Devlet Bahçeli ile bu konunun hiç bir alakası yok..Devlet Bahceli telefona neden çıkmıyor?
BAŞBAKAN’A DÖNMEM: Başbakan, aramak için biraz erken davrandı. Hem de tavırlarını samimi bulmuyorum. Seçim kampanyası sırasında Başbakan bize “Meclis’te bile selam verilmez bunlara” dedi. MHP’yi DTP ile aynı kefeye koydu. Başbakan şimdi ak bir sayfa açtığını söylüyor ama daha önceki kara sayfaların hesabını ne yapacağız. Şimdi biz bekliyoruz. Bakalım Sayın Başbakan’ın Meclis’teki tavırları ne olacak. Ancak ben bu süreçte Başbakan’ı aramayacağım.
Yukardaki yazı yeterince açık sanırım?Telefon olayına gelince;Bir şehit cenazesinden sonra Tayip Erdoğan şehit annesini aramamıştı ve ‘’onumu dinleyeceğim’’ demişti..Bunları demesinin sebebi şehit anasının öfkesi idi..Ama Tayip Erdoğan ateşin düştüğü yeri yaktığını bilmiyor sanırım..Tabi buda normal kendi oğlu çürük raporuyla gitmedi ya..Herneyse aynı olayda Büyükanıt Paşamız ‘’ateş düştüğü yeri yakar şehit analarının ellerinden öperiz’’ demişti..
Uzlaşma olayına gelince..Daha cumhurbaşkanı adayı belli olmadan mecliste yer alacağız dedi Bahceli daha ne istiyorsunuz..Seçimlerde akp nin sloganı nasıldı ? “Ver oyunu MHP’ye gitsin CHP’ye!” Şimdi ne oldu? Oy verenler için söylüyorum “Verdik oyu MHP’ye, gitti AKP’ye!” veya, “Verdik oyu MHP’ye, gitti Abdullah Gül’e!”