ChAoS
New member
-1.............
J@CK@L' Alıntı:Aslında bunun yeri burası değil ama yinede yarım kalmasın ;
Nick değiştiğinde mesaj sayın teşk sayın gidiyorsa neden yeni bir üyelik almadın?
Yada bende nıck değiştirdim ve bırcok arkadaşım nıck değiştirdi
nıye mesajlarımız falan sılınmedi?
bunlara cevap vermeyebılırsın
Çunku nıck değişmesi ile mesaj yada teşk gıtmez !
Bilmeyenleride yanıltmayalım !Dürüst olalım.
maximus' Alıntı:bir acıklama daha yapmak zorunda hıssettım kendımı ve bu acıklamayı yapıyorum.
not mesaj sayılarım ve tesekkur sayılarımın az olmasının sebeplerınden bırı. Yönetime Nickimin degiştirlmesi konusunda yaptıgım basvuru ıcındır. bu başvuru sonrasında Maximus25 olan nickim Maximus olark Değiştirilmiştir. Bu yüzden Mesaj sayılarım ve tesekkür Sayılarım Silinmiştir.
XY_SCORPION' Alıntı:-1 çünkü her zaman dedim bu aralar orda bi yoğunluk var yanlış anlama ama o bölüme senden daha çok yararı olan insanlarda aday o yusden
edit:bende nick deiştim ama bişey olmadı olmadı şimdi
Dark_Angel' Alıntı:bunu nerden cıkardın onu anlamadım? nıckını degıstırdıgımızde mesaj sayın ve tesekkurun neden gıtsınkı?
Dark_Angel' Alıntı:Senin nicki ben değiştirmişimde ondandıristersen solariz tekrar değişsin seninkini =)
Dark_Angel' Alıntı:Senin nicki ben değiştirmişimde ondandıristersen solariz tekrar değişsin seninkini =)
XY_SCORPION' Alıntı:yoq abi ben deişmek istmiyorummmmm benim nick im ii şimdi
:hhman:
bu arada maxi seni yalan flan çıkardığmız yoq ama hata olmuş olabilir ona bişey demiyorum
maximus' Alıntı:konusmaları takıp edersen yalancılıkla suclanıyorum ve burdan alnımın akıyla cıkacagıma ınanıyorum. En kısa zamanda YÖNETIMIN bu konuda buraya acıklama yapmasını ve bu konuya bı acıklık getırılmesını ıstıyorum
XY_SCORPION' Alıntı:ya maxi diğer mesajdada belirttim sana bişey dediim yoq yanlışlık olabilir sonuçta oda insan uzatmanın ne anlamı var?hem konuşmaların hepsine baktım
FLeTCh®' Alıntı:ya boşver mesaj sayısı teşekkür sayısı falan uğraşma bunlarla![]()