Flaş! İsrail'den gece yarısı geri adım

mchasso

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
İsrail Hükümeti Mavi Marmara gemisinin de bulunduğu konvoya düzenlediği saldırada gözaltına aldığı aralarında 368 Türk vatandaşının da bulunduğu 680 kişiyi serbest bırakma kararı aldı.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun sözcüsü, “Mavi Marmara”" gemisi dahil Gazze'ye yardım filosundan gözaltına alınanların derhal serbest bırakılacağını açıkladı.

İsrail Bakanlar Kurulunun kararında, “İsrailli askerlere saldırdığı” ileri sürülen 24 kişinin de derhal sınırdışı edileceği belirtildi. Serbest bırakılarak sınırdışı edileceklerin toplam sayısının 680 olduğu bildirildi. Netanyahu'nun sözcüsü Nir Hefez, “Tüm gözaltına alınanlar derhal serbest bırakılacak” dedi.

İsrail' in bu kararı diplomatik kulislerde bir yumuşama olarak nitelendirilirken kararın zamanlaması da dikkat çekici. Serbest bırakma kararı Başbakan Tayyip Erdoğan'ın ABD Başkanı Barack Obama ile telefon görüşmesinin başlamasından az önce alındı.

Kaynak

Müslümanlara şu anki durumlarında yardım edecek bir tek güç var .. Rahmetullah ın gücü ..
Biraz dualarımıza samimi olabilsek onun yardımı çoktan yetişecekte ...
Samimiyet istiyor , aşk istiyor , bu vasıflar ne zaman bizde kalbimizde yer ederse , göreceksiniz gözümüzde dünya gibi büyüyen sorunlar nasılda çözülüverecek ...
İstediği kadar nüklüer silahı bilmem nesi kitle imhaları olsun ...
Tariht görüşmüşmüdür ki iman a karşı bir silah ...
İsrailli bir ajan nın açıklaması ; Ne zaman ki türkiye nin cuma namazı cömaati ni sabah namazında camide görürsün , işte o zaman müslümanlardan korkabilirsin ...
Bunu neden demiş biliyormusunuz , şu anki türkiyenin eski osmanlı ile arasındaki en büyük fark bu ...
O soysuzlar bile bunu anlamış ama biz hala birbirimizin burnunun ucundakilere dalmışız ...
Büyük bir evliyanın ağzından ; ARKAMIZDA AVRUPA GİBİ BİR EJDERHA VARKEN İÇİMİZDEKİ SİNEKLERLE UĞRAŞIR OLMUŞUZ VE SIRTIMIZI EJDERHAYA VERMİŞİZ ...
Biz ne zaman özümüze sözümüze birliğimize dinimize toprağımıza bayrağımıza ve EJDADIMIZA döner isek ... İşte o zaman zafer bizimdir Allah ın izni ile

helal olsun kardesim ne yazı yazmıssın be

Durun ; Oyun Yeni Başlıyor -İsraeL- ...

Bu Şerefsizler Durduk Yere Geri Adım Atmazlar,
Bu İşte Bir Bit Yeniği Var Hadi Hayırlısı Bakalım.

Müslümanlara şu anki durumlarında yardım edecek bir tek güç var .. Rahmetullah ın gücü ..
Samimiyet istiyor , aşk istiyor , bu vasıflar ne zaman bizde kalbimizde yer ederse , göreceksiniz gözümüzde dünya gibi büyüyen sorunlar nasılda çözülüverecek ...
İsrailli bir ajan nın açıklaması ; Ne zaman ki türkiye nin cuma namazı cömaati ni sabah namazında camide görürsün , işte o zaman müslümanlardan korkabilirsin ...
Bunu neden demiş biliyormusunuz , şu anki türkiyenin eski osmanlı ile arasındaki en büyük fark bu ...
O soysuzlar bile bunu anlamış ama biz hala birbirimizin burnunun ucundakilere dalmışız ...
Büyük bir evliyanın ağzından ; ARKAMIZDA AVRUPA GİBİ BİR EJDERHA VARKEN İÇİMİZDEKİ SİNEKLERLE UĞRAŞIR OLMUŞUZ VE SIRTIMIZI EJDERHAYA VERMİŞİZ ...
Biz ne zaman özümüze sözümüze birliğimize dinimize toprağımıza bayrağımıza ve EJDADIMIZA döner isek ... İşte o zaman zafer bizimdir Allah ın izni ile

vallahi helal olsun kardeşim aynen sana katılıyorum.

Helaaaaal olsunn

Tam yerinde bir yorum tebrikler
Ayrıca;

Hazret-i Ömer -radiyallahu anh- Efendimiz, Kudüs halkına verdiği emannamenin hutbesinde sözlerine şöyle başlamıştır:

“Hamd olsun O Allah’a ki bizi İslâm dini ile aziz etti. İman ile şereflendirdi. Muhammed -sallallahu aleyhi ve sellem- hürmetine bizi rahmetine nâil kıldı. Dalâletten kurtardı. Dağınık iken onun sayesinde bir araya getirdi. Kalplerimizi birbirine ısındırdı. Düşmanlarımıza karşı muzaffer kıldı. Memleketler ihsan etti. Bizi sevişen kardeşler haline getirdi.

“Kendisine apaçık deliller geldikten sonra, parçalanıp ayrılığa düşenler gibi olmayın. Onlar için kıyamet günü büyük azap vardır.”ÂL-İ İMRAN SÛRESİ. ÂYET: 105

“Ruhum kudret elinde bulunan Allah’a yemin ederim ki, iman etmedikçe cennete giremezsiniz. Birbirinizi sevmedikçe de hakkıyla iman etmiş olamazsınız.” (Müslim)

“Siz gerçekten inanıyorsanız Allah’tan korkun, aranızı düzeltin, Allah’a ve peygamberine itaat edin.” (Enfal: 1)

“Allah’a ve Resul’üne itaat edin, birbirinizle çekişmeyin, sonra korku ile zaafa düşersiniz ve kuvvetiniz elden gider. Bir de sabırlı olun, çünkü Allah sabredenlerle beraberdir.”

Kâfirlere karşı çok çetin, birbirlerine karşı çok merhametlidirler.” (Fetih: 29)

“Allah, kendi yolunda kenetlenmiş bir duvar gibi saf bağlayarak savaşanları sever.”SAF SÛRESİ. ÂYET: 4

-Tek çaresi işte Allah'ın ayetlerinde net olarak belirttiği şey budur Müslümanlar gitgide rezil oluyorlar Allah bunu istemiyor.Allah müslümanların birlikte olmalarını tıpkı Asr-ı Sadet ve Osmanlıdaki gibi.
Eğer biraz daha beklersek ayette anlatılanı anlamazdan gelirsek Allah İsraili değil tüm dünyayı üzerimize sürecek...

..:.. yap yap yap sonra geri adım at adamLarın takdıkLeri bu bizde sevineLim geri adım attıLar diye bır kac gun sonra yıne yaparLar yıne gerı adım atarLar buna bır son wermemız Lazım ..:..

Orada insanlar pisi pisine ölüyor bunlar hala inanca bağlıyorlar işi.Allah sana akıl vermiş fikir vermiş siz inanlara göre değil mi?Kullansana.Tek güç sizin beyniniz.Önce eşeğini sağlam kazığa bağlayacaksın arkadaş.Başbakan bilmiyor mu İsrail yönetiminin aşırı sağcı olduğunu ve günlerdir bu gemiler için tehditler yağdırdığını.Korusana gemileri.Nerdeee...

abileri dedigi icin siyonisler geri adim atti
amerika demesaydi atmazlardi
su an ellerinde sadece atom baslikli 430 bomba var adamlarin korkusu yokki

kimyasal ve biyolojik olanlari saymiyosuz burada tabiiki

Orada insanlar pisi pisine ölüyor bunlar hala inanca bağlıyorlar işi.Allah sana akıl vermiş fikir vermiş siz inanlara göre değil mi?Kullansana.Tek güç sizin beyniniz.Önce eşeğini sağlam kazığa bağlayacaksın arkadaş.Başbakan bilmiyor mu İsrail yönetiminin aşırı sağcı olduğunu ve günlerdir bu gemiler için tehditler yağdırdığını.Korusana gemileri.Nerdeee...

Dostum yarım gemisine sanırım asker konulmasından bahsediyorsun.
Bu yardım gemisi 1 tane değil ki ? Ayrıca bu yardım gemileri Türkiye ilede sınırlı değil.
O kadar askeri sen o gemilerle yollarsan işin zor.Başımızda zaten terör belası var.
Ayrıca askerle gönderilse bile orada bir küçük çaplı savaş çıkar emin ol.
İsrailler'i sen çok iyi açıklamışsın radikal milliyetçiler var başta.
Ora çıkacak bir çatışmanın Türkiye ve dünyada nasıl bir izlenim bırakacağını var sen düşün !
Ayrıca Allah akıl vermiş kullansana demişsin işte ne güzel

Bu Şerefsizlerin'de İstediği Türkiyeyi Savaşa Sürüklemek,
Açın Bakın Şanlı Tarihimize Ne Savaşlar Yapmışız Ve Kazanmışız,
Yalnız Bu Savaşları Tek Başımıza Kazanmışız ( Türk'ün Türk'den Başka Dostu Yoktur ).
Bugün Bir Savaş Olsa Bizim Yanımızda Kim Olur Hiç Kimse,
Kosova'da Soykırım Yapıldı Türkiye Dışın'da Kim Yanlarında Oldu Kim Bu Soykırıma Engel Oldu Hiç Kimse,
Sadece İzlediler Emin Olun Ki Türkiye Bir Savaşa Girse Bu Sefer İzlemezler Türkiyenin Üzerine Çullanırlar,
Türkiye İsrail'e Karşı Yapacağını Siyasi Ve Politik Yollar'dan Yapmalı En Akılcı Çözüm Yolu Budur.

Orada insanlar pisi pisi ölmediler ...
İnandıkları uğruna can verebileceklerini bütün dünyaya gösterdiler ...
O cesareti , o imanı , o samimiyeti idrak edebilmek için o gözlerle bakmak lazım gelir ...
Sen bu gözlerinle anca pisi pisi kedi kovalarsın ...
Senin inancın sana benimki bana .. Sen benimkine inanacak deilsin , bende seninkine ...
İnanmıyorsan bile saygı duy ...

Allah ın izni ile onlar şehittiler .. Ve şehitlere ölüler demeyiniz ...

Hayddaaaaaa şimdide gemide ölenleri şehid yaptınız abartmayın biraz kendinize gelin şehitlik demek arap yolunda can vermek değildir şehitlik demek Allahı yolunda can vermektir Namusu Şerefi Bayrağı Vatanı uğruna can vermektir.... arap yolunda ölmek şehidlik değildir olsa olsa kaderdir....

Hayddaaaaaa şimdide gemide ölenleri şehid yaptınız abartmayın biraz kendinize gelin şehitlik demek arap yolunda can vermek değildir şehitlik demek Allahı yolunda can vermektir Namusu Şerefi Bayrağı Vatanı uğruna can vermektir.... arap yolunda ölmek şehidlik değildir olsa olsa kaderdir....

insanlar oraya müslüman kardeşlerine yardım için gittiler bu yolda olduler bu şehitlik olarak biliyoruz tabi durum böle ise şehitlerdir biz öyle anıyoruz

Geri