Eskişehirspor Süper Ligde... =)

Kerti ağzına sağllık.. güzel yazmışın

12 yıllık özleme son verdik bu ligi çok özledik çok dün istanbuldaydım bugün geldim adeta taraftar şov vardı stadyumda yapılan havai fişekler vs. çok güzeldi eski günlerdeki gibi 3 büyüğü zorlayacağımıza inanıyorum...Başarılar Es Es'im....

KARMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BEn bir Eskişehirli Olarak Düşsede Düşmesede KALBİMİZDEN HİÇ DÜŞMEZ GELDE ESKİŞEHİRİ Bİ GÖR NASIL TARAFTAR VARRRRRRRRR

WaLLa Topu Taraftar oynamıyor Takım oynuyor =) Taraftar Kasımpaşa'dada var Karagümrük'tede var ama hallerini görüyoruz =)

Tez zamanda tekrar 2. lige dönmeniz dileğiyle. Sizden daha fazla hakeden bi sürü takım varken;Bakanlar'la,BOŞbakanlar'la bakalım nereye kadar?

Sonuna kadar valla!!!

Eses bundan sonra kolay kolay 1. lige düşmez!!!

2 Lıg B Deyken Stadı Full Dolduruyorduk Deplasmana 20 Bın Kısı ıle Gıttık Artık Bu Sen Enolur Sız Dusunun..

taraftar her takımda var da işte her takımın unakıtanı,yumurta çırpanı yok bea gülüm.

unakıtan dedigin şahis kimdir ??

sadece gecen sezon secimler için eskişehirspora sergenin alinmasinda katkisi oldu sergeninde takima en ufak bir faydasi olmadi antrenmanlara gelmedi takimin huzurunu bozdu uzun bir sakatlik donemi gecirdi maclara cikmadi. eskişehirspor sergenle cikmadi super lige dolayisiyla bahsi gecen unakıtan yada yumurta cirpanin(?) en ufak bir katkisi yoktur eskişehir oyunculariyla taraftariyla cikti bilip bilmeden yorum yapmayin bir aciniz varsa soyleyin bilelim onada cevap yazariz

wc1thl.gif

5z4dxz.jpg

20gh7a.jpg

nl3n8p.jpg

rahatlıkla şampiyon olacakları bir senede playoffla geldiler
başarılar dilerim deplasmanda Beşiktaşı izlemeye gideriz artık :D

Fenerbahceliler bu Es Es'imizi neden sevmiyor :D
TR kupası mı geliyor aklına hahaha.

Geri