Fenerbahçe 4-1Galatasarayımız [TSL 10.Hafta][Tek BaşLık]

Hadi BöLümünde HavLa Arkadaşım MiLLeti Gaza Getirme Burada Orada Ne HaLt Edeceksen Et :goz:

ne alexmiş be...
ben bir gs li olarak yenileceğimizi haftalar önceden biliyodum..
gs tek kale bile oynasa şanssızlık ve kendi hatalarıyla kadıköyde yeniliyor hep..
fener orda yenerse bizde ali samiyende yeneriz çok rahat her sene olduğu gibi
şampiyonda yine biz oluruz.üzülmeye değmez..

kADIKÖYDE SON 10 MAÇ

Fenerbahçe 10 galibiyet---beraberlik 0---galata 0 (sıfır) galibiyet

Fenerbahçe attığı gol 24---galata attığı gol 4

buna ezeli rekabet değil ,söylense söylense EZELİ REZALET denir

MiLLeti Gaza Getiren, Kaşınan Bir Yaratık Var İşte :goz: Laftan Da AnLamayan :goz:

Arkadaşın Yaptığı LaubaLiLiğe Karşı Tepki Bence NormaL :goz:

9 bin küsür mesajın var 15 bin küsür teşekkürün var havlamak tabirinin de ne anlama geldiğini bilirsin bu kadar hh bağımlısı olan bir kişiye bu cevap yakışmıor futbol bu yenmekte var yenilmekte biz insanlara hh nin diğer forumlardan farkını anlatmaya çalışıoruz bu tip tabirler hiç te normal değil

9 bin küsür mesajın var 15 bin küsür teşekkürün var havlamak tabirinin de ne anlama geldiğini bilirsin bu kadar hh bağımlısı olan bir kişiye bu cevap yakışmıor futbol bu yenmekte var yenilmekte biz insanlara hh nin diğer forumlardan farkını anlatmaya çalışıoruz bu tip tabirler hiç te normal değil

Arkadaşım İşine Bak Zaten SinirLiyim :goz: Kimseden AkıL aLmak Zorunda DeğiLim :goz:

ne diyeyim hazım meselesi bizde gs mağlubiyetleri gördük kimseye hakaret etmedik mod arkadaşlar neredeler konu incelensin lütfen

Hazım Etmek İstiyorsan BöLümünde Ne HaLt Edersen Edersin BöLümdeki işLeyişi Senden Çok İyi BiLirim Sen Rahat OL Rahat Uyu =)

ben rahat uyuyacağım kardeşim inşallah sen deliksiz bir uyku çekersin bu gece dahada fazla yorum yapmayacağım ,realist arkadaşım biraz daha yumuşak ol lütfen dediğim gibi futbol bu yenmekte var yenilmekte mod arkadaşlar incelerler nasılsa konuyu, ben yatıorum rahat rahat, herkese hayırlı geceler

daha da konuşursanız artık çok ayıp.....Alex siz Fenerbahçeden 4 tane gol yemek hakkaten anca gs nin başarabileceği bir olay...yatın kalkın dua edin Alex olsa bu maç 8 olurdu

ayıp arkadaşım üslubuna dikkat et lütfen hh ye yakışmıor

kADIKÖYDE SON 10 MAÇ

Fenerbahçe 10 galibiyet---beraberlik 0---galata 0 (sıfır) galibiyet

Fenerbahçe attığı gol 24---galata attığı gol 4

buna ezeli rekabet değil ,söylense söylense EZELİ REZALET denir

beyLer adamLar gergin zaten
fb böLümünde yazın yazacakLarınızı
iyi forumLar
dewam ederseniz siLicem msjLarınızı...

beyLer adamLar gergin zaten
fb böLümünde yazın yazacakLarınızı
iyi forumLar
dewam ederseniz siLicem msjLarınızı...

fenerbahçe böLümüne de bir uyarı Lazım sanırım
sevinci baLtaLamak isteyenLer varda
böLümLer dostLuk kardeşLik içinde postLarLa doLsun
koLay geLsin

Maç Öle Yada Böle Bitmiş...Herkezın Kendı Bölümü Var !! Saçma Sapan Odun Gibi Yorum Yapıpta Adamların Morelini Daha Fazla Bozmayın...

sana ne be 6s yalakası mısın :durdurun maçtan önce 8 senedir yenildiklerini unutup gaza gelip konuşmayacaklardı ozaman işte bu sene de 9. senelerine .......... :D her zaman yeniyoruz ama anlamıyorlar demek 4 1........ en güzel cevabı verdik herkese :victory

ne alexmiş be...
ben bir gs li olarak yenileceğimizi haftalar önceden biliyodum..
gs tek kale bile oynasa şanssızlık ve kendi hatalarıyla kadıköyde yeniliyor hep..
fener orda yenerse bizde ali samiyende yeneriz çok rahat her sene olduğu gibi
şampiyonda yine biz oluruz.üzülmeye değmez..

afferin bazı gerçekleri bilmen güzel yani yenileceginizi bilmen ki alex gibi önemli eksik varken 4 attık ama bişeyi yanlış söylemişsin her sene biz sizi yeniyoruz kadıköy de siz bizi her sene fln yenemezsiniz samiyende lig de son 3 seneye bak görürsün zaten 2 kez biz 1 kez siz yendiniz samiyende kadıköy ü saymaya gerek yok zaten orda hep terbiye tam terbiye :durdurun

sana ne be 6s yalakası mısın :durdurun maçtan önce 8 senedir yenildiklerini unutup gaza gelip konuşmayacaklardı ozaman işte bu sene de 9. senelerine .......... :D her zaman yeniyoruz ama anlamıyorlar demek 4 1........ en güzel cevabı verdik herkese :victory

afferin bazı gerçekleri bilmen güzel yani yenileceginizi bilmen ki alex gibi önemli eksik varken 4 attık ama bişeyi yanlış söylemişsin her sene biz sizi yeniyoruz kadıköy de siz bizi her sene fln yenemezsiniz samiyende lig de son 3 seneye bak görürsün zaten 2 kez biz 1 kez siz yendiniz samiyende kadıköy ü saymaya gerek yok zaten orda hep terbiye tam terbiye :durdurun

arkadaşım biras daha
dikkat edeLim msjLarımıza...​

Geri