AntidepresaN' Alıntı:
Devlet Bahçeli ile bu konunun hiç bir alakası yok..Devlet Bahceli telefona neden çıkmıyor?

BAŞBAKAN’A DÖNMEM: Başbakan, aramak için biraz erken davrandı. Hem de tavırlarını samimi bulmuyorum. Seçim kampanyası sırasında Başbakan bize “Meclis’te bile selam verilmez bunlara” dedi. MHP’yi DTP ile aynı kefeye koydu. Başbakan şimdi ak bir sayfa açtığını söylüyor ama daha önceki kara sayfaların hesabını ne yapacağız. Şimdi biz bekliyoruz. Bakalım Sayın Başbakan’ın Meclis’teki tavırları ne olacak. Ancak ben bu süreçte Başbakan’ı aramayacağım.

Yukardaki yazı yeterince açık sanırım?Telefon olayına gelince;Bir şehit cenazesinden sonra Tayip Erdoğan şehit annesini aramamıştı ve ‘’onumu dinleyeceğim’’ demişti..Bunları demesinin sebebi şehit anasının öfkesi idi..Ama Tayip Erdoğan ateşin düştüğü yeri yaktığını bilmiyor sanırım..Tabi buda normal kendi oğlu çürük raporuyla gitmedi ya..Herneyse aynı olayda Büyükanıt Paşamız ‘’ateş düştüğü yeri yakar şehit analarının ellerinden öperiz’’ demişti..

Uzlaşma olayına gelince..Daha cumhurbaşkanı adayı belli olmadan mecliste yer alacağız dedi Bahceli daha ne istiyorsunuz..Seçimlerde akp nin sloganı nasıldı ? “Ver oyunu MHP’ye gitsin CHP’ye!” Şimdi ne oldu? Oy verenler için söylüyorum “Verdik oyu MHP’ye, gitti AKP’ye!” veya, “Verdik oyu MHP’ye, gitti Abdullah Gül’e!”

Antidepresan eski bir dostu görmek güzel gerçekten. Fincancı katırları ürkünce böyle olur işte. Beni bile MHP'li zannediyor bu şahs-ı ezikler. Hoş geldin tekrar...

enclock' Alıntı:
adama bak ülkenin yarısına lanet okuyor
yavaaşşş...
sizin gibiler oldukça bu ülke doğruyu seçmekte zorlanmayacaktır. saygılar...

Hayırdır??? Bi yerine bir şeymi battı atladın...

Seni mhpli zanneden yok saguturhanmısın her neysen senin mhpyle beraber anılman bile senin için şereftir ya o şerefi sana verecek kadar cahil değiliz rahat ol
mhpli pek çok kişiyi tanırım hiçbirinin bu kadar seviyesiz çocukca konuştuğunu görmedim bugüne kadar o yüzden mhp lafını ağzına alma zira yakışmıyo salyalı dudaklarına

Katır matır bu laflarını düzelt yoksa yönetime şikayet etmek zorunda kalıcamki birileri seni mutlaka düzeltir

Üslüp konusunda dikkat edelim arkadaşlar, ceza alması gereken arkadaşımız cezasını almıştır,
Herkes istediğini yazmakta özgürdür ama karşı tarafa "hakaret" etmeden..

freemitnick' Alıntı:
Halkla ilgilenilmesi güzel.. Birkaç dengesiz bunun bi kurgu olduğunu iddia ederler yine, ama kime inanacak bu halk peki? %43 le oy verdiği adamamı diğerlerinemi :D

%46demek istedin heralde:)

haksızlık ediyorsunuz arkadaşlar.tayyip bir insanlık yapmış,ötekisi ise terbiyesizlik.ne olcak işde başa gelemeyen maalesef böle fesatlık ve kıskançlık girdabına kapılıyor.

son söz sana acıyorum be angel_ina..hala bir ülkenin başbakanına nasıl hitap edeceğini bile bilmiyorsun..

C-eRbEru-S' Alıntı:
Seni mhpli zanneden yok saguturhanmısın her neysen senin mhpyle beraber anılman bile senin için şereftir ya o şerefi sana verecek kadar cahil değiliz rahat ol
mhpli pek çok kişiyi tanırım hiçbirinin bu kadar seviyesiz çocukca konuştuğunu görmedim bugüne kadar o yüzden mhp lafını ağzına alma zira yakışmıyo salyalı dudaklarına

Katır matır bu laflarını düzelt yoksa yönetime şikayet etmek zorunda kalıcamki birileri seni mutlaka düzeltir

Ben bu forumu seviyorum ya gerçekten senin gibileri çıkar arada konuşur konuşur konuşur konuşamayınca şikayet eder... Süpersin...

Katır konusuna gelince sizin gibi deyim ve vecize konusunda engin insanların bilmesi gerekirdi. Türk edebiyatı'nın en güzel deyimlerinden birisidir. ANLAYANA...

Sen klonmusun yoksam aaa ne kadar ayıp hadi bakıyım bulandırdığın yeter suyu başka kapıya
Bu sitede klon üyelik almanın cezası var Bide iyimi

Geri