Ey AKP' yi destekleyen Müslüman!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaslar maide 44. ayeti okursanız T. ERDOĞAN ın kafir olduunu görceksiniz. PEKİ BUNA RAĞMEN NEDEN HALA Bİ KAFİR ÜZERİNDEN İSLAMA BAKILIYOR ANLAM VEREMİYOM

nerede bueğlence bende katılayım

kalkancı mı hazırlamış

üzmez mi

nerenle bakarsın

nerenle duyarsın

nerenle anlarsın

bilmem

bak oku

vakit rezilliğini

ERGENEKONCULAR ‘ESRAR PARTİSİ’ BİLE YAPMIŞ…

Kuvvacıların esrar partisi - İZLEKuvvacıların esrar partisi – İZLE
Vatan millet elden gidiyor diye ortalığı velveleye veren, ölme öldürme yeminleri ettiren ulusalcı dernekte uyuşturucu partileri verildiği ortaya çıktı.

Ölme-öldürme yemini ettiren Emekli Albay Fikri Karadağ’ın başkanlığını yaptığı Ulusalcı Kuvayı Milliye Derneği’nin uyuşturucu partileri verildiği tespit edildi. İşte Ergenekon terör örgütünün gerçek yüzünü anlatan önemli bir örnek.
.
.

GİZLİ TANIK 17
Hüseyin Görüm derneğin teşkilatlanmadan sorumlu genel başkan yardımcısıydı. Kendisinin eski sabıkalı olduğunu biliyorum. Dernek binasının 3. katında özel bir odası vardı. Çevresine sabıkalı kişileri toplamıştı. Bunlara da anlattığım gibi çeşitli askeri rütbeler veriyordu. Bu kişilerle dernekte esrar partileri verdiğini bizzat gördüm. Raif Görüm ve Yusuf Görüm’ü Hüseyin Görüm’ün yakınları olarak biliyorum. Raif Görüm’ün esrar içmek için derneğe geldiğini, Hüseyin Görüm ile birlikte esrar içtiklerini gördüm.

Gizli tanığın açıklamalarında yer alan Raif Görüm de ifadesinde, Kuvayı Milliye Derneği’nde zaman zaman uyuşturucu kullandıklarını itiraf etti.

Dernekte sadece uyuşturucu partileri verilmediği, çok büyük miktarlarda uyuşturucu bulundurulduğu da yine ifadelerle ortaya çıktı. Ergenekon Terör Örgütü sanıklarından Recep Gökhan Sipahioğlu, oğlu Emir’le beraber bir gün dernek binasına gider. Bundan sonrası iddianamede anlatılıyor.

RECEP GÖKHAN SİPAHİOĞLU:
“Emir’in tesadüfen derneğin alt katında esrar içen kişiler görerek kendisine söylediğini, bunun üzerine gidip baktığında gerçekten esrar içtiğini tahmin ettiği Kahraman Şahin ve Niyazi Kıyak ile isimlerini bilmediği iki kişi daha gördüğünü, bulundukları odada çuval içerisinde esrar olduğunu tahmin ettiği bir madde gördüğünü, bunu Hüseyin Görüm’ e sorduğunu, onun da kendisine esrar içmenin yanlış olmadığını söylediğini, kendisinin söylenenleri yadırgadığını…”

Ergenekon’dan tutuklu bazı zanlıların sadece uyuşturucu kullanmadıkları, aynı zamanda örgütün Türkiye’deki narkotik trafiğini ayarladığı da iddianamede yer alıyor.

Kuvayı Milliye’nin dernek binası Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne ait ve Milli Emlaktan kiralanmıştı. Ancak kira borçları yüzünden binanın iadesi gündemdeydi. İşte o günlerde, dernekte uyuşturucu partileri veren başkan yardımcısı Hüseyin Görüm ile derneğin başkanı Fikri Karadağ bakın nasıl bir yola tevessül ediyor?

TAPE : 322
Mehmet Fikri Karadağ: Gelen giden var mı?

Hüseyin Görüm: Sabahleyin iki tane avukat geldi buraya. müze yapıyoruz. Bizim ıvır zıvırlar var ya, böyle tarihi şeyler. orta kata koyuyoruz. eğer öyle bir şey, yani kapatma şekline gelirse, Atatürk’ün müzesini kapatıyorlar şeklide bütün her şeyi yığarız diyo, kimse bir şey yapamaz diyorlar.
alıntı :
Mehmet Fikri Karadağ: Aynen yapsınlar, şimdiden başlasınlar. onun için gereken ne varsa hemen gelip yarın imzalayayım, yazsınlar, müze haline dönüştürdük burayı falan diye.

TAPE: 323
Mehmet Fikri Karadağ: Kuvayı Milliye Atatürk müzesi diye oraya bi kağıda birşey yazdırın. O bizim eski çerçevelerden bir tanesine koyun, cama asın kenara. Oraya bir hikaye yazdırın şeye, dersiniz, Atatürk Misak-ı Milli kararlarını bu binada almıştır diye. O şeyin altına da yazın, asın dışarıya.

buyur git bakalım

ADD nerede yazıyor

gönlün istiyor ama nafile

ayrıca bu yazanlar İDDİANAME

gerçek olduğu 20 seneye belli olur

müslüman adam iftira atmaz

alıntı habertürk ten bu arada .. Tam senin fikrinle bağdaşan bir yayın organı :D

insan kendi yandaşını yalanlamaz deilmi

bu olayların müslümanlıkla Atatürkçülükle alakası yok yalnız tüm arkadaşlarımın anlatmaya çalıştığı şudur.

"Görüntü Kemalist aslı kominist"

bu ülkede her ismin altına sığınabilirsin bunlardan en sağlamıda ATATÜRK dür. bu güzel ismin altından çok iş çeviriliyor. vatan sevgisi olanları görüyoruz 2 gündür sokaklar savaş alanı.

pamukoğlu kaç kişi,ne kadarlık adamdır ben çok uydum geliyooorrr,laflarını.Geçin beyler.

Bu tarz konularda sadece şunu diyorum
ülkenin %43 oyunu halen alabiliyor adamlar ben bunu anlamıyorum
sokaktan adamı cevirsen sorsan AKP ye oyunu vermeyecegini söylüyor ama adamlar hala oy topluyor ben bunu anlamıyorum...

hep aynı senaryo
tipik ergenekoncu senaryosu
çamur at izi kalsın

Fetullah Gülen ve Sait Nursi Müslüman degil

1938 yılında, Erzurum'un Pasinler ilçesinde doğan Gülen'in ‘şartlandırılmış' bir aileden geldiği anlatan Gülaltay, ‘‘Aile, yeni doğan oğullarına Mirza Muhammed Bab'ın intikamını almak için intihar suikasti düzenleyen Fethullah'ın ismini vermiştir. Çocukluk yılları Erzurum'da geçen Fethullah'ın hayatı, ailesinin, onu Edirne'ye akrabaları Hüseyin Top hocanın yanına göndermesiyle değişti. Edirne'deki Bahai Cemaat, şarktan gelen bu delikanlıya yepyeni bir dünya açtı. 1863'den 1865'e kadar Edirne'de kalan Bahaullah (Bahai dininin kurucularında) orada kalabalık bir cemaat edinmişti.’’

Amerikan köpekleri.

Bunlar farkında degıller :] Hukumet daha basa geldıgı ılk gun b.k atılmaya baslandı.
Adamlara nefes aldırmadılarkı,iş yapsınlar.
Sız boyle yapmaya devam ettıkce merak etmeyın Tayyıp yıne hukumette gorevını surdurcektır

Andolsun, bu Kur'an'da her örnekten insanlar için çeşitli açıklamalarda bulunduk. İnsanların çoğu ise ancak inkarda ayak direttiler. (Sure,Isra / 89)

çok doğru söyledin kardeşim hala inkar ediyorlar 2. kez iktidar oldu böyle devam ederse 3 de olur 4 te

Madde -1 MUSLUMAN MUSLUMANIN AYNASIDIR EGER SEN ONA KAFIR DIYORSAN SAYET O DA ALLAH CELLE CELAL KATINDA MUSLUMAN ISE SENIN SOYLEDIGIN KELIME AYNA ETKISI YAPIP SANA GERI DONUYOR VE SEN KAFIR OLUYORSUN. ONUN ICIN BIRINE KAFIR DEMEDEN ONCE IYI DUSUNUN.

Madde -2 KURANI KERIMDEN CIMBIZLA AYET SECIP BIRINE GORE HUKUM VEREMESSINIZ.

Madde -3 BU HABERLERI CIKARANLAR HANGI CINSTEN BILIYORMUSUNUZ. HANI ADAMIN BIRISI ALIMIN BIRININ UZERIDE BIR PISLIK GORMUS VE GULMUS HAHA UZERINDE PISLIK VAR DEMIS. HALBUKI O ADAM BOGAZINA KADAR PISLIGIN ICINDEYMIS AMA FARKINDA BILE DEGILMIS. BU IFTIRALAR BU CAMUR ATMALAR ELBET BIR GUN HESABI SORULACAKTIR.
ELBET ALLAH KERIMDIR.BIZIM YARDIMCIMIZ ALLAHTIR.BIZ ANCAK ALLAHA SIGINIRIZ.

cımbızla değil maide 44. ayet ten bahsediyo

Erdoğan kürtlerin başbakanıdır. Ben kendisini tanımıyorum. Her anlamda !

Fetullah Gülen ve Sait Nursi Müslüman degil

1938 yılında, Erzurum'un Pasinler ilçesinde doğan Gülen'in ‘şartlandırılmış' bir aileden geldiği anlatan Gülaltay, ‘‘Aile, yeni doğan oğullarına Mirza Muhammed Bab'ın intikamını almak için intihar suikasti düzenleyen Fethullah'ın ismini vermiştir. Çocukluk yılları Erzurum'da geçen Fethullah'ın hayatı, ailesinin, onu Edirne'ye akrabaları Hüseyin Top hocanın yanına göndermesiyle değişti. Edirne'deki Bahai Cemaat, şarktan gelen bu delikanlıya yepyeni bir dünya açtı. 1863'den 1865'e kadar Edirne'de kalan Bahaullah (Bahai dininin kurucularında) orada kalabalık bir cemaat edinmişti.’’

Amerikan köpekleri.

semih tufan gülaltay kimdir sen onun sözüne bakarak Fethullan Gülen'i müslüman olmamakla suçluyorsun bu günahı üzerine aldın öbür dünyada hesaplaşırsınız gelelim Fethullan Gülen'e bugüne kadar milletimiz adına sayısız okul açtı ülkemizi tanıttı türkçe'yi bu okullardaki öğrencilere öğrettirdi nasıl vatan haini damgasını vurabiliyorsun

ςαη;4767768' Alıntı:
Erdoğan kürtlerin başbakanıdır. Ben kendisini tanımıyorum. Her anlamda !

ne güzel ya kürtlerin başbakanıdır :D şaka gibi cümle

bu ülkede kürt türk laz çerkez ayrımı olmadan yaşıyoruz başbakanı ayrımcılık bölücülük ile suçlayacaksanız en azından kendiniz bölücülük yapmayın...

Başlık hatalı çünkü müslüman olan kimse akp yi desteklemez fetullaha kulluk edenlerin partisi akp .

Kim ne derse desin cumhuriyet tarihinde Türkiye cumhuriyeti'ne ve vatandaşa en iyi hizmeti veren iktidar bu iktidardır.Siz sadece çamur atmayı bilirsiniz.Akp hizmet etmeyi bilir.siz iftira atmayı bilirsiniz.ak partidoğru söylemeyi bilir.ak parti iktidara gelmeden önce işsizlik yokmuydu,ülke amerikadan bağımsızmıydı,terör yokmuydu,ülke soyulmuyormuydu.akparti gelince tasarruf paralarını herkes cebe indirmesini biliyordu değil mi:istediği hastaneye gidiyordu değilmi,yollarda hatalı sollama sonucu kazalar sıfıra indi değil mi.eğitimde adalatsizlik ortadan kalktı değil mi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri