Fenerbahçe 4-1Galatasarayımız [TSL 10.Hafta][Tek BaşLık]

aziz yıldırım golden sonraki hareketleri şaşırtıcı.herkesi kendinden soğutuyor bu adam.parasıyla bişiler yapcağını sanıyor.neyse aziz efendi siz bizi hep yenin şampiyon hep biz olalım.anladın sen onu

Galatasaray'da inanç yok

Usta kalem Hıncal Uluç dün akşam oynanan Fenerbahçe - Galatasaray derbisini yorumladı. Uluç "Galatasaray'da inanç yok, dayanışma yok, sempati yok" dedi.

Uluç derbiyle ilgili şunları söyledi:

Fenerbahçe böyle bir galibiyet için olağanüstü bir futbol oynamadı. Galatasaray o kadar kötü oynadı ki, Eskişehir'in 4 attığı Galatasaray'a Fenerbahçe de 4 attı. Maçın genel görünümü bu. "Alex'i olmayan, hücum gücünün yüzde ellisinden yoksun Fenerbahçe'yi hem de 2. dakikada öne geçip yenemiyorsan hangi Fenerbahçe'yi yenersin?" sorusuna başkan Adnan Polat, menajer Adnan Sezgin ve teknik direktör Skibbe yanıt vermeli. Skibbe'nin yaptığı yanlışları; elinde Kewell gibi bir kanat adamı varken Baros'u kenarda başlatmak, 'Kazanan takım değişmez' gibi ahmakça bir kuralı uygulamak, bunları söylemiyorum. Kewell girdiğinde iş işten geçmişti. Üstelik Kewell girdiğinde Baros ve Karan kenardaydı. Asıl önemlisi; dünkü Galatasaray'da bir takım ruhu, arkadaşlık, maçı kazanma inancı gördünüz mü? Hakeme saldırdılar, birbirlerine küfür ettiler, rakibe saldırdılar. Hakem Hüseyin Göçek'e dua etsinler. Kırmızı kart göstermemeye yeminliydi. Yoksa Galatasaray 8 kişi çıkardı sahadan. Fenerbahçe de 11 kalmazdı ama Galatasaray 7'nin altına düşebilirdi. Galatasaray'da inanç yok, dayanışma yok, sempati yok. Adnan kardeşlerim şimdi düşünsünler bakalım ne yapacaklarını.

Hıncal Uluç

Konu içindeki bazı mesajLar editLenmeLi zaten ortam duygusaL ve her an geriLebiLir :goz: Sadece Derbide ortaya çıkıp konuLarı dagıtan ortamı geren arkadasLar yine iş başında ..
---
Maç hakkında zaten yorum yapmaya gerek yok ne kadar konuşşakta boşşş : 4-1 :goz:

Valla Şuana Kadar, Gs 5 - 1 Yendiği o Türkiye kupası maçından sonra gördüğüm en iyi oyununu oynadı FB karşısında. Sadece biraz kısmetsizliklerle malubiyete mahkum oldu hepsi bu.. Ayriyetten Skibbe İyi bir Hoca kovulacağını sanmıyorum... ÜSTELİK , bu sene bize UEFA 'yı aldıracak teknik direktör... Dikkatinizi çekerim.

hakemin istikrarLı hataLarından sonra,kadıköy fobisine düştük..
maçın gidişatı ciddi manada değiştiren fatkördü hakem..
ama mağLubiyete bahane gösteriLemez..
LincoLn'ün frikiğinden sonra takım oLarak berbat bir oyun..
maçın hakkı fbnindi..

Kadiköy havası sürdüğü için belirli bir süreden sonra hakeminde birkaç hatasından sonra oyundan düştük.Toparlayabilirdik ama o telaşa düştükten sonra bu imkansız geldi heralde oyuncularımıza.
Fener bizimle değilde anadolu takımıyla oynasaydı bu maçı alacağını düşünmezdim pek.
Fener kötünün iyisiydi ve kazandı

Takımdan açıkcası Ayhan dan başka kimseyi beğenmedim.3 günde çok şey değişmesi hayra alamet değil.
Gideriz haftaya İBB ye 5 atarız şimdi.Gelde deli olma =)

Neyse, yensende yenilsende..

Skibbe'nin de devre arasında Milan Baros'u çıkartıp Nonda'yı alması bence hataydı.Nonda'nın alınması bizim defansın ekmeğine yağ sürdü..

Lincoln güzel formunu bu maçta da sürdürdü ve Gs adına sahanın en iyisiydi diye düşünüyorum.Yalnız pimi çekilmiş bomba gibi,takımını 20li dakikalarda 10 kişi bırakabilirdi.

Eskişehir maçından sonra gereksiz sarı kartlara ceza vereceğini duyurmuştu Gs yönetimi.Tabi bu tip maçlarda paranın değeri herşeyden düşük oluyor ama bir sürü gereksiz kart gördüler ve deyim yerindeyse öfkeyle kalkıp zararla oturdular.Hele elle oynamadan görülmüş sarı kartlar akla mantığa sığmıyor.

Arda'nın da kendine çeki düzen vermesi gerek.Hakemlerle çok uğraşmaya başladı bu da ileriki maçlarda başına daha büyük dertler açacağa benziyor.

hakemin istikrarLı hataLarından sonra,kadıköy fobisine düştük..
maçın gidişatı ciddi manada değiştiren fatkördü hakem..
ama mağLubiyete bahane gösteriLemez..
LincoLn'ün frikiğinden sonra takım oLarak berbat bir oyun..
maçın hakkı fbnindi..

sen ağlama,dayanamam..
ağlama gözbebeğim,sana kıyamam..
la la la....:durdurun

arkadaşlar bence skibbe ile bu iş olmuyor .en iyisi çözümü dışarda aramak değil ,takımın başına cevat güler hoca yı getirmektir .işte o zaman tutulmayız

icimuc.gif

:clap​

Suçu gene Skibbe de falan aramayın,kaç kere sölicem cıkıp oynayacak hali yok adamın !
Cevat Güler geçen seneki performansı yaşayamaz o atmofer 5 bilemedin 7 senede bir gerçekleşir böyle bir durumda.

Her kayıptan sonra Skibbe'yi eLeştirmeyin :goz: Benfica maçından sonra en iyi hoca Skibbe'ydi şimdi en kötü hocamı oLdu..Dün kim ne derse desin tek eksigimiz biraz şanstı :goz:
Zaten 2-1 den sonra GaLatasaray tüm hatLarıyLa hücüm yapınca Fener Geriye yasLandı ve rakibin hata yapmasını bekLedi ..eLine asLında 4ten çok fazLa goL şansı geçti ((Örnek : Guizanın kaçırdıgı boş kaLe)) ben 2. ve 3. goL yerine onLarın atıLmasını tercih ederdim Fener taraftarı oLsam ..
Yani Skibbenin bir sucu yoktu öyLede böyLede hücüm oynatıcaktı takımı :goz:

[[Biraz kopuk bir yorum oLabiLir kusura bakmayın :p ..]]

yazık ya çok çok yazık ne hale düştük nasıl olur anlamıyorum. Arda resmen hiç yoktu sahada gerçi hepsi aynıydı Birtek LiNCoLN vardı oda daha ne yapsın be kardeşim maça 1-0 önde başlamışsın bu mağlubiyetin mazereti olmaz olamaz 6 yesek daha ii di böyle olunca adamlar bide 1 tane avans verdik diyolar...artık önümüzdeki maçlara bakcaz ama bu iş skibbe ile gitmeyecek M.Baros un sağ açıkta ne işi vvar ya arkdaşım bu adamı bi uyaran yokmu anlamadım gitti...

FENERBAHCE BIR PISI PISI OTUDUR, OYNADIKCA ......... KACAR,
TIKLIYE SORMUSLAR TAVUK SEVERMISIN DIYE? TILKI GÜLMEKTEN CEVAP VEREMEMIS
anlayanlara.....cümleten gecmis olsun arkadaslar

ayıp ayıp. bu tür cümleler. her sene yeniyorsunuz siz ama gs şampiyon oluyor nedense. iğrençliğe gerek yok.

Geri